Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(Reska @ 2007 11 30, 14:25)
Gerbkite ir mūsų laiką  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ačiū visoms, kurioms patiko mano Paulina, tiesą sakant, ir man ji patinka, kas ne visada pabaigus darbą, būna biggrin.gif
Winia, tikrai ji iš praeitų metų "Annos", ten dar yra ir Paulius su egle ir žibintu, jis mano kitų metų planuose.
Kelios "šviežiai" pasiūtos pagalvėlės su ornametiniais siuvinėjimais ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 11 30, 14:59)
Kelios "šviežiai" pasiūtos pagalvėlės su ornametiniais siuvinėjimais  ax.gif

Lateroidas, labai mielos pagalvėlės wub.gif
Atsakyti
Pagalvėlės wub.gif norėčiau gauti tokias Kalėdų proga bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2007 11 30, 14:25)
Pasiskaityk, žinoma, labai daug visokios info rasi  mirksiukas.gif
O dėl laiko stokos gali čia nesiguosti, užuojautos nerasi  mirksiukas.gif  blush2.gif , mums visoms TRŪKSTA LAIKO  unsure.gif  doh.gif  , ir net rašyti po kelis kartus tą patį per tą patį (apie kanvos dydžius, apie rėmus, apie medžiagos susibraukymus ir t.t.) Gerbkite ir mūsų laiką  drinks_cheers.gif

Na, aš nebegaliu nutylėti sad.gif Jei norite, kad jus gerbtų ir gerbtų jūsų laiką, unsure.gif tada, bent nekalbėkit apie orą ar važiuosiu ko nors pirkti, ar nuobodžiaujat, ar laiko nėra doh.gif Nes šeip visokiems plepesiukams turit laiko. O jei kas paklausia klausimo susijusio su siuvinėjimu iškart atstumiat bash.gif Na ir kas čia tokio, jei neseniai buvo apie tai kalbėta. Juk pačios žinot, kad vieną temą (t.y 50psl) prirašot per 2savaites. Tad nera tikrai lengva susirasti tinkamos info tarp pokalbių nesusijusių su siuvinėjimu unsure.gif .
Nenoriu jūsų pykdyti, bet, kad gerbtų jus, gerbkite ir kitas rečiau užsukančias į šią temutę friends.gif Be to, siūlau, kad pirmoje žinutėje būtų ir konvertavimo lentutė ar adresas, ir kanvos dydį apskaičiuoti adresiukas mirksiukas.gif
Na ir nereikia pyktis flirt.gif gyvenkim draugiškai group.gif . Gero siuvinėjimo rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erniuke @ 2007 11 30, 15:30)
Na, aš nebegaliu nutylėti  sad.gif Jei norite, kad jus gerbtų ir gerbtų jūsų laiką,  unsure.gif tada, bent nekalbėkit apie orą ar važiuosiu ko nors pirkti, ar nuobodžiaujat, ar laiko nėra  doh.gif  Nes šeip visokiems plepesiukams turit laiko. O jei kas paklausia klausimo susijusio su siuvinėjimu iškart atstumiat  bash.gif  Na ir kas čia tokio, jei neseniai buvo apie tai kalbėta. Juk pačios žinot, kad vieną temą (t.y 50psl) prirašot per 2savaites. Tad nera tikrai lengva susirasti tinkamos info tarp pokalbių nesusijusių su siuvinėjimu  unsure.gif .
Nenoriu jūsų pykdyti, bet, kad gerbtų jus, gerbkite ir kitas rečiau užsukančias į šią temutę  friends.gif  Be to, siūlau, kad pirmoje žinutėje būtų ir konvertavimo lentutė ar adresas, ir kanvos dydį apskaičiuoti adresiukas  mirksiukas.gif
Na ir nereikia pyktis  flirt.gif gyvenkim draugiškai  group.gif . Gero siuvinėjimo  rolleyes.gif  biggrin.gif

Pritariu
Atsakyti
QUOTE(erniuke @ 2007 11 30, 15:30)
O jei kas paklausia klausimo susijusio su siuvinėjimu iškart atstumiat  bash.gif  Na ir kas čia tokio, jei neseniai buvo apie tai kalbėta. Juk pačios žinot, kad vieną temą (t.y 50psl) prirašot per 2savaites. Tad nera tikrai lengva susirasti tinkamos info tarp pokalbių nesusijusių su siuvinėjimu  unsure.gif .

Nieko mes neatstumiam, jei klausimai protingi. O jei kas kelis lapus klausinėjama vis to paties, tai ir tau pačiai, manau, greit atsibostų į tokius klausimus atsakinėti. O rečiau užsukančioms labai pagelbėtų forumo paieška, kuri tam tikslui ir padaryta - norint susirasti reikiamą informaciją.
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 11 30, 15:41)
Nieko mes neatstumiam, jei klausimai protingi. O jei kas kelis lapus klausinėjama vis to paties, tai ir tau pačiai, manau, greit atsibostų į tokius klausimus atsakinėti. O rečiau užsukančioms labai pagelbėtų forumo paieška, kuri tam tikslui ir padaryta - norint susirasti reikiamą informaciją.

Paieska gana kreivai veikia. O ir randa nuoroda i tema, o ne i konkrecia zinute, vadinasi vis tiek reikia perziureti kruva puslapiu.
Atsakyti
QUOTE(Labutuliukas @ 2007 11 30, 15:49)
Paieska gana kreivai veikia. O ir randa nuoroda i tema, o ne i konkrecia zinute, vadinasi vis tiek reikia perziureti kruva puslapiu.

tada ne forumo paieška naudojiesi, o temos paieška. Tada visi rezultatai būna susiję su konkrečia tema ir visos nuorodos bus į žinutes. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 11 30, 15:51)
tada ne forumo paieška naudojiesi, o temos paieška. Tada visi rezultatai būna susiję su konkrečia tema ir visos nuorodos bus į žinutes. mirksiukas.gif

Mano klaida.
Bet padandyk padaryti paieska su raktazodziais "kanvos dydis".. Man nieko padoraus nerado
Atsakyti
QUOTE(Labutuliukas @ 2007 11 30, 15:57)
Mano klaida.
Bet padandyk padaryti paieska su raktazodziais "kanvos dydis".. Man nieko padoraus nerado

įvesk Aida ir rasi bent kelias žinutes. Reikia bandyti įvairius žodžius.
Atsakyti
Šiuo atveju tikrai nesunku buvo parašyt "14 kanva". Labutuliuk, faina, kad tu tokia geranoriška.
Kai aš suradau šią temą, gal mano prašymai tam tikrų schemų irgi kažką nervino, bet laimei atsirado geranoriškų forumiečių wub.gif . Dabar jau ir pati pramokau schemų susirast, nemažai išsisaugojau, jei ką turiu, mielai persiunčiu.
Taip kad - visoms linkiu geranoriškumo, o jei jau kažkieno prašymai tikrai nervina, tiesiog nekreipkit į juos dėmesio smile.gif .
Atsakyti