Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(Reska @ 2007 11 29, 14:10)
Ryškiai neturi ką veikti  doh.gif  lotuliukas.gif
Merginą savo siuvinėk  mirksiukas.gif

Siuvineju. Dar ir RR-ą blush2.gif
QUOTE(wioletukas @ 2007 11 29, 19:23)
PADĖKITE help.gif Atsiskaičiavus langelius, šonuose lieka tik po 11 langelių ar verta pradėt siuvinėt?

As siuvineciau, nes dazniausiai pati tiek palieku mirksiukas.gif

Tulpe ir krabas labai mieli darbeliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2007 11 29, 21:14)
Mano dukra siuvinėjo taip ir irgi buvo skylės,bet išskalbus stipriai susitraukė ir viskas normaliai gavosi  4u.gif

Na reikės kažką galvoti, nes tikrai gaila numesti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(seksimeske @ 2007 11 29, 18:39)
Pauksciuk, metrikas  thumbup.gif  mirksiukas.gif

ačiukas
QUOTE(ruci @ 2007 11 29, 18:43)
[color=black]Koks fainas metrikas wub.gif

Ačiukas

QUOTE(rugsėjė @ 2007 11 29, 21:17)
pasirodau savo pirmaji bandyma siuvinet ant lino(dar truksta bakstico)

bigsmile.gif labai gražu, spalvos tokios gyvos thumbup.gif

QUOTE(Loretoidas @ 2007 11 29, 21:19)
Paukščiuk, simpatiškas metrikiukas  4u.gif
Pabaigiau savo Pauliną, po truputį pradėtų darbų atsargos mažėja  ax.gif

Ačiū
Tavo Paulina thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(S@ulyte @ 2007 11 29, 21:44)
noriu ir as pasirodyt  blush2.gif

Koks fainuolis wub.gif , mane vyras ir krabu vadina blush2.gif hihihi.gif
Atsakyti
Labas ax.gif
Nu ir gražių darbelių prisižiūrėjau thumbup.gif kokios visos šaunuolės,man iki tokių darbų dar toli blush2.gif
Atsakyti
o as manau, kad musu visu dabai labai-labai grazus. nes siuvinejant neimanoma i darba neidet "dusies". mes visos saunuoles biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cenzura @ 2007 11 30, 12:52)
o as manau, kad musu visu dabai labai-labai grazus. nes siuvinejant neimanoma i darba neidet "dusies". mes visos saunuoles  biggrin.gif

Taip darom darbelį sau ar ne sau vistiek įdedam darbo ir dalelę savęs thumbup.gif
Atsakyti
visų darbeliai superiniai, bet išskirsiu vieną, manau kitos nesupyks. man patiko Loretoido paulina. labai mielas darbelis.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Žinau, kad klausimas nuskambės kvailiausiai..bet gal kas atsakys blush2.gif Nieko nesuprantu apie kanvos dydžius... Jeigu pas mane 10 kryžiukų (1 kvadratas) užima 1,8 cm, tai kokio ji dydžio?? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Irine @ 2007 11 30, 13:53)
Sveikos  4u.gif
Žinau, kad klausimas nuskambės kvailiausiai..bet gal kas atsakys  blush2.gif Nieko nesuprantu apie kanvos dydžius... Jeigu pas mane 10 kryžiukų (1 kvadratas) užima 1,8 cm, tai kokio ji dydžio?? blush2.gif

Nagi nepatingėk pasiskaityti bent šią temą nuo pradžių. Man rodos, jau bent keli atsakymai buvo į tokius klausimus.
Atsakyti
QUOTE(Irine @ 2007 11 30, 13:53)
Sveikos  4u.gif
Žinau, kad klausimas nuskambės kvailiausiai..bet gal kas atsakys  blush2.gif Nieko nesuprantu apie kanvos dydžius... Jeigu pas mane 10 kryžiukų (1 kvadratas) užima 1,8 cm, tai kokio ji dydžio?? blush2.gif

Aida 14
Medziagos skaiciuokle
http://www.cyberstit...eCalculator.asp
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 11 30, 15:55)
Nagi nepatingėk pasiskaityti bent šią temą nuo pradžių. Man rodos, jau bent keli atsakymai buvo į tokius klausimus.

Eisiu skaityt...nelabai laiko yra su tokiu mažu klecku verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Irine @ 2007 11 30, 14:01)
Eisiu skaityt...nelabai laiko yra su tokiu mažu klecku  verysad.gif

Pasiskaityk, žinoma, labai daug visokios info rasi mirksiukas.gif
O dėl laiko stokos gali čia nesiguosti, užuojautos nerasi mirksiukas.gif blush2.gif , mums visoms TRŪKSTA LAIKO unsure.gif doh.gif , ir net rašyti po kelis kartus tą patį per tą patį (apie kanvos dydžius, apie rėmus, apie medžiagos susibraukymus ir t.t.) Gerbkite ir mūsų laiką drinks_cheers.gif
Atsakyti