Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(seksimeske @ 2007 11 29, 19:39)
Priklauso nuo to ka siuvinesi ,kai kuriam darbeliui sociai ir tiek is sonu  mirksiukas.gif
Pauksciuk, metrikas  thumbup.gif  mirksiukas.gif

Siuvinėsiu štai šitą paveiksliuką.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(wioletukas @ 2007 11 29, 18:23)
PADĖKITE help.gif Atsiskaičiavus langelius, šonuose lieka tik po 11 langelių ar verta pradėt siuvinėt?

Aš nesiuvinėčiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(wioletukas @ 2007 11 29, 19:09)
Siuvinėsiu štai šitą paveiksliuką.
user posted image

Nu bral as ir nerizikuociau mirksiukas.gif
Atsakyti
doh.gif Reiks ryt vėl važiuot į GA pirkt medžiagos, nes šiandien susipirkau siūliukus, maniau medžiagos pakankamai turiu, o pasirodo ne verysad.gif
Merginos aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2007 11 29, 11:40)
Help....  help.gif

Padėkit, nusipirkau neseniai paveiksla su delfinais ant dmc kieta kanva kur paveiksliukas iš karto nupieštas, pradėjau siuvinėti, aš visada siuvinėju 3 gijomis, bet vis tiek skylės lieka. 3 gijų kryžiukas pilnai neužsipildo, tai dabar nebežinau ką daryti, gaila taip palikti, vaizdelis neblogas. Gal ką patarsite?  verysad.gif

Mano dukra siuvinėjo taip ir irgi buvo skylės,bet išskalbus stipriai susitraukė ir viskas normaliai gavosi 4u.gif
Atsakyti

Nusipirkau šian senukuose dėžutę ant laikiklių susuktiems siūlams, bet nepatogi man ji, per gili kažkokia, jaučiu pirksiu normalią DMC dėžę, gal ji mažiau gili ir patogesnė?

O gal senukuose ne tokią radau, bet kad skaidrios buvo tik vienos rūšies g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 29 lapkričio 2007 - 20:30
QUOTE(winia @ 2007 11 29, 20:24)
Bet negi taip sunku necituoti fotkių? smile.gif

matyt, reikia paryškint ir dar raudona spalva pradėt rašyt, kad susiprastų. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 11 29, 21:28)
matyt, reikia paryškint ir dar raudona spalva pradėt rašyt, kad susiprastų. rolleyes.gif

Visad tie patys žmonės cituoja, čia turbūt jau nepagydoma irnesakyk.gif net ištryniau tą postą, nes pagalvojau, kad beviltiška vis tiek hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 11 29, 20:24)
Nusipirkau šian senukuose dėžutę ant laikiklių susuktiems siūlams, bet nepatogi man ji, per gili kažkokia, jaučiu pirksiu normalią DMC dėžę, gal ji mažiau gili ir patogesnė?

O gal senukuose ne tokią radau, bet kad skaidrios buvo tik vienos rūšies g.gif

O tu pirkai Senukuose skaidrią, tokią išgaubtą turbūt? Aš pirkau juodą su skaidriu dangčiu, tai man ji visai patogi. Vėliau nusipirkau ir DMC dėžę (manija tongue.gif ), bet taip ir nepersidėjau iki šiol blush2.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaštonė: 29 lapkričio 2007 - 20:45
QUOTE(bugytė @ 2007 11 29, 12:02)
Reikia foto atsidaryti per paint'ą, o ten nueiti Image - Stretch/Skew ir procentus sumažinti  mirksiukas.gif

4u.gif aciu!!!!!!kita syki jau zinosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaštonė @ 2007 11 29, 21:44)
O tu pirkai Senukuose skaidrią, tokią išgaubtą turbūt? Aš pirkau juodą su skaidriu dangčiu, tai man ji visai patogi. Vėliau nusipirkau ir DMC dėžę (manija  tongue.gif ), bet taip ir nepersidėjau iki šiol  blush2.gif .

Jo, išgaubtą, juoda man negraži pasirodė blush2.gif
Kažin ar dmc dėžė patogesnė? pabandyk kurią dieną, a?smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(wioletukas @ 2007 11 29, 19:23)
PADĖKITE help.gif Atsiskaičiavus langelius, šonuose lieka tik po 11 langelių ar verta pradėt siuvinėt?

galima būtų prisiūti kitos medžiagos, jei tik dėl šio darbelio reikia naują medžiagą pirkti wink.gif
Atsakyti