Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(winia @ 2007 11 29, 13:53)
Klausyk, o mačiau pas jus Gedimino g. casa lana atsidarė, ten nėra siuvinėjimui siūlų?
reik spausti stelos savininkus, kad imtų prekiauti dmc siūlais, gi madeira ne ką pigiau kainuoja smile.gif

Buvau užėjusi, ten tik nėrimo ir mezgimo daugiausiai, o siuvinėjimo tie patys muline siūlai. Klausiau ir aš steloje, kodėl dmc neveža, sakė, kad lyg tai jiems kažkodėl neapsimoka, ir kol kas neketina jų vežti.
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2007 11 29, 14:52)
Buvau užėjusi, ten tik nėrimo ir mezgimo daugiausiai, o siuvinėjimo tie patys muline siūlai. Klausiau ir aš steloje, kodėl dmc neveža, sakė, kad lyg tai jiems kažkodėl neapsimoka, ir kol kas neketina jų vežti.

Aš kai neturiu laiko ištrukti iš savo miestuko tai užsisakinėju iš www.auksaranke.net 1,70lt+4lt. atsiuntimo paslaugos ir jei tą pačią dieną padarai apmokėjimą tai siulus atsiunčia per 3 dienas.
Atsakyti
merginos gelbėkite. Mano draugė iš kažkur ištraukė, kad virtuvėje turi būti daug karvių. Ar skulptūrėlių, ar vazelių ar dar ko. Tai aš sugalvojau jai kokią nors juokingą karvytę išsiuvinėti. O jos gimtadienis už poros savaičių. Mačiau picasoj kažkur bet neberandu. Ir dar klausimėlis. Aš bobutė niekaip nesuprantu picasos paieškos. Ar pagal albumus, ar pagal sudarytojų vardus ieškoti.
Atsakyti
QUOTE(ameba @ 2007 11 29, 16:20)
merginos gelbėkite. Mano draugė iš kažkur ištraukė, kad virtuvėje turi būti daug karvių. Ar skulptūrėlių, ar vazelių ar dar ko. Tai aš sugalvojau jai kokią nors juokingą karvytę išsiuvinėti.  O jos gimtadienis už poros savaičių. Mačiau picasoj kažkur bet neberandu. Ir dar klausimėlis. Aš bobutė niekaip nesuprantu picasos paieškos. Ar pagal albumus, ar pagal sudarytojų vardus ieškoti.

Iš kito forumo 'nudžioviau'
http://www.dump.ru/files/f/f95130753/
blush2.gif
Bet ten atrodo sudėtingas paveikslas:
http://img516.images...2155hwc9.th.jpg
Atsakyti
QUOTE(ameba @ 2007 11 29, 15:20)
merginos gelbėkite. Mano draugė iš kažkur ištraukė, kad virtuvėje turi būti daug karvių. Ar skulptūrėlių, ar vazelių ar dar ko. Tai aš sugalvojau jai kokią nors juokingą karvytę išsiuvinėti.  O jos gimtadienis už poros savaičių. Mačiau picasoj kažkur bet neberandu. Ir dar klausimėlis. Aš bobutė niekaip nesuprantu picasos paieškos. Ar pagal albumus, ar pagal sudarytojų vardus ieškoti.

Karves
http://picasaweb.goo...drerv1769/Vacas
Atsakyti
QUOTE(Linnaa @ 2007 11 29, 15:20)
Aš kai neturiu laiko ištrukti iš savo miestuko tai užsisakinėju iš www.auksaranke.net  1,70lt+4lt. atsiuntimo paslaugos ir jei tą pačią dieną padarai apmokėjimą tai siulus atsiunčia per 3 dienas.

Vai įtariu reikės pasinaudot... clap.gif
Atsakyti
Sveikos as biski ne i tema blush2.gif taciau labai ieskau kas Kaune galetu man pasiuti balta skarele(atsiusciau foto i pasta kaip atrodo) ir issiuvinetu man raudona kryziuka.Jei kuri sutiktumet rasykit i Az.lauksiu
4u.gif
Atsakyti
turiu tokias karves user posted image
Atsakyti
Man šios karvytės labai labai (radau pas vieną iš jūsų blush2.gif )
user posted image

O čia šiandien baigtas metrikas, mamos prašymų truputi spalvas koregavau ax.gif
user posted image
Atsakyti
PADĖKITE help.gif Atsiskaičiavus langelius, šonuose lieka tik po 11 langelių ar verta pradėt siuvinėt?
Atsakyti
QUOTE(wioletukas @ 2007 11 29, 18:23)
PADĖKITE help.gif Atsiskaičiavus langelius, šonuose lieka tik po 11 langelių ar verta pradėt siuvinėt?

Priklauso nuo to ka siuvinesi ,kai kuriam darbeliui sociai ir tiek is sonu mirksiukas.gif

Pauksciuk, metrikas thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2007 11 29, 19:20)
O čia šiandien baigtas metrikas, mamos prašymų truputi spalvas koregavau ax.gif
Koks fainas metrikas wub.gif

Daugiau info: Nevystančios gėlės...
Atsakyti