Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(cacukas @ 2007 11 29, 12:16)
Aha, aš ten praktiškai jau gyvenu, nes jau mane pažįsta. O daugiau siuvinėjimų Ukmergėje niekur nenupirksi.  doh.gif

O dmc siūlų kur nors Ukmergėj yra?
mano sūnėnas biški siuvinėja, tai aš jam viską turiu supirkti, nes sesuo nieko nežino, kur ko yra:) tai stelą aš jau pati atradau, bet ten man rodos tik madeira?
Atsakyti
QUOTE(DIUMA @ 2007 11 29, 12:16)
o cia mano naujas darbelis user posted image

Grazus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonkiukas @ 2007 11 29, 13:30)
Grazus darbelis, gaila jei nebaigsi  blink.gif

na galeciau baigti, bet labai tingisi ardyti, o taip kaip pradeta nelabai grazu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnytea @ 2007 11 29, 12:44)
na galeciau baigti, bet labai tingisi ardyti, o taip kaip pradeta nelabai grazu  doh.gif

Kuri vieta siuvineta, ar daug, jei ka as galiu tau isardyt mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonkiukas @ 2007 11 29, 13:45)
Kuri vieta siuvineta, ar daug, jei ka as galiu tau isardyt  mirksiukas.gif  biggrin.gif

nu cia reikes dar pagalvoti lotuliukas.gif g.gif reikia issitraukti ta paveiksla ir paziureti geriau, gal ne taip ir daug ten to ardymo bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 11 29, 12:34)
O dmc siūlų kur nors Ukmergėj yra?
mano sūnėnas biški siuvinėja, tai aš jam viską turiu supirkti, nes sesuo nieko nežino, kur ko yra:) tai stelą aš jau pati atradau, bet ten man rodos tik madeira?

Žinok, ten tik Madeira ir tie paprasti muline siūliukai, bet aš schemas ieškausi dmc ir pačioje steloje man davė visą paletę kur tiksliai komvertuojasi į tuos pačius madeira siūlus. Tai jei kokių pritrunki, tai po darbo užeinu ir nusiperku, o dmc siūlai tik kitame mieste.

Tai turbūt nė viena nežinote, ką daryti, kad tų skylių darbelyje neliktų, nebent bandyti siuvinėti 4 ar net 5 gijom? g.gif Bet žeuriai daug kainuos... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cacukas: 29 lapkričio 2007 - 12:31
QUOTE(cacukas @ 2007 11 29, 12:30)
Tai turbūt nė viena nežinote, ką daryti, kad tų skylių darbelyje neliktų, nebent bandyti siuvinėti 4 ar net 5 gijom?  g.gif Bet žeuriai daug kainuos...  doh.gif

Cia tikrai ne ka ir patarti imanoma. Matosi skyle - vadinasi reikia daugiau giju naudoti arba kitokiais siulais bandyk. Pvz. DMC pear cotton. Ju storis irgi skirtingas buna (priklauso nuo numerio), o spalvos tais paciais numeriais zymimos (nors negaliu garantuoti). Dar buna vilnoniai spalvoti siulai siuvinejimui.
Nors ar tokiu atveju gausis pigiau irgi neaisku.
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2007 11 29, 13:30)
Žinok, ten tik Madeira ir tie paprasti muline siūliukai, bet aš schemas ieškausi dmc ir pačioje steloje man davė visą paletę kur tiksliai komvertuojasi į tuos pačius madeira siūlus. Tai jei kokių pritrunki, tai po darbo užeinu ir nusiperku, o dmc siūlai tik kitame mieste.

Tai turbūt nė viena nežinote, ką daryti, kad tų skylių darbelyje neliktų, nebent bandyti siuvinėti 4 ar net 5 gijom?  g.gif Bet žeuriai daug kainuos...  doh.gif

tai jau taip teks siuvinet 4 ar 5 gijom. Kad daugiau variantu as nematau g.gif
Papildyta:
QUOTE(Labutuliukas @ 2007 11 29, 13:43)
Cia tikrai ne ka ir patarti imanoma. Matosi skyle - vadinasi reikia daugiau giju naudoti arba kitokiais siulais bandyk. Pvz. DMC pear cotton. Ju storis irgi skirtingas buna (priklauso nuo numerio), o spalvos tais paciais numeriais zymimos (nors negaliu garantuoti). Dar buna vilnoniai spalvoti siulai siuvinejimui.

Arba kaip Labutiukas patare kokiais tai storesniais siulais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Labutuliukas @ 2007 11 29, 13:43)

Dar ta kaina nebūtų taip svarbu, bet svarbiausia, kad čia Ukmergėje nėra siuvinėjimo siūlų tik Madeira ir paprasti muline. O Vinių tik kartą per 2 mėn. nuvažiuoju. Juk neaišku kiek tau tų siūlų reikės, ar tikrai ko nors nepritrūksi. O važiuoti į Vilnių tik dėl siūlų tai irgi truputį nesąmonė. Gaila kad pas mus gerų siūlų nėra. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2007 11 29, 12:47)
Dar ta kaina nebūtų taip svarbu, bet svarbiausia, kad čia Ukmergėje nėra siuvinėjimo siūlų tik Madeira ir paprasti muline. O Vinių tik kartą per 2 mėn. nuvažiuoju. Juk neaišku kiek tau tų siūlų reikės, ar tikrai ko nors nepritrūksi. O važiuoti į Vilnių tik dėl siūlų tai irgi truputį nesąmonė. Gaila kad pas mus gerų siūlų nėra.  verysad.gif

Sutinku, padetis nepavydetina sad.gif. Arba teks siulus ieskoti interneto parduotuvese (http://www.kirjokas.com/index.php?cPath=137_148&osCsid=70r0t3rac2hbe176olf694ptv6), arba uzmegsti draugiskus santykius su vilnietemis.
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2007 11 29, 13:47)
Dar ta kaina nebūtų taip svarbu, bet svarbiausia, kad čia Ukmergėje nėra siuvinėjimo siūlų tik Madeira ir paprasti muline. O Vinių tik kartą per 2 mėn. nuvažiuoju. Juk neaišku kiek tau tų siūlų reikės, ar tikrai ko nors nepritrūksi. O važiuoti į Vilnių tik dėl siūlų tai irgi truputį nesąmonė. Gaila kad pas mus gerų siūlų nėra.  verysad.gif

Klausyk, o mačiau pas jus Gedimino g. casa lana atsidarė, ten nėra siuvinėjimui siūlų?
reik spausti stelos savininkus, kad imtų prekiauti dmc siūlais, gi madeira ne ką pigiau kainuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonkiukas @ 2007 11 29, 11:45)
Kuri vieta siuvineta, ar daug, jei ka as galiu tau isardyt  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Ryškiai neturi ką veikti doh.gif lotuliukas.gif
Merginą savo siuvinėk mirksiukas.gif
Atsakyti