Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

prasau padekit!
dar niekad neteko siuvineti pusiniu kryzeliu ir backstitch'o, tai iskilo klausimas kiek giju siulo reikia imti ( visa paveiksliuka siuvinejau 2 gijom). as galvoju kad pusiniui kryzeliui reikia taip pat 2-ieju, o backstitch'ui pakanka 1 gijos, ar teisingai? ir dar vienas klausimelis, pusinis kryzelis yra daromas i ta pacia puse, kaip pilnojo kryzelio virsutinis "sluoksnis"? aciu uz pagalba 4u.gif
Atsakyti

Teisingai smile.gif pusiniai kryžiukai dviem gijom, backstitch'as - viena gija:)
Aš pusinį kryžiuką darau į tą pusę, kaip ir viršutinis "sluoksnis" smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 19 lapkričio 2007 - 10:28
QUOTE(winia @ 2007 11 19, 12:27)
Teisingai smile.gif pusiniai kryžiukai dviem gijom, backstitch'as - viena gija:)
Aš pusinį kryžiuką darau į tą pusę, kiaip ir viršutinis "sluoksnis" smile.gif

aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastia @ 2007 11 19, 10:22)
prasau padekit!
dar niekad neteko siuvineti pusiniu kryzeliu ir backstitch'o, tai iskilo klausimas kiek giju siulo reikia imti ( visa paveiksliuka siuvinejau 2 gijom). as galvoju kad pusiniui kryzeliui reikia taip pat 2-ieju, o backstitch'ui pakanka 1 gijos, ar teisingai? ir dar vienas klausimelis, pusinis kryzelis yra daromas i ta pacia puse, kaip pilnojo kryzelio virsutinis "sluoksnis"? aciu uz pagalba  4u.gif

del pusiniu -as irgi taip darau, o va backstitch'a darau taip, kaip aprasyta schemoje, nes buna ir 2 giju eina, bet daziausiai vienos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(seksimeske @ 2007 11 19, 12:21)

4u.gif aciuks.gif ACIU jau pasiruosiau siuvinejimui,reikia tik susipirkti siuliukus ir kipti i darba thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(egle.k @ 2007 11 19, 10:32)
4u.gif  aciuks.gif ACIU jau pasiruosiau siuvinejimui,reikia tik susipirkti siuliukus ir kipti i darba thumbup.gif

Lauksim pasirodant darbo rezultatu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 11 19, 11:27)
Aš pusinį kryžiuką darau į tą pusę, kaip ir viršutinis "sluoksnis" smile.gif

g.gif o ne į tą pusę kur parodyta schemoje?
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2007 11 19, 11:39)
g.gif o ne į tą pusę kur parodyta schemoje?

man gražiau, kai viskas į vieną pusęsmile.gif

Logiškai pagalvojus, tai schemų sudarytojai nežino, kas į kokią pusę siuvinėja, tai kaip schemoj gali būti nurodyta, į kurią pusę turi svirti?smile.gif Manau čia reikia sveiku protu vadovautis ir žiūrėti, kaip pačiai gražiau:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 19 lapkričio 2007 - 10:49
QUOTE(winia @ 2007 11 19, 11:47)

Logiškai pagalvojus, tai schemų sudarytojai nežino, kas į kokią pusę siuvinėja, tai kaip schemoj gali būti nurodyta, į kurią pusę turi svirti?smile.gif Manau čia reikia sveiku protu vadovautis ir žiūrėti, kaip pačiai gražiau:)

Pritariu, siuvinėt reikia taip, kad pačiai patiktu mirksiukas.gif

Aš dabar jau įpusėjau savo zuikio siuvinėjime, tai man jis toks gražus, kad negaliu atsidžiaugti blush2.gif Pabaigus ir savo mažiui tokį išsiuvinėsiu, tik su meškučiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 19 lapkričio 2007 - 10:58
Paukščiuk, laukiam pasirodant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2007 11 19, 10:52)
Pritariu, siuvinėt reikia taip, kad pačiai patiktu mirksiukas.gif

Aš dabar jau įpusėjau savo zuikio siuvinėjime, tai man jis toks gražus, kad negaliu atsidžiaugti blush2.gif Pabaigus ir savo mažiui tokį išsiuvinėsiu, tik su meškučiu ax.gif

Pauksciuk, bet pas tave ir tempai!!! gal tu per 3 skilutes siuvineji blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cenzura: 19 lapkričio 2007 - 11:15
QUOTE(winia @ 2007 11 19, 11:47)

Deje Dimension firmos schemose yra nurodyta į kurią pusę pusinis kryžiukas gula - į priešingą nei pilno kryžiuko viršutinė gija. Ir gijų skaičius nurodomas, būna net iš šešių gijų pusiniai kryžiukai. Taip, kad skaitykit instrukcijas, kaip reikalauja, taip ir siuvinėkit. Nes tas pusinis kryžiukas suguldytas ne į tą pusę, gali visą siuvinį sugadinti. Jei shemoje nenurodyta į kurią pusę guldyti, darai taip kaip patinka, nors patartina daryti pagal pilno kryžiuko viršutinę giją.
Ir backstitch'o gijos visada būna nurodytas. Tam pačiam dizaine gali reikalauti skirtingose vietose siuvinėti nevienodu gijų kiekiu. Vienoje vietoje dvejomis kitoje viena gija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saliuky: 19 lapkričio 2007 - 11:28