Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(winia @ 2007 11 28, 21:32)
b]Papildyta:[/b]
O kur ta paroda būtų? Internete ar gyvai kur nors?smile.gif

Žinoma čia, mūsų namukuose ax.gif
QUOTE(Loretoidas @ 2007 11 28, 22:12)
O dėl parodos tai aš už  biggrin.gif Jei yra norinčių ir dalyvaujančių, galim rodyti savo kalėdines grožybes. Kaip manot, kada pradėtume ir ką rodytume - angelus, eglutes, kalėdines gėles, senius besmegenius, žvaigždes...? g.gif

Gal į savaitę po du skirtingus darbukus, juk neturėsim visos visko išsiusivinėjusios g.gif
12 03-09 žvaidždutės, snaigės ir visokie kalėdiniai žaisliukai
10-16 eglutės ir kalėdinės gėlės
17-23 besmegeniai, seneliai ir nykštukai
24-30 angelai ir ...?
31dieną išrinktume patį patį gražiausią darbą, ar šiaip tik pasidžiaugtume( nes jau dabar žinau kas laimėtų hihihi.gif )

Čia tik mano svaičiojimai ir pasiūlymas, galim viską ir kitaip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egle.k @ 2007 11 28, 20:55)
kozkodel gavosi labai didele foto,kaip sumazinti??? blush2.gif

Reikia foto atsidaryti per paint'ą, o ten nueiti Image - Stretch/Skew ir procentus sumažinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2007 11 28, 13:02)
Bianca,
o magnolijos fono nebesiuvinėsi?

QUOTE(Loretoidas @ 2007 11 28, 17:22)
Bianka, įspūdingas magnolijos medis  wub.gif Tik nesuprantu, kodėl matau nebaigtą  g.gif

QUOTE(Bianca @ 2007 11 28, 19:38)
Fonas tikrai baigta (va kaip atrodo):
http://s159.photobuc...nt=37763692.jpg

Fonas atrodo neisbaigtu, nes siuvineta ant baltos kanvos, o ne ant beige. Magnolija tikrai grazi, bet as issiuvineciau likusi plota siulais, kuriu atspalvis tarp virsutinio fono ir apatinio
Atsakyti
QUOTE(bugytė @ 2007 11 29, 11:02)
Reikia foto atsidaryti per paint'ą, o ten nueiti Image - Stretch/Skew ir procentus sumažinti  mirksiukas.gif

Ačiū ir man prireiks šios informacijos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Labutuliukas @ 2007 11 29, 11:25)
Fonas atrodo neisbaigtu, nes siuvineta ant baltos kanvos, o ne ant beige. Magnolija tikrai grazi, bet as issiuvineciau likusi plota siulais, kuriu atspalvis tarp virsutinio fono ir apatinio

Man labai gražios tos magnolijos, tikrai puikus darbas, bet gal irgi galvočiau, kad reikia tą baltą kanvą pusiniai kryžiukais padengti:)

Nors dar tie subraižyti langeliai trukdo, kai jie išsiplaus, tai gal gerai atrodytų ir taip, kaip dabar yra.

Atsakyti
Help.... help.gif

Padėkit, nusipirkau neseniai paveiksla su delfinais ant dmc kieta kanva kur paveiksliukas iš karto nupieštas, pradėjau siuvinėti, aš visada siuvinėju 3 gijomis, bet vis tiek skylės lieka. 3 gijų kryžiukas pilnai neužsipildo, tai dabar nebežinau ką daryti, gaila taip palikti, vaizdelis neblogas. Gal ką patarsite? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2007 11 29, 12:40)
Help....  help.gif

Padėkit, nusipirkau neseniai paveiksla su delfinais ant dmc kieta kanva kur paveiksliukas iš karto nupieštas, pradėjau siuvinėti, aš visada siuvinėju 3 gijomis, bet vis tiek skylės lieka. 3 gijų kryžiukas pilnai neužsipildo, tai dabar nebežinau ką daryti, gaila taip palikti, vaizdelis neblogas. Gal ką patarsite?  verysad.gif

man tas pats buvo atsitike, dar senais siuvinejimo laikais. Nusipirkau irgi ispiesta medziaga ir pradejau siuvineti 2 gijom, ir matosi skyles, ir tikrai negraziai atrodo schmoll.gif todel dabar numesta ir jau netikiu,kad paveikslas kada bus issiuvinetas:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Agnytea @ 2007 11 29, 11:59)
man tas pats buvo atsitike, dar senais siuvinejimo laikais. Nusipirkau irgi ispiesta medziaga ir pradejau siuvineti 2 gijom, ir matosi skyles, ir tikrai negraziai atrodo  schmoll.gif  todel dabar numesta ir jau netikiu,kad paveikslas kada bus issiuvinetas:

Vaje, o toks gražus paveikslas ir mėtosi... blink.gif Reikės vis tiek kažką sugalvoti, nes dar monalizos schemą užsisakiau, o ji spėju bus tokia pati, be to 40 lt kainuoja, tai kad mėtysis be reikalo. O jei nepirksiu, tai paskui irgi negražu bus, aš Ukmergėje gyvenu, tai ją greitai nelabai ką nupirks. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2007 11 29, 12:04)
Vaje, o toks gražus paveikslas ir mėtosi...  blink.gif Reikės vis tiek kažką sugalvoti, nes dar monalizos schemą užsisakiau, o ji spėju bus tokia pati, be to 40 lt kainuoja, tai kad mėtysis be reikalo. O jei nepirksiu, tai paskui irgi negražu bus, aš Ukmergėje gyvenu, tai ją greitai nelabai ką nupirks.  doh.gif

O kur tu užsisakinėjai? Steloj?
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 11 29, 12:13)
O kur tu užsisakinėjai? Steloj?

Aha, aš ten praktiškai jau gyvenu, nes jau mane pažįsta. O daugiau siuvinėjimų Ukmergėje niekur nenupirksi. doh.gif
Atsakyti
o cia mano naujas darbelis user posted image
Atsakyti
QUOTE(Agnytea @ 2007 11 29, 11:59)
man tas pats buvo atsitike, dar senais siuvinejimo laikais. Nusipirkau irgi ispiesta medziaga ir pradejau siuvineti 2 gijom, ir matosi skyles, ir tikrai negraziai atrodo  schmoll.gif  todel dabar numesta ir jau netikiu,kad paveikslas kada bus issiuvinetas:
user posted image

Grazus darbelis, gaila jei nebaigsi blink.gif
Atsakyti