Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(winia @ 2007 11 28, 19:03)
Na va, specialiai Loretoidui įdedu savo bandymąsmile.gif)
Backstitchą biški per dideliais dygsniais padariau, o paskui lygintuvu dar netyčia tuos dygsnius ištampiau, bet gal šito nebeperdarysiu, pasitreniravau ir išsiūsiu naująsmile.gif fotkė labai nekokybiška, bet kad labai tamsu  blush2.gif

As tikriausiai kazko menuose nesuprantu .. Man smalsu - ir kokia tokios kedes paskirtis?
Atsakyti
QUOTE(Labutuliukas @ 2007 11 28, 21:12)
As tikriausiai kazko menuose nesuprantu .. Man smalsu - ir kokia tokios kedes paskirtis?

Jokios paskirties;) juk ne viskam turi būti paskirtis? ir ne viskas tiesiogiai matosi, juk taip?smile.gif

na bet jei labai paskirties reikia, tai galima, pvz, nosį išsišnypšti:))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 28 lapkričio 2007 - 20:35
QUOTE(Nonna @ 2007 11 28, 12:50)
As nezinau, ka man toliau siuvinet  mastau.gif
Neissirenku  doh.gif

Man irgi tai buvo, nepergyvenk smile.gif .
O štai ką išsirinkau po ilgų svarstymų:
user posted image
Atsakyti
Wioletuk, turėsi skubėti baigti, kol dar šalta:) pavasarį nesinorės žiemos:)
Atsakyti
user posted image
RUPE SU TORTADIENIU.
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 11 28, 19:03)
Na va, specialiai Loretoidui įdedu savo bandymąsmile.gif)
Backstitchą biški per dideliais dygsniais padariau, o paskui lygintuvu dar netyčia tuos dygsnius ištampiau, bet gal šito nebeperdarysiu, pasitreniravau ir išsiūsiu naująsmile.gif fotkė labai nekokybiška, bet kad labai tamsu  blush2.gif

labai labai simpatiška kėdė. Taip ir noris ant tokios prisėst wub.gif

QUOTE(winia @ 2007 11 28, 19:57)
Aš žinok nesupratau, kaip ta gėlė originale padaryta, tai kažkaip pati suraičiau. man rodos ją iš kitokių siūlų reikėjo daryti, iš kažkokių pearl. aj nu bet gavosi, kaip gavosi, biški prisvilęs blynas, bet siuvinsiu dar vieną  blush2.gif

Cotton perle yra gan stori siūlai, dabar bijau suklaidint, bet atrodo 10 numerio cotton perle yra maždaug irisinių nėrimo siūlų storio. GA vienu metu turėjo dėžikę, nes pati prašiau, kad atvežtų ir kelis pirkau. Beje, esu girdėjus, kad tokio pat tipo Anchor siūlų galima nusipirkt kai kuriuose prekybcentriuose
Atsakyti
bigsmile.gif Rupe su tortadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O darbų kas per gražumas ir daugumas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Kaip ten su mūsų parodom ar darysim? Galėtumėm vieną savaitę angeliukus, kitą savaitę besmegenius ....?????????
Atsakyti
QUOTE(Idun @ 2007 11 28, 21:55)
Cotton perle yra gan stori siūlai, dabar bijau suklaidint, bet atrodo 10 numerio cotton perle yra maždaug irisinių nėrimo siūlų storio. GA vienu metu turėjo dėžikę, nes pati prašiau, kad atvežtų ir kelis pirkau. Beje, esu girdėjus, kad tokio pat tipo Anchor siūlų galima nusipirkt kai kuriuose prekybcentriuose

Greičiausiai taip ir yra, nes ten matosi, kad stori siūlai, reikės pabandyti ir su jais:)
Dabar neprisimenu, kur, bet tikrai mačiau kažkokių tokių siūlų pirkti, dar pagalvojau, kad gražus, reikės pasidairyti.
Papildyta:
QUOTE(paukščiukas @ 2007 11 28, 22:01)
bigsmile.gif  Rupe su tortadieniu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

O darbų kas per gražumas ir daugumas thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Kaip ten su mūsų parodom ar darysim? Galėtumėm vieną savaitę angeliukus,  kitą savaitę besmegenius ....?????????

O kur ta paroda būtų? Internete ar gyvai kur nors?smile.gif
Atsakyti
Winia, man Tavo gėlė gražesnė (dar į originalą paspoksojau), jei neprieštarausi, aš tokią pat siuvinėsiu. Labai gražu, kad raudona, dar rėmą raudonai išsiuvinėk ir bus toks subtilus, netradicinis kalėdinis paveikslas (aš tai viską dabar Kalėdom pritempinėju doh.gif ) O paskirtis - ar bereikia gražesnės - angelo kėdė (ir dar lietuviškai)!
O dėl parodos tai aš už biggrin.gif Jei yra norinčių ir dalyvaujančių, galim rodyti savo kalėdines grožybes. Kaip manot, kada pradėtume ir ką rodytume - angelus, eglutes, kalėdines gėles, senius besmegenius, žvaigždes...? g.gif
Atsakyti
sveikos
gal galit kuri man padeti. noriu mamos foto issiuvineti. parsisiunciau pcstitch programele, bet ji mokama kaip supratau. kaip man schemute pasidaryti? blink.gif
Papildyta:
ir dar ieskau kokio didelio paveikslo tinkacio virtuveje, gal turit kokiu schemuciu. aciu
Atsakyti
QUOTE(scorpione @ 2007 11 28, 23:34)
gal galit kuri man padeti. noriu mamos foto issiuvineti. parsisiunciau pcstitch programele, bet ji mokama kaip supratau. kaip man schemute pasidaryti? blink.gif

http://www.supermama...howtopic=193964
Atsakyti
QUOTE(Bianca @ 2007 11 28, 14:50)
Pagaliau ir as jau galiu pasigirti smile.gif sestadieni pabaigiau:

http://s159.photobuc...nt=IMGP9681.jpg

O magnolija gavosi trupučiuka kitokių atspalvių nei originale ar tik nuotraukoje taip atrodo? ax.gif Kiek girdėjau yra keleta variantų tos magnolijos (ta prasme, kad su skirtingais siūlų nr.). Gal kas turi su originaliais siūlų numeriukais ir schemutę? rolleyes.gif
Atsakyti