Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

As susipbraizau su specialiu markeriu, kuris nusiplauna po saltu vandeniu mirksiukas.gif
[/quote]

as toki irgi turiu, tik man didziausias klausimas is kur zinot kokio dydzio turi but tie kvadrateliai g.gif imt liniuote ir matuot - kaip paveiksleli taip ir ant medziagos?
Atsakyti
[quote=KPetrauskiene,2007 11 28, 11:53]
As susipbraizau su specialiu markeriu, kuris nusiplauna po saltu vandeniu mirksiukas.gif
[/quote]
as toki irgi turiu, tik man didziausias klausimas is kur zinot kokio dydzio turi but tie kvadrateliai g.gif imt liniuote ir matuot - kaip paveiksleli taip ir ant medziagos?
[/quote]

10 x 10 langelių, nes schemose paprastai irgi būna subražyta 10x10 langeliųsmile.gif
Ant kanvos suskaičiuoji tuos langelius, 10 i šoną, 10 į viršųsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 28 lapkričio 2007 - 10:58
QUOTE(KPetrauskiene @ 2007 11 28, 10:53)

Cia as kazko nesupratau .. Susibraizai paprastai - skaiciuoji po 10 stulpeliu ir brezi per skylutes. Taip pas tave medziaga bus padalinta i kruva 10x10 kvadratelius. Kokio dydzio bus paveiksliukas irgi reikia skaiciuoti kvadratelius.
Atsakyti
QUOTE(Labutuliukas @ 2007 11 28, 12:58)
Cia as kazko nesupratau .. Susibraizai paprastai - skaiciuoji po 10 stulpeliu ir brezi per skylutes. Taip pas tave medziaga bus padalinta i kruva 10x10 kvadratelius. Kokio dydzio bus paveiksliukas irgi reikia skaiciuoti kvadratelius.

aciu labai smile.gif
Atsakyti
Rupe, čia tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif happybday.gif friends.gif birthday.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2007 11 28, 12:16)
Rupe, čia tau 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  :  happybday.gif  friends.gif  birthday.gif  oro_buckis.gif

Prisidedu (nezinojau blush2.gif
Atsakyti
AČIŪ flirt.gif
Atsakyti
sveikos dar karta!
ir vel rasau su prasymu (dabar panorau vel kibti i siuvinejima, tai noriu issirinkti sirdziai mieliausia paveiksla): gal kuri turit schema paveikslo, kur moteris ant rankos laiko sedinti vyra? (nezinau, kaip tiksliau apibudinti)
kazkada buvau radus forume, bet vakar akis isvarvinau beieskodama ir nesuradau doh.gif

busiu labai dekinga! 4u.gif
Atsakyti
deduosi ir as prie sveikinimu rupei user posted image
Atsakyti
As nezinau, ka man toliau siuvinet mastau.gif
Neissirenku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(S@ulyte @ 2007 11 28, 12:33)
kur moteris ant rankos laiko sedinti vyra

Turiu, kur siųsti?

Rupe su tortadieniuuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2007 11 28, 11:50)
As nezinau, ka man toliau siuvinet  mastau.gif
Neissirenku  doh.gif

Galim padėti. Parodyk kelis variantus, mes nubalsuosim, pasakysim savo nuomonę, gal bus lengviau apsispręsti mirksiukas.gif
Atsakyti