[quote=KPetrauskiene,2007 11 28, 11:53]
As susipbraizau su specialiu markeriu, kuris nusiplauna po saltu vandeniu
[/quote]
as toki irgi turiu, tik man didziausias klausimas is kur zinot kokio dydzio turi but tie kvadrateliai imt liniuote ir matuot - kaip paveiksleli taip ir ant medziagos?
[/quote]
10 x 10 langelių, nes schemose paprastai irgi būna subražyta 10x10 langelių
Ant kanvos suskaičiuoji tuos langelius, 10 i šoną, 10 į viršų
As susipbraizau su specialiu markeriu, kuris nusiplauna po saltu vandeniu
[/quote]
as toki irgi turiu, tik man didziausias klausimas is kur zinot kokio dydzio turi but tie kvadrateliai imt liniuote ir matuot - kaip paveiksleli taip ir ant medziagos?
[/quote]
10 x 10 langelių, nes schemose paprastai irgi būna subražyta 10x10 langelių
Ant kanvos suskaičiuoji tuos langelius, 10 i šoną, 10 į viršų
QUOTE(KPetrauskiene @ 2007 11 28, 10:53)
Cia as kazko nesupratau .. Susibraizai paprastai - skaiciuoji po 10 stulpeliu ir brezi per skylutes. Taip pas tave medziaga bus padalinta i kruva 10x10 kvadratelius. Kokio dydzio bus paveiksliukas irgi reikia skaiciuoti kvadratelius.
QUOTE(Labutuliukas @ 2007 11 28, 12:58)
Cia as kazko nesupratau .. Susibraizai paprastai - skaiciuoji po 10 stulpeliu ir brezi per skylutes. Taip pas tave medziaga bus padalinta i kruva 10x10 kvadratelius. Kokio dydzio bus paveiksliukas irgi reikia skaiciuoti kvadratelius.
aciu labai
Rupe, čia tau
AČIŪ
sveikos dar karta!
ir vel rasau su prasymu (dabar panorau vel kibti i siuvinejima, tai noriu issirinkti sirdziai mieliausia paveiksla): gal kuri turit schema paveikslo, kur moteris ant rankos laiko sedinti vyra? (nezinau, kaip tiksliau apibudinti)
kazkada buvau radus forume, bet vakar akis isvarvinau beieskodama ir nesuradau
busiu labai dekinga!
ir vel rasau su prasymu (dabar panorau vel kibti i siuvinejima, tai noriu issirinkti sirdziai mieliausia paveiksla): gal kuri turit schema paveikslo, kur moteris ant rankos laiko sedinti vyra? (nezinau, kaip tiksliau apibudinti)
kazkada buvau radus forume, bet vakar akis isvarvinau beieskodama ir nesuradau
busiu labai dekinga!
As nezinau, ka man toliau siuvinet
Neissirenku
Neissirenku
QUOTE(Nonna @ 2007 11 28, 11:50)
Galim padėti. Parodyk kelis variantus, mes nubalsuosim, pasakysim savo nuomonę, gal bus lengviau apsispręsti