Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

Na va - mano kalėdinis medis pabaigtas, belieka įrėminti. Ačiū Loretoidui už schemutę 4u.gif
Iškart atsiprašau už nuotraukos kokybę, tiesiog kai diena beveik neišaušta, neįmanoma padaryti padorios nuotraukos su daugmaž tikromis spalvomis doh.gif
Siūlus rinkau iš akies, pridėjau DMC ir Rainbow metalizuotų siūlų. Beje, kas dėl metalikų, tai Rainbow siuvinėjasi maloniau, nei DMC (dar nebandžiau Kreiniko, nors turiu pirkusi), tačiau visi jie veliasi, stringa ir iš tiesų tai vienas vargas, palyginus su įprastais siūlais doh.gif

user posted image
Atsakyti
sveikos darbstuoles!
ir vel kreipiuosi i Jus pagalbos: gal kuri zinot, kur gauti schemute sio nerealaus veido?
veidas

busiu labai dekinga 4u.gif

p.s. jeigu negerai idejau nuoroda, tai labai nepykit doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S@ulyte: 26 lapkričio 2007 - 22:09
Pumpurėli, koks gražus medis išėjo wub.gif Ir kaip greit išsiuvinėjai, nors jis nėra didelis, bet žinau, kad gana sudėtingas ir nėra viens du išsiuvinėjamas. Lauksim įrėminto - tau rėmelius labai sekasi parinkti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 11 26, 23:03)
Pumpurėli, koks gražus medis išėjo  wub.gif Ir kaip greit išsiuvinėjai, nors jis nėra didelis, bet žinau, kad gana sudėtingas ir nėra viens du išsiuvinėjamas. Lauksim įrėminto - tau rėmelius labai sekasi parinkti  4u.gif

Ačiū už įvertinimą 4u.gif Žinai, kaip tik savo puslapyje dabar parašiau, kad siuvinėjosi jis ne taip jau ir maloniai. Nors pamačiusi schemą, pagalvojau, kad bus lengva, tačiau siuvinėjant pasirodė, kad nemažai išsimėčiusių kryželių ir atitinkamai daug skaičiavimo, nemažai spalvų, o dar pridėjau metaliką, tai visai pasidarė nebepaprasta. Na bet susitvarkiau ax.gif
Atsakyti
Sveikos darbštuolytės,

Labai šaunūs visų darbeliai. wub.gif
Man ir vėl reikalinga Jūsų pagalba. French knot man irgi nesigauna, o dar su anglų susipykus doh.gif . Gal dar galit padėt: kas tai per siūlų nr.
pvz.: 6945 pale peach, 13008 salmon pink, 16845 olive green ir t.t.
Atsakyti
Wioletuk, kieno dizainas? Arba schemą įdėk.
Atsakyti
QUOTE(S@ulyte @ 2007 11 26, 21:54)
sveikos darbstuoles!
ir vel kreipiuosi i Jus pagalbos: gal kuri zinot, kur gauti schemute sio nerealaus veido?

Turiu mirksiukas.gif Kur siusti?
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2007 11 27, 09:14)
Turiu  mirksiukas.gif  Kur siusti?

oj kaip saunu! lotuliukas.gif
saulyte.saulyte1@gmail.com

aciu labai! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wioletukas @ 2007 11 26, 23:25)
kas tai per siūlų nr.
pvz.: 6945 pale peach, 13008 salmon pink, 16845 olive green ir t.t.

Čia Dimension.
Konverteris:

http://www.cyberstit...p?processForm=0
QUOTE(S@ulyte @ 2007 11 27, 08:31)
aciu labai! 4u.gif

Nėr už ką, išsiunčiau. mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kuri esat uzmaciusi schemuciu susijusiu su PIRTIMI blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(wioletukas @ 2007 11 26, 23:25)
French knot man irgi nesigauna, o dar su anglų susipykus  doh.gif .

Rusu kalba
http://rukodelie.by/content/?id=720

Siaip ta mazga daryti paprasta - apsuki siulo pradzia apie adata (1-3 kartus, priklauso nuo siulo storio ir norimo mazgo dydzio), ismeigi adata ir trauki. Norint, kad mazgas betraukiant siula neisirtu, siula (gerojoje puseje) reikia itempti (ir nenaudoti labai ilgo).
Atsakyti
Kaip keista, aš tai nuo mažų dienų buvau išmokus, kad pirma įbedi adatą iki pusės, apsuki tą išlindusi galą ir ištrauki visą adatąsmile.gif
Atsakyti