Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

Agnytea, labai įspūdingas darbas, toks šviežias ir saulėtas - kaip tik nuotaiką paskaidrinti tokią apniūkusią dieną biggrin.gif Pastangų, matosi, tikrai daug reikėjo ir kantrybės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 11 26, 16:34)
Agnytea, labai įspūdingas darbas, toks šviežias ir saulėtas - kaip tik nuotaiką paskaidrinti tokią apniūkusią dieną  biggrin.gif Pastangų, matosi, tikrai daug reikėjo ir kantrybės  4u.gif

dekui blush2.gif keisciausia, kad as butent kantrybes niekada ir neturejau ax.gif
butinai nufotografuosiu visa, kai tevai mano fotika parves biggrin.gif o gal spesiu iki tada ir ireminti blush2.gif
Atsakyti
Laaaaabai gražūs visų darbeliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
nu bet Rupė kokį siuvinėja,tai net žadą užtraukė,žiūrėk kad kas neatsikąstų,bo skylė liks lotuliukas.gif

gal kuri mokate daryti FRENCH KNOT mazgelį.prašau pagalbos,bo nesigauna.
Saliuky,kur tu atsiuntei kryželių instrukcijas viskas aišku,o va kaip šį mazgą daryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(banni @ 2007 11 26, 17:29)
gal kuri mokate daryti FRENCH KNOT mazgelį.prašau pagalbos,bo nesigauna.
Saliuky,kur tu atsiuntei kryželių instrukcijas viskas aišku,o va kaip šį mazgą daryt g.gif

man siuvinejant TT buvo prireike french knot, tai jei nori galiu atsiusti labai gera paaiskinima kaip ji padaryti blush2.gif man pagal ji labai gerai gavosi g.gif
arba galiu cia ikelti:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnytea: 26 lapkričio 2007 - 16:08
Kaip jūsų kalėdiniai darbeliai? g.gif 4u.gif Aš tai yriuosi į priekį - Pauliną šiandien privalau rolleyes.gif užbaigti, staltiesės jau du trečdaliai yra , staltiesėlė su nykštukais visai užmesta, mergaitę supuoklėse vakar pati įsirėminau ax.gif

user posted image

Daugiau: čia
O kaip norisi ką nors naujo pradėti biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 11 26, 20:54)
Kaip jūsų kalėdiniai darbeliai? g.gif  4u.gif Aš tai yriuosi į priekį - Pauliną šiandien privalau  rolleyes.gif užbaigti, staltiesės jau du trečdaliai yra , staltiesėlė su nykštukais visai užmesta, mergaitę supuoklėse vakar pati įsirėminau  ax.gif

user posted image

Daugiau: čia
O kaip norisi ką nors naujo pradėti  biggrin.gif

jau grozis wub.gif mielas siltas paveiksliukas
Atsakyti
Agnytea - labai gražus peizažas wub.gif Aš buvau nužiūrėjusi kitą iš šitos serijos su Levandų laukais, bet kai pasižiūrėjau schemą, supratau, kad kol kas tai ne man ax.gif

Rupės obuoliai tiesiog gražuoliai wub.gif Pavydžiu kantrybės... rolleyes.gif

Loretoidai - puikus paveikslėlis ir labai gražiai įrėmintas, tokia ramybė ir šiluma dvelkia wub.gif

O aš beveik baigiau savo kalėdinį medį, gal šiandien nufotografuosiu ir įdėsiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 26 lapkričio 2007 - 19:05
Loretoidai labai labai labai wub.gif o ten ar man pasirodė ar ir pusiniu siuvinėta 4u.gif

Agnytea vau koks peizažas, toks nemažas, labai šiltos spalvos, gražu rolleyes.gif

O tuos Rupės obuoliukus tai mes greit čia sukramsnotume, labai apetitnai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Kokie gražūs darbeliai thumbup.gif wub.gif Dabar siuvinėsiu kitą vaiko metriką (dovanosiu sesei,vaiko kūmai),o po to reiks ką nors gražaus išsiuvinėt,nes nusipirkau daugiau medžiagos,o ir siūlų turėtų likt thumbup.gif
Ačiū visoms už nuorodas su noroskopais mirksiukas.gif
Atsakyti
Loretoidas, kiek ilgesio tavo paveikslėlyje, nu labai mane giliai palietėsmile.gif
Noriu ir aš tokio:)
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 11 26, 20:54)
Kaip jūsų kalėdiniai darbeliai? g.gif  4u.gif Aš tai yriuosi į priekį - Pauliną šiandien privalau  rolleyes.gif užbaigti, staltiesės jau du trečdaliai yra , staltiesėlė su nykštukais visai užmesta, mergaitę supuoklėse vakar pati įsirėminau  ax.gif

thumbup.gif labai grazus paveikslelis, o ir ireminimas thumbup.gif nereikia nei reminimo dirbtuviu mirksiukas.gif
Atsakyti
mačiau realybėj Loretoido dar nerėmintą mergaitę, tai toks kruopštus darbelis thumbup.gif

o kokių grožybių wub.gif ji prisislėpus turi, akyse apraibo tik blink.gif blink.gif
Atsakyti