Agnytea, labai įspūdingas darbas, toks šviežias ir saulėtas - kaip tik nuotaiką paskaidrinti tokią apniūkusią dieną Pastangų, matosi, tikrai daug reikėjo ir kantrybės
QUOTE(Loretoidas @ 2007 11 26, 16:34)
Agnytea, labai įspūdingas darbas, toks šviežias ir saulėtas - kaip tik nuotaiką paskaidrinti tokią apniūkusią dieną Pastangų, matosi, tikrai daug reikėjo ir kantrybės
dekui keisciausia, kad as butent kantrybes niekada ir neturejau
butinai nufotografuosiu visa, kai tevai mano fotika parves o gal spesiu iki tada ir ireminti
Laaaaabai gražūs visų darbeliai
nu bet Rupė kokį siuvinėja,tai net žadą užtraukė,žiūrėk kad kas neatsikąstų,bo skylė liks
gal kuri mokate daryti FRENCH KNOT mazgelį.prašau pagalbos,bo nesigauna.
Saliuky,kur tu atsiuntei kryželių instrukcijas viskas aišku,o va kaip šį mazgą daryt
nu bet Rupė kokį siuvinėja,tai net žadą užtraukė,žiūrėk kad kas neatsikąstų,bo skylė liks
Saliuky,kur tu atsiuntei kryželių instrukcijas viskas aišku,o va kaip šį mazgą daryt
QUOTE(banni @ 2007 11 26, 17:29)
man siuvinejant TT buvo prireike french knot, tai jei nori galiu atsiusti labai gera paaiskinima kaip ji padaryti man pagal ji labai gerai gavosi
arba galiu cia ikelti:
QUOTE(Loretoidas @ 2007 11 26, 20:54)
Kaip jūsų kalėdiniai darbeliai? Aš tai yriuosi į priekį - Pauliną šiandien privalau užbaigti, staltiesės jau du trečdaliai yra , staltiesėlė su nykštukais visai užmesta, mergaitę supuoklėse vakar pati įsirėminau
Daugiau: čia
O kaip norisi ką nors naujo pradėti
Daugiau: čia
O kaip norisi ką nors naujo pradėti
jau grozis mielas siltas paveiksliukas
Agnytea - labai gražus peizažas Aš buvau nužiūrėjusi kitą iš šitos serijos su Levandų laukais, bet kai pasižiūrėjau schemą, supratau, kad kol kas tai ne man
Rupės obuoliai tiesiog gražuoliai Pavydžiu kantrybės...
Loretoidai - puikus paveikslėlis ir labai gražiai įrėmintas, tokia ramybė ir šiluma dvelkia
O aš beveik baigiau savo kalėdinį medį, gal šiandien nufotografuosiu ir įdėsiu...
Rupės obuoliai tiesiog gražuoliai Pavydžiu kantrybės...
Loretoidai - puikus paveikslėlis ir labai gražiai įrėmintas, tokia ramybė ir šiluma dvelkia
O aš beveik baigiau savo kalėdinį medį, gal šiandien nufotografuosiu ir įdėsiu...
Loretoidai labai labai labai o ten ar man pasirodė ar ir pusiniu siuvinėta
Agnytea vau koks peizažas, toks nemažas, labai šiltos spalvos, gražu
O tuos Rupės obuoliukus tai mes greit čia sukramsnotume, labai apetitnai atrodo
Agnytea vau koks peizažas, toks nemažas, labai šiltos spalvos, gražu
O tuos Rupės obuoliukus tai mes greit čia sukramsnotume, labai apetitnai atrodo
Kokie gražūs darbeliai Dabar siuvinėsiu kitą vaiko metriką (dovanosiu sesei,vaiko kūmai),o po to reiks ką nors gražaus išsiuvinėt,nes nusipirkau daugiau medžiagos,o ir siūlų turėtų likt
Ačiū visoms už nuorodas su noroskopais
Ačiū visoms už nuorodas su noroskopais
QUOTE(Loretoidas @ 2007 11 26, 20:54)
Kaip jūsų kalėdiniai darbeliai? Aš tai yriuosi į priekį - Pauliną šiandien privalau užbaigti, staltiesės jau du trečdaliai yra , staltiesėlė su nykštukais visai užmesta, mergaitę supuoklėse vakar pati įsirėminau
labai grazus paveikslelis, o ir ireminimas nereikia nei reminimo dirbtuviu
mačiau realybėj Loretoido dar nerėmintą mergaitę, tai toks kruopštus darbelis
o kokių grožybių ji prisislėpus turi, akyse apraibo tik
o kokių grožybių ji prisislėpus turi, akyse apraibo tik