Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(ReNcYtEa @ 2007 11 26, 09:58)
prie spalvų kodų būna paaiškinta,kurie kryželiai pusiniai,kurie ne. Paprastai pirmiausia būna surašyta ženklai ir kodai su paprastais kryželiais,po to eina pusinių ženlai,backsticho ir t.t.

Labai aciu uz isaiskinima bigsmile.gif As maniau, kad piesinyje reikia ziureti, tai tada pas mane nera pusiniu kryziuku biggrin.gif
Siuvineju kaledine kojine, kuria pradejau pries metus. Tikiuosi spesiu sioms Kaledoms doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo m a m a: 26 lapkričio 2007 - 11:23
QUOTE(m a m a @ 2007 11 26, 12:16)
Labai aciu uz isaiskinima  bigsmile.gif  As maniau, kad piesinyje reikia ziureti, tai tada pas mane nera pusiniu kryziuku  biggrin.gif
Siuvineju kaledine kojine, kuria pradejau prie metus. Tikiuosi spesiu Kaledoms  doh.gif

Aišku spėsi, ne šiom, tai kitom Kalėdom:))
Atsakyti
na pagaliau susikuriau albuma kur susikeliau savo darbelius (kelis tik) blush2.gif neturiu dabar galimybes nufotografuoti darbeliu, todel ikelsiu nuotraukyte kur tik puse paveikslo blush2.gif ir isbandysiu ar moku ikelti foto lotuliukas.gif

user posted image
Papildyta:
valio gavos thumbup.gif
Atsakyti
labai ačiū visoms už pagyras. na o kai pinigėlius nuims, tai manau juos kuo puikiausiai pakeis spalvotas prie medžio pritaikytas popierius.
Atsakyti
QUOTE(Agnytea @ 2007 11 26, 12:34)
na pagaliau susikuriau albuma kur susikeliau savo darbelius (kelis tik)  blush2.gif  neturiu dabar galimybes nufotografuoti darbeliu, todel ikelsiu nuotraukyte kur tik puse paveikslo  blush2.gif ir isbandysiu ar moku ikelti foto  lotuliukas.gif

Papildyta:
valio gavos  thumbup.gif

Agnyte, gražus man tas paveiksliukas smile.gif ir taip kelionių nostalgija apėmė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 26 lapkričio 2007 - 13:01
QUOTE(winia @ 2007 11 26, 15:01)
Agnyte, gražus man tas paveiksliukas smile.gif ir taip kelionių nostalgija apėmė smile.gif

na man irgi grazus, bet... antra karta vervaco peizazo kokio is tos serijos tikriausiai nesiryzciau siuvineti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnytea @ 2007 11 26, 14:06)
na man irgi grazus, bet... antra karta vervaco peizazo kokio is tos serijos tikriausiai nesiryzciau siuvineti  schmoll.gif

o kodėl?smile.gif
Atsakyti
bigsmile.gif Vau, kiek daug gražių darbų užderėjo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes darbininkes. Grazus visi darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 11 26, 15:22)

man buvo nuobodu blush2.gif net kelis kartus jau buvau numetus...ir vel pasiimdavau ax.gif nors spalvu ir 25, bet tie vienspalviai "plemai" buvo labai atsibode blush2.gif ir tikrai ne iskarto vaizdas pasmato... pradzioje man visai atrode, kad gausi kazkokia nesamone lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu bet aisku galutinis rezultatas pasiteisino...tiek kad iki jo keliavau kokius metelius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnytea @ 2007 11 26, 14:36)
man buvo nuobodu  blush2.gif  net kelis kartus jau buvau numetus...ir vel pasiimdavau  ax.gif nors spalvu ir 25, bet tie vienspalviai "plemai" buvo labai atsibode  blush2.gif ir tikrai ne iskarto vaizdas pasmato... pradzioje man visai atrode, kad gausi kazkokia nesamone  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  nu bet aisku galutinis rezultatas pasiteisino...tiek kad iki jo keliavau kokius metelius  doh.gif

O kokios jis dydžio gavosi?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 26 lapkričio 2007 - 13:54
QUOTE(winia @ 2007 11 26, 15:50)
O kokios jis dydžio gavosi?

siaip jis 240*170 kazkur, o as siuvinejau ant 16, tai gavosi pacio siuvineto ploto kazkur 40 cm * 30 cm blush2.gif
Atsakyti