Sveikos,
Labai gražūs visų darbelių . [B]giege[B] ačiū už schemutes. Tu turbūt daugiau laiko praleidi ieškodama schemų, nei siuvinėdama .
GUTYTE1 lai idomus ir grazus darbelis
Pijausmama grazu
Grūzduke labai saunus ir tie pinigai visai neblogai atrodo ant to medzio
Pijausmama grazu
Grūzduke labai saunus ir tie pinigai visai neblogai atrodo ant to medzio
QUOTE(_agnute_ @ 2007 11 25, 23:13)
Gal pasakytumet, kuri forumiete arba kur ieskot skelbimo Butu paprasciau negu is UK siuxtis
Sveikutes darbstuolytes
Visu darbeliai tiesiog nuostabus
Siuvineju dabar ir as viena darbeli, bet iskilo toks vienas klaustukas
Gal kuri galetu parodyti, kaip schemoje atrodo pusinis kryziukas? Kaip jisai vaizduojamas? (kaip siuvineti ji- tai as maciau).
Gal kuri galetu parodyti, kaip schemoje atrodo pusinis kryziukas? Kaip jisai vaizduojamas? (kaip siuvineti ji- tai as maciau).
QUOTE(m a m a @ 2007 11 26, 09:05)
Sveikutes darbstuolytes
prie spalvų kodų būna paaiškinta,kurie kryželiai pusiniai,kurie ne. Paprastai pirmiausia būna surašyta ženklai ir kodai su paprastais kryželiais,po to eina pusinių ženlai,backsticho ir t.t.
Pasižiūrėkite, ką Rupe pasislėpusi siuvinėja . Kiek darbo
QUOTE(Reska @ 2007 11 26, 11:59)
Eina sau Aš apakusi Niu ir kruopštumas Iš kur tiek kantrybės atsiranda tokius darbelius sudėtingus siuvinėt Žaviuosi
QUOTE(Reska @ 2007 11 26, 09:59)
kaip tikroviska
ir labai grazu
QUOTE(wioletukas @ 2007 11 25, 22:23)
Sveikos,
giege ačiū už schemutes. Tu turbūt daugiau laiko praleidi ieškodama schemų, nei siuvinėdama .
giege ačiū už schemutes. Tu turbūt daugiau laiko praleidi ieškodama schemų, nei siuvinėdama .
Aš šiuo metu internete tikrai nemažai pramirkstu. Bet man užeina tokios bangos: siuvinėju ir nedarau nieko kito, kai atsibosta persimetu į knygų skaitymą, kol tai taip pat atsibosta, tada pradedu neršti po internetą, vėliau dar į ką nors persimetu. Kai pasiilgsiu siuvinėjimo, tada grįšiu prie jo.
[quote=mažiausia,2007 11 24, 23:39]
labai gražus darbas, o jau kokiam tikslui jis siuvinėtas, tai tiesiog super šaunuolė esi
[quote=winia,2007 11 25, 01:33]
Tokiam tikslui tikrai labai gražus darbas
O kokio jis dydžio gavosi? Atrodo, kad labai nemažai padirbėjai prie jo
[/quote]
[quote=Tomutia,2007 11 26, 00:14]
[/quote]
[quote=Reska,2007 11 26, 10:59]
[/quote]
Ačiū visoms Dabar sėdžiu darbe, tai negaliu tiksliai pasakyti, kiek ant kiek ten tų kryželių buvo, bet paveikslėlio dydis gavosi maždaug 20*35 cm.
Grūzduke, gražus medelis . Tik kai nuims pinigus ar neliks truputį plikokas?
Rupės darbas tiesiog fantastiškas MAn tokie laaaabai patinka
labai gražus darbas, o jau kokiam tikslui jis siuvinėtas, tai tiesiog super šaunuolė esi
[quote=winia,2007 11 25, 01:33]
Tokiam tikslui tikrai labai gražus darbas
O kokio jis dydžio gavosi? Atrodo, kad labai nemažai padirbėjai prie jo
[/quote]
[quote=Tomutia,2007 11 26, 00:14]
[/quote]
[quote=Reska,2007 11 26, 10:59]
[/quote]
Ačiū visoms Dabar sėdžiu darbe, tai negaliu tiksliai pasakyti, kiek ant kiek ten tų kryželių buvo, bet paveikslėlio dydis gavosi maždaug 20*35 cm.
Grūzduke, gražus medelis . Tik kai nuims pinigus ar neliks truputį plikokas?
Rupės darbas tiesiog fantastiškas MAn tokie laaaabai patinka