Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(rugsėjė @ 2007 11 24, 20:40)
siuvinejus ant ispaniskos, bet ne Kaune pirktos, smagu siuvinet, tik ji minkstesne nei dmc ir brangesne(gerves ant isp siuvinejus)

aišku. Žinosiu dabar. Ačiū labai. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Į kainą aš nežiūrėjau. Man tik parūpo sužinot, kokia jos kokybė.
Atsakyti
QUOTE(kristi3d @ 2007 11 24, 21:19)
Winia žolynai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif tokie labai jaukūs wub.gif
Gugyte1 paveikslas tai tikrai kruopštus  thumbup.gif ir manau turėtų patikti toms kas mėgsta religinius paveikslus mirksiukas.gif  (aš kažkaip man rodos dar nepribrendau jiems) unsure.gif

Ačiū. blush2.gif O šiaip tai paveikslas ne man, o siuvinėtas pagal užsakymą ir turėtų keliauti į eucharistiečių vienuolyną ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GUTYTE1 @ 2007 11 24, 21:13)
Ačiū.  blush2.gif O šiaip tai paveikslas ne man, o siuvinėtas pagal užsakymą ir turėtų keliauti į eucharistiečių vienuolyną ax.gif

Oho thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif jei į tokią vietą tai labai smagu
Atsakyti
QUOTE(GUTYTE1 @ 2007 11 24, 21:13)
Ačiū.  blush2.gif O šiaip tai paveikslas ne man, o siuvinėtas pagal užsakymą ir turėtų keliauti į eucharistiečių vienuolyną ax.gif

kaip įdomu bigsmile.gif
Atsakyti
Winia labai gražūs žolynėliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GUTYTE1 @ 2007 11 24, 15:17)
O tuo pačiu jūsų teismui atiduodu paskutinį savo darbelį . ax.gif 

labai gražus darbas, o jau kokiam tikslui jis siuvinėtas, tai tiesiog super thumbup.gif šaunuolė esi 4u.gif

agnute sveikutė, kur dingusi buvai bigsmile.gif
Atsakyti
Merginos, gal zinosit... ax.gif

Noriu Kaledom padovanot keliem zmonem tokius savadarbius raktu pakabukus su issiuvinetais paveiksleliais. Tai vat kur gauti tu tusciu pakabuku, I kuriuos tuos paveikslelius galima idet... g.gif Jie buna tokie plastmasiniai permatomi.. Ir dar, kur rast tokiu mazu schemuciu...

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GUTYTE1 @ 2007 11 24, 22:13)

Tokiam tikslui tikrai labai gražus darbas smile.gif
O kokio jis dydžio gavosi? Atrodo, kad labai nemažai padirbėjai prie jo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irine @ 2007 11 25, 00:58)
Merginos, gal zinosit...  ax.gif

Noriu Kaledom padovanot keliem zmonem tokius savadarbius raktu pakabukus su issiuvinetais paveiksleliais. Tai vat kur gauti tu tusciu pakabuku, I kuriuos tuos paveikslelius galima idet...  g.gif Jie buna tokie plastmasiniai permatomi.. Ir dar, kur rast tokiu mazu schemuciu...

4u.gif

Kur pirkti pakabukus, gal vilnietės patars, o schemučių gali Čia pasižiūrėti

Merginos jūsų darbeliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos ax.gif

aš visą rytą backstitch'inu. doh.gif Tikiuosi vakare jau bus rezultatas. rolleyes.gif
Atsakyti
Padariau kažkokį darbelį,bet netokios spalvos gavosi kai nufotkinau ir medžiaga plėmais išėjo ir rėmelis yra mėlynas,o ne juodas doh.gif
Norėjau vaiko kūmai dovanot ant kalėdų,bet šitą pasiliksiu sau ir siuvinėsiu dar vieną (užsivedžiau) dadėsiu kokių gražių paveiksliukų ir tiek nemarginsiu raidžių gal geriau žiūrėsis mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Pijaus mama, nerodo fotkės:) gal reikėtų paswordą nuimti?smile.gif

Jau rodo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 25 lapkričio 2007 - 14:00