Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(Loretoidas @ 2007 11 24, 13:40)
winia, pasaka, kokie žolynėliai - atrodo, kad tuoj Joninės, o ne Kalėdos  mirksiukas.gif Labai man tokios žolės patinka, reiks ir man kada pamėginti. O kiek ir kokių dar žadi siuvinėti?  4u.gif

Loretoidas, siuvinėčiau dar, bet daugiau schemų tokių neturiu:)
Tai kol kas bus du smile.gif
Atsakyti
winia labai labai labai GRAŽU wub.gif
Atsakyti
Winia - labai tokie ramūs žolynėliai 4u.gif Mairūnas, beje, labai toks teigiamas ir malonus prieskonis... Ką ketini toliau daryt su siuviniais? Rėminsi?
Atsakyti
Ketinu rėminti, bet gal tik rėmą užsisakysiu, o rėminsiu pati. Nors dar ketinu rėmų pažiūrėti interjero pardėse, ten tokių gražių esu mačius, norėčiau odinių rėmeliųsmile.gif bet tie, kur mačiau, buvo gerokai per maži:)

Atsakyti
Sveikutės.
Na va, pagaliau radau laisvą minutėlę namuose prisėsti pruie kompo, tai galiu pasigrožėti jūsų darbeliais ( o jie tikrai visi labai labai gražūs, net negalėčiau kuurio nors išskirti thumbup.gif thumbup.gif wub.gif ), nes darbe blokuoja visas nuotraukas, galiu tik komentarus paskaityti . Vienu žodžiu - visos šaunuolės.

O tuo pačiu jūsų teismui atiduodu paskutinį savo darbelį . ax.gif Jo nerėminau, nes paveikslo savininkė turi pati rėmintoją, kuri jam patikės šį darbą. Nors aišku, norėtųsi ir man pasižiūrėti, kaip tai bus padaryta ax.gif .
Taigi:
user posted image

Sorry už nuotraukos dydį doh.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 11 24, 12:17)
Nu va, gal biški geriau smile.gif

winia, labai gražu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(GUTYTE1 @ 2007 11 24, 15:17)
Sveikutės.
Na va, pagaliau radau laisvą minutėlę namuose prisėsti pruie kompo, tai galiu pasigrožėti jūsų darbeliais ( o jie tikrai visi labai labai gražūs, net negalėčiau kuurio nors išskirti thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif ), nes darbe blokuoja visas nuotraukas, galiu tik komentarus paskaityti .  Vienu žodžiu - visos šaunuolės.

O tuo pačiu jūsų teismui atiduodu paskutinį savo darbelį . ax.gif  Jo nerėminau, nes paveikslo savininkė turi pati rėmintoją, kuri jam patikės šį darbą. Nors aišku, norėtųsi ir man pasižiūrėti, kaip tai bus padaryta ax.gif .
Taigi:

Sorry už nuotraukos dydį doh.gif

labai grazus paveikslas wub.gif wub.gif wub.gif
visada svajojau, ka nors religine tematika issiuvinet ax.gif bet bijau, kantrybes neuzteks... labai, labai grazu
Atsakyti
Winia, zolynu tavo grozis!! thumbup.gif thumbup.gif . Ir dar ant lino!
Reska, pabaigtos gerveles, sugrustos i maiseli su remu laukia but iremintos. Prisiskaiciau apie remintojus, tai patampiau siuvini ant remo, ir atgal padejau, reikes susikaupt kada ir bandyt. Baigineju metrika draugu dukrytei, labai daug "backstitcho" buvo doh.gif , beliko vardas ir skaiciukai, pasirodysiu.

Graike, as visada susidygsniuoju kontrastisku siulu (priklausomai nuo kanvos spalvos) po 10 langeliu kvadratais, man labai palengvina darba. Yra tokia siuvinejimo kryzeliu rusis, vadinasi "counted cross stitch", tai skaiciuoti teks mirksiukas.gif Jei perkant parduotuvej schema su siulais, kartais buna spalvotas atspaudas ant kanvos, bet man tokie nepatinka, netikslus, kanva
"skysta" buna.
Atsakyti
Ačiū, kiek pagyrų wub.gif
Atsakyti
Noriu paklaust. Kaune ne "GA", o šalia esančioje parduotuvėlėje (irgi siūlus mezgimui, nėrimui, DMC siūlus pardavinėja, tik pavadinimo neprisimenu, toj pačioj Vilniaus gatvėj) mačiau kanvos gabalų pirkti, tik ji ne DMC, o kažkokia berods ispaniška, jei neklystu. Ar kas bandėt ant tokios siuvinėt? Ar siuvinėjamas paveiksliukas nenukreivoja? g.gif
Atsakyti
Winia žolynai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tokie labai jaukūs wub.gif
Gugyte1 paveikslas tai tikrai kruopštus thumbup.gif ir manau turėtų patikti toms kas mėgsta religinius paveikslus mirksiukas.gif (aš kažkaip man rodos dar nepribrendau jiems) unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 11 24, 20:31)
Noriu paklaust. Kaune ne "GA", o šalia esančioje parduotuvėlėje (irgi siūlus mezgimui, nėrimui, DMC siūlus pardavinėja, tik pavadinimo neprisimenu, toj pačioj Vilniaus gatvėj) mačiau kanvos gabalų pirkti, tik ji ne DMC, o kažkokia berods ispaniška, jei neklystu. Ar kas bandėt ant tokios siuvinėt? Ar siuvinėjamas paveiksliukas nenukreivoja? g.gif

siuvinejus ant ispaniskos, bet ne Kaune pirktos, smagu siuvinet, tik ji minkstesne nei dmc ir brangesne(gerves ant isp siuvinejus)
Atsakyti