Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

O man vistiek nerodo cenzūros ančiuko. verysad.gif O visos tik giria, giria. Aš ir norėčiau tą grožį pamatyt rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wioletukas: 23 lapkričio 2007 - 19:40
QUOTE(kristi3d @ 2007 11 23, 18:51)
Na matai yra tokių merginų, kurioms nepatinka kai kas nors turi tokį patį daiktą kaip ir ji tai aš tik vardan ramumo 4u.gif O šiaip tai schemutę išsisaugojau thumbup.gif

Aš tai tokių nepažįstu schmoll.gif . Jei čia tokių būtų, tai visos jau senai butų susipykę doh.gif Mes gi kartu visos negyvenam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2007 11 23, 20:52)
Aš tai tokių nepažįstu  schmoll.gif . Jei čia tokių būtų, tai visos jau senai butų susipykę  doh.gif  Mes gi kartu visos negyvenam  mirksiukas.gif

aha bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif , musu gerves beveik(gal visiskai) identiskos
susitiktu nebent skrendant i pietus(siemet liko ziemot) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2007 11 23, 19:52)
Aš tai tokių nepažįstu  schmoll.gif . Jei čia tokių būtų, tai visos jau senai butų susipykę  doh.gif  Mes gi kartu visos negyvenam  mirksiukas.gif

Aš čia tokių irgi nepastebėjau, bet realybėj tai tikrai tokių yra schmoll.gif
Na ne esmė smagu kad mes visos čia labai gražiai sutariam ir bendraujam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2007 11 23, 19:56)
aha bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif , musu gerves beveik(gal visiskai) identiskos
susitiktu nebent skrendant i pietus(siemet liko ziemot) smile.gif

Va būtent. Ir dar vienos Čikagoje yra mirksiukas.gif , nežinau, ar pabaigtos. Gerve, kaip ten su tavo "gervėm", ar jau pabaigei?
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 11 23, 18:46)
O ką Tu nusprendei kalėdinio siuvinėti? g.gif

ilgą ilgą besmegenį lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš vakarop sėdau filmo žiūrėt ir gavosi mairūnas į kompaniją dobilėliui amarantui:)

Fotkės klaikios kokybės, tai nepalieku net, dieną nufotkinus iš naujo įdėsiu:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 23 lapkričio 2007 - 22:50
Jei gerai pamenu, kažkuri ieškojo šios schemos:

user posted image

Schema yra čia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikiniauskienė: 23 lapkričio 2007 - 23:12
QUOTE(jurginėlis @ 2007 11 23, 17:51)
Paukščiuk, labai savotiškas katukas biggrin.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(Loretoidas @ 2007 11 23, 18:46)
Paukščiuk, išlupk katinėlį, išskalbk ir gražiai į tuos pačius rėmelius įrėmink  biggrin.gif

reiks taip ir padaryti ax.gif
QUOTE(kristi3d @ 2007 11 23, 19:51)

Paukščiuk labai simpatukla tavo kacius  wub.gif

ačiū

Aš jau kibau į vieną kontūrinį, tik schemą prastą blink.gif daviau atspausdinti, nors turėjau ir geresnę doh.gif . Po savaitgalio pasirodysiu, kaip sekasi ax.gif
Atsakyti
labarytis 4u.gif

pradėjau siuvinėt DMC apyrankę metalizuotais doh.gif vargas su tais siūlais doh.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2007 11 23, 16:43)
Senai siuvinėtas kačiukas, bet verkiant reikia perrėminti, nes bangos siaubingos blush2.gif  doh.gif

fainas katis, tik to skorpioniuko i6sigandęs tongue.gif lauksim perrėminto vaizdelio thumbup.gif
Tu sakei, kad krakmolyji savo baigtus darbelius, jei ne paslaptis, kaip tu tai darai blush2.gif

QUOTE(winia @ 2007 11 23, 22:49)
Aš vakarop sėdau filmo žiūrėt ir gavosi mairūnas į kompaniją dobilėliui amarantui:)

laukiam mairūno, naujo dobillėlio draugo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nu va, gal biški geriau smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 24 lapkričio 2007 - 12:17
winia, pasaka, kokie žolynėliai - atrodo, kad tuoj Joninės, o ne Kalėdos mirksiukas.gif Labai man tokios žolės patinka, reiks ir man kada pamėginti. O kiek ir kokių dar žadi siuvinėti? 4u.gif
Atsakyti