Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(Acacia @ 2007 11 23, 15:05)
Kaip išinstaliuoti programą smile.gif
Start - settings - control panel - add/remove programs - pasirenkat Picasa ar bet kurią kitą - remove smile.gif

yahoo.gif ačiū ačiū ačiū yahoo.gif
Va gun_rifle.gif jau jai padariau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DIUMA @ 2007 11 22, 23:58)

beje konturiniai paveiksliukai labai fainai siuvinejasi  smile.gif  ir as turiu keleta issiuvinejus, kai turesiu daugiau laiko parodysiu, o cia dar daugiau nuorodu gal kas nors uzsikres nuo manes  lotuliukas.gif

Oj nu ir grožybių čia pridėjai 4u.gif Sėdžiu ir vietoj to, kad dirbčiau, visas schemas spausdinuosi, tipo siuvinėsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Acacia @ 2007 11 23, 15:49)
Oj nu ir grožybių čia pridėjai  4u.gif  Sėdžiu ir vietoj to, kad dirbčiau, visas schemas spausdinuosi, tipo siuvinėsiu  biggrin.gif

biggrin.gif na ir as bandau pasirodyt ka issiuvinejau

nu ir pridirbau doh.gif doh.gif

! 
Prašome sutvarkyti nuotraukų dydžius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aga: 23 lapkričio 2007 - 16:04
bandau dar karta
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bugytė @ 2007 11 23, 14:55)
Iškart lengviau pasidarė kad ne aš viena čia tokia senamadiška, prie naujovių nepritampu  friends.gif

Aš seniai sakiau, kad su kompu nesutariu blush2.gif

QUOTE(Acacia @ 2007 11 23, 15:05)
Kaip išinstaliuoti programą smile.gif
Start - settings - control panel - add/remove programs - pasirenkat Picasa ar bet kurią kitą - remove smile.gif

Negaliu apsakyti kokia aš dėkinga, viską ištryniau thumbup.gif Galėsiu vyrui pasigirti, kad kažką gero galiu ir aš padaryt, netik nesamones doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Senai siuvinėtas kačiukas, bet verkiant reikia perrėminti, nes bangos siaubingos blush2.gif doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2007 11 23, 16:43)
Senai siuvinėtas kačiukas, bet verkiant reikia perrėminti, nes bangos siaubingos blush2.gif  doh.gif

ir as is sitose serijos siuvinejau, tik ne veziuka, o avinuka smile.gif
dovanojau mazajai avytei-labai patiko bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cenzura: 23 lapkričio 2007 - 16:46
ten tipo skorpionas blush2.gif
Atsakyti
Loretoidai, nežinau kokie ten siūlai g.gif g.gif
gal reik kt. forume paklausinėt, gal ir mergelės siūlus surasim, nes aš matyt nebūsiu parsisiuntus doh.gif

Paukščiuk, labai savotiškas katukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi3d @ 2007 11 22, 22:59)
Pumpurėli tavo povas nemirtingas thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif labai jau jis mane žavi jei nesupyksi tai jis nuguls į mano planų sąrašą blush2.gif

Ačiū visoms už pagyrimus mano povui - jis jau įsitaisė mano kabinete darbe biggrin.gif
Ir kodėl turėčiau supykti, kad nori išsiuvinėt jį? mirksiukas.gif Jei neturi schemos, parašyk, prasiųsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2007 11 23, 17:51)
Loretoidai, nežinau kokie ten siūlai g.gif  g.gif
gal reik kt. forume paklausinėt, gal ir mergelės siūlus surasim, nes aš matyt nebūsiu parsisiuntus doh.gif

Nieko baisaus, pažiūrėsiu ar galima surinkt ką "iš akies", jei ne, tada ieškosiu biggrin.gif Labai Tau ačiū 4u.gif O ką Tu nusprendei kalėdinio siuvinėti? g.gif
Paukščiuk, išlupk katinėlį, išskalbk ir gražiai į tuos pačius rėmelius įrėmink biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonkiukas @ 2007 11 23, 11:07)
Aciu labai labai  notworthy.gif

flirt.gif Labai smagu būt kam nors naudingai, dabar tikiuosi kada nors šį darbelį išvyst išsiuvinėtą wub.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2007 11 23, 16:43)

Paukščiuk labai simpatukla tavo kacius wub.gif

QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 11 23, 16:55)

ax.gif Na matai yra tokių merginų, kurioms nepatinka kai kas nors turi tokį patį daiktą kaip ir ji tai aš tik vardan ramumo 4u.gif O šiaip tai schemutę išsisaugojau thumbup.gif
Atsakyti