Sveikos, merginos, bandžiau senesnėse temose skaityti, bet neturiu darbe daug laiko, tai noriu paprašyti, gal galite paaiškinti, kaip reikia siuvinėti tokius didelius vientisus paveikslus, na kad ir pvz su ta meška. Ar jūs kažkaip persipiešiate ant medžiagos, ar skaičiuojate po vieną langelį ir viskas?
Nes aš skaičiuoju po vieną langelį, tai labai ilgai užtrunku.
QUOTE(Reska @ 2007 11 23, 12:40)
Ne man dėkok, o Kristi3dai
Na tu taip graziai isriskinai sakau ir tau padekosiu
QUOTE(Graikė @ 2007 11 23, 11:46)
Sveikos, merginos, bandžiau senesnėse temose skaityti, bet neturiu darbe daug laiko, tai noriu paprašyti, gal galite paaiškinti, kaip reikia siuvinėti tokius didelius vientisus paveikslus, na kad ir pvz su ta meška. Ar jūs kažkaip persipiešiate ant medžiagos, ar skaičiuojate po vieną langelį ir viskas?
as skaiciuoju po viena langeli... uztrunka ilgai
Kai kurios schemos konturinių:
http://show.7ya.ru/p...px?RubrID=24813
Graike. Kas tas yra ilgai užtrunku ? Merginos ne vienerius metus tokio dydžio paveikslus siuvinėja Ligonės gi jos (mes) Taip, susibraukoma yra po 10 langelių, kaip ir ant schemos, ir skaičiuojama Kitokių"greitesnių" būdų nežinau .
http://show.7ya.ru/p...px?RubrID=24813
Graike. Kas tas yra ilgai užtrunku ? Merginos ne vienerius metus tokio dydžio paveikslus siuvinėja Ligonės gi jos (mes) Taip, susibraukoma yra po 10 langelių, kaip ir ant schemos, ir skaičiuojama Kitokių"greitesnių" būdų nežinau .
QUOTE(Graikė @ 2007 11 23, 12:46)
Truputi nesupratau klausimo.
pasiimi schema, ant medziagos susiskaiciuoji kokio dydzio bus darbelis (skaiciuoju po viena langiuka). Tada smulkiau susibraizau ir ziuri i schema ir siuvineji.
QUOTE(Sonkiukas @ 2007 11 23, 11:55)
Na tu taip graziai isriskinai sakau ir tau padekosiu
Man tai nėr už ką , nesunku gi
QUOTE(Graikė @ 2007 11 23, 11:46)
didesnius darbus tai braukausi su spec markeriu, o mažesnius skaičiuoju po vieną
Aš labai atsiprašau, bet paklausiu kadangi jūs čia profės su Picassa
Suinsistaliavau aš čia tą picassą, bet ji man visiškai nepatinka, tai kaip turėčiau ją absoliučiai ištrinti? Nes kaip suprantu, taip iš'delete'inus nuo Desktop'o ji tikrai neišsitrina
Suinsistaliavau aš čia tą picassą, bet ji man visiškai nepatinka, tai kaip turėčiau ją absoliučiai ištrinti? Nes kaip suprantu, taip iš'delete'inus nuo Desktop'o ji tikrai neišsitrina
Tai aš ir norėjau sužinoti. Aš ir užtrukau su vienu paveikslu 3 metus, ir tai dar ne visai baigtas, tikiuos šioms Kalėdoms suspėsiu. Aš mačiau jūsų nuotraukose tuos subraižytus langelius, tai galvojau kad gal kokią techniką naudojate
Sorry, jei kvailas klausimas pasirodė, bet aš visada buvau savamokslė, niekur niekada apie siuvinėjimo techniką neskaičiau, pamačiusi jūsų subraižytus paveikslus galvojau gal yra kažkas....
Sorry, jei kvailas klausimas pasirodė, bet aš visada buvau savamokslė, niekur niekada apie siuvinėjimo techniką neskaičiau, pamačiusi jūsų subraižytus paveikslus galvojau gal yra kažkas....
QUOTE(bugytė @ 2007 11 23, 14:32)
Aš labai atsiprašau, bet paklausiu kadangi jūs čia profės su Picassa
Aš ir su juo prisidirbau , sukrovė man visas nuotraukas, ką reik ir nereikia, o susitvarkyt nieko nesugebu , noriu ir viską išsitrinti. Jei kas pakonsultuos busių labai dėkinga
Papildyta:
DIUMA ačiū už gausybę schemų
QUOTE(paukščiukas @ 2007 11 23, 14:48)
Aš ir su juo prisidirbau , sukrovė man visas nuotraukas, ką reik ir nereikia, o susitvarkyt nieko nesugebu , noriu ir viską išsitrinti. Jei kas pakonsultuos busių labai dėkinga
Iškart lengviau pasidarė kad ne aš viena čia tokia senamadiška, prie naujovių nepritampu
Kaip išinstaliuoti programą
Start - settings - control panel - add/remove programs - pasirenkat Picasa ar bet kurią kitą - remove
Start - settings - control panel - add/remove programs - pasirenkat Picasa ar bet kurią kitą - remove