Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

Sveikos, gražūs darbeliai, bet man nerodo cenzūros ančiuko. verysad.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už nuorodas prisipiešiau skaičiukų,raidelių,paveiksliukų (man taip patogiau) bandysim ką nors sukurt,jei išeis kas nors gero parodysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cenzura @ 2007 11 22, 14:15)
Pagalia ir as galiu pasigirti!!! ireminau viena is savo dovaneliu... paveiksliukas i vaiku kambari  blush2.gif
user posted image

remeli pirkau su pasportu.

beje,pauksciuk, aciu uz nuoroda su schemutemis  bigsmile.gif

Man ir nerodo, o dėkot n,ėra už ką. Vienos kitai čia visos padeda, bi tik galim blush2.gif
QUOTE(babyface @ 2007 11 22, 16:52)
Aš čia trupučiuką gal ir ne į temą (klinkt klinkt  bigsmile.gif ), bet gal kas žinot, kur Klaipėdoje būtų galima nunešt rankšluostuką, kad ant jo išsiuvinėtų žodžius?  ax.gif Gal kokioj siuvykloj tuo apsiimtu?  rolleyes.gif Nieks nežinot?  smile.gif

Kaip msuprantu tau ne kryžiuku reikia, o mašinos dailiuoju kur išsiuvinėja g.gif paklausiu vyro, jo firma užsakynėjo rankluoščiam, tik nežinau ar Kl. O jei kryžiuku, tai gal ką ir sutarsim ax.gif

Papildyta:
Acacia labai dailūs darbeliai. va ir aš mąstau kontūrinį pradėt, tik dar neišsirinkau kokį.
Cenzura ar sunku tuos žmogelius siuvinėt, o gal panašių dar kokių yra?
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2007 11 22, 19:57)
Man ir nerodo, o dėkot n,ėra už ką. Vienos kitai čia visos padeda, bi tik galim blush2.gif

Kaip msuprantu tau ne kryžiuku reikia, o mašinos dailiuoju kur išsiuvinėja g.gif  paklausiu vyro, jo firma užsakynėjo rankluoščiam, tik nežinau ar Kl. O jei kryžiuku, tai gal ką ir sutarsim ax.gif

Papildyta:
Acacia labai dailūs darbeliai. va ir aš mąstau kontūrinį pradėt, tik dar neišsirinkau kokį.
Cenzura ar sunku tuos žmogelius siuvinėt, o gal panašių dar kokių yra?

user posted image

o dabar rodo?

del konturiniu pavekslu. tokio sunkaus nesiuviniejau, bet turiu kitokiu paprastesniu. daug buciniu ir poru. galiu i maila atsiust failiuka mirksiukas.gif
Atsakyti
Cenzūra - - mielas ančiukas, labai gražus ir įdomus paspartas thumbup.gif

O aš šiandien parsinešiau įrėmintą savo povą smile.gif Jūsų teismui:
(iškart pasakysiu, kad paspartas nėra toks ryškus, palyginus su paveikslėliu, tiesiog fotografuojant matyt atsispindėjo nuo stiklo, todėl pats povas atrodo truputį blankesnis nei yra iš tiesų)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 11 22, 20:46)
Cenzūra - - mielas ančiukas, labai gražus ir įdomus paspartas thumbup.gif

(iškart pasakysiu, kad paspartas nėra toks ryškus, palyginus su paveikslėliu, tiesiog fotografuojant matyt atsispindėjo nuo stiklo, todėl pats povas atrodo truputį blankesnis nei yra iš tiesų)

labai grazus povas
galvoju, kai grizinesiu i darba irgi toki issiuvinesiu hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cenzura: 22 lapkričio 2007 - 20:53
Pumpurėli, Tu vis džiugini mano akis 4u.gif Nuraminai, kad paspartas tik nuotraukoj toks ryškus, nes pirmas įspūdis buvo, kad per didelis kontrastas. Tikrai jau ne pirmas Tavo darbelis be priekaištų. Labai malonu į tokius žiūrėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cenzura @ 2007 11 22, 21:22)
[o dabar rodo?

del konturiniu pavekslu. tokio sunkaus nesiuviniejau, bet turiu kitokiu paprastesniu. daug buciniu ir poru. galiu i maila atsiust failiuka  mirksiukas.gif

bigsmile.gif Rodo, gražu, o paspartas koks linksmas thumbup.gif
Siųsk viską mirksiukas.gif
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 11 22, 21:46)

thumbup.gif atrodo puikiai ir aš kada jį išsisiuvinėsiu tikrai tikrai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 11 22, 20:46)

Pumpurėlis, labai dailiai įrėmintas povas wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Cenzūra labai įdomus paveiksliuko paspartas 4u.gif ir ančiukas labai gražiai išsiuvinėtas wub.gif
Pumpurėli tavo povas nemirtingas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai jau jis mane žavi jei nesupyksi tai jis nuguls į mano planų sąrašą blush2.gif
O čia kažkurios merginos albume kuičiausi blush2.gif ir netyčia užklydau jos ieškomą schemą 4u.gif tikiuosi busiu naudinga mirksiukas.gif Schemute
Atsakyti
Aciu visoms uz siltus zodzius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi3d @ 2007 11 22, 21:59)
O čia kažkurios merginos albume kuičiausi blush2.gif ir netyčia užklydau jos ieškomą schemą 4u.gif tikiuosi busiu naudinga  mirksiukas.gif Schemute

Sonkiuk, čia tau.
Atsakyti