Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(Reska @ 2007 11 18, 18:48)
Visai nedaug liko, labai gražu  thumbup.gif  thumbup.gif

aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikiniauskienė: 18 lapkričio 2007 - 18:52
QUOTE(Pijausmama @ 2007 11 18, 19:06)
LOTEROIDE tai gal turi to advento kalendoriaus schemą,o gal net tokį darbelį būtų labai įdomu pamatyt nors kaip jis atrodo ax.gif

Turiu vą tokią (bet popierinę) :

user posted image

user posted image

Atsakyti
Pumpurėli, panašu, kad tu irgi vargai su tuo katinu? bo schema tokios pat kokybės, kaip ir mano:) nu bet bandysiu smile.gif
ačiū už pastangas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 11 18, 20:38)
Turiu vą tokią (bet popierinę) :

Gražu thumbup.gif ,bet gaila,kad turi tik popierinę verysad.gif
Atsakyti
ačius už gražius žodžius mano angeliukui blush2.gif

zuikiniauskiene neskubėdama, bet užtikrintai artėji prie tikslo thumbup.gif bus labai gražu wub.gif
Atsakyti
Zuikiniauskiene, nepatariu lipnaus kartono ieškoti. Aš (kadangi dabar esu atsidariusi rėminimo dirbtuves lotuliukas.gif ) du paveikslus išmečiau - buvo klijuoti ant tokio kartono ir kanvą plėmais nudažė geltonai. Mėginau skalbti 60 laipsnių temperatūroj - jokių rezultatų doh.gif
Pumpurėli, tavo povas nedidelis, tai nieko tokio - po poros metų išsisiuvinėsi naują lotuliukas.gif O didelių paveikslų kaip ir gaila g.gif
Mažiausia, labai dailus ir mielas angeliukas biggrin.gif Įdomu, kiek mes jau angelų visos išsiuvinėjom? g.gif
Pijaus mama, o kokiam Tu mieste? Perduočiau ar nusiusčiau. Schema didelė, aiški ir spalvota - siuvinėti bus vienas malonumas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mažiausia @ 2007 11 18, 20:02)
zuikiniauskiene neskubėdama, bet užtikrintai artėji prie tikslo  thumbup.gif  bus labai gražu  wub.gif

aciuks.gif Jau pradėsiu raudonuot tuoj nuo pagyrų blush2.gif

QUOTE(Loretoidas @ 2007 11 18, 20:10)
Zuikiniauskiene, nepatariu lipnaus kartono ieškoti. Aš (kadangi dabar esu atsidariusi rėminimo dirbtuves  lotuliukas.gif ) du paveikslus išmečiau - buvo klijuoti ant tokio kartono ir kanvą plėmais nudažė geltonai. Mėginau skalbti 60 laipsnių temperatūroj - jokių rezultatų  doh.gif

supratau. Ačiū, kad perspėjai. 4u.gif Neieškosiu net. Aš du paveiksliukus nedidelius kai rėminau, tai šiek tiek paklijavau su Bic pieštukiniais klijais, kad lengviau rėmint būtų ir kanva lygiai į rėmelius tilptų. Kol kas dar negeltonuoja.
Atsakyti
gal kuri nors užmatėte tokį paveiksliuką - auliniam batuke tupi šuniukas.kažkur buvau užmačius,bet neberandu.32 ir 33 temoj tikrai nėra schmoll.gif tad jei kuri turit,gal atsiųsit bigsmile.gif
Winia, aš darbelį nusinešu,pritaikau paspartą ir rėmą,ir namie rėminu
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 11 18, 20:15)
aciuks.gif Jau pradėsiu raudonuot tuoj nuo pagyrų blush2.gif

raudonuok raudonuok lotuliukas.gif nes tikrai gražu thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(mažiausia @ 2007 11 18, 20:22)
raudonuok raudonuok  lotuliukas.gif  nes tikrai gražu  thumb_yello.gif

blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Aš turiu tokį, bet čia katinas bate, gal tiks?smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(banni @ 2007 11 18, 20:20)
gal kuri nors užmatėte tokį paveiksliuką - auliniam batuke tupi šuniukas.kažkur buvau užmačius,bet neberandu.32 ir 33 temoj tikrai nėra schmoll.gif tad jei kuri turit,gal atsiųsit bigsmile.gif

aš maždaug įsivaizduoju, ko tu ieškai, nes esu mačius, tik kur - neatsimenu tikrai. unsure.gif
Atsakyti