Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(Agnytea @ 2007 11 22, 13:55)
sveikos siuvejeles, patarkit kur susikurti albuma internete...su fotki susipykau galutinai, su picasa irgi nesusikalbu...kur lengvai ir greitai susikurti albuma?  4u.gif  aciu  mirksiukas.gif

as susikurusi albuma photobuket,tai visai paprastas naudojimasis rolleyes.gif prisijunk pabandysi tai zinosi mirksiukas.gif .kazkokiu komentaru neparasysi,bet susikelt nuotraukas tai kuo puikiausiai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pagalia ir as galiu pasigirti!!! ireminau viena is savo dovaneliu... paveiksliukas i vaiku kambari blush2.gif
user posted image

remeli pirkau su pasportu.

beje,pauksciuk, aciu uz nuoroda su schemutemis bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cenzura: 22 lapkričio 2007 - 13:17
Aš irgi vakar pasiėmiau įrėmintus paveiksliukus smile.gif

user posted image

zebriukas dryžius biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Acacia @ 2007 11 22, 13:26)
Aš irgi vakar pasiėmiau įrėmintus paveiksliukus smile.gif

[

wub.gif
nu labai man patinka konturiniai darbai... jie tokie ramus... pati dabar siuvineju moteri si geltona puokste... uzkniso puokstes pavieniai kryziukai doh.gif bet pabaigt reikia. nedaug liko!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cenzura: 22 lapkričio 2007 - 13:29
O man ančiukas ir zebriukas labai mieli wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cenzura @ 2007 11 22, 13:15)
Pagalia ir as galiu pasigirti!!! ireminau viena is savo dovaneliu... paveiksliukas i vaiku kambari  blush2.gif

thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Čia po ilgos pertraukos pasiėmiau adatą į rankas, tai pirmuosius darbelius pasirinkau nesudėtingus ir neilgus biggrin.gif Nes jei iškart nuo didelio pradėčiau, tai tikriausiai nepabaigčiau smile.gif
Man irgi tokie kontūriniai labai mieli. Dabar va tokį siuvinėju smile.gif

user posted image

Gal kas patart galit, kaip tuos "šniūrus" išsiuvinėt? Persipiešt kažkaip ant medžiagos? ar teks taip ir skaičiuot po vieną dygsnį? g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acacia: 22 lapkričio 2007 - 13:39
QUOTE(Acacia @ 2007 11 22, 13:33)

Gal kas patart galit, kaip tuos "šniūrus" išsiuvinėt? Persipiešt kažkaip ant medžiagos? ar teks taip ir skaičiuot po vieną dygsnį?  g.gif

as tai skaiciuociau po viena dygsni... ax.gif
Atsakyti
cenzura Acacia
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif darbai labai grazus drinks_cheers.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egle.k: 22 lapkričio 2007 - 14:01
Labas,gal kas galit įdėt nuorodą kur skaičiai ir raidės žinau preitoj temoj buvo,bet neturiu daug laiko peržvelgt labai prašau 4u.gif
Atsakyti
Malonu, kad patiko ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Pijausmama @ 2007 11 22, 14:08)
Labas,gal kas galit įdėt nuorodą kur skaičiai ir raidės žinau preitoj temoj buvo,bet neturiu daug laiko peržvelgt labai prašau 4u.gif

http://picasaweb.google.com/gisa.abc
cia raides. gal ir skaciukus rasi?
Atsakyti
QUOTE(Acacia @ 2007 11 22, 13:33)
Gal kas patart galit, kaip tuos "šniūrus" išsiuvinėt? Persipiešt kažkaip ant medžiagos? ar teks taip ir skaičiuot po vieną dygsnį?  g.gif

Saliuky tokį pat siuvinėja, gal pasidalins patirtim mirksiukas.gif
Atsakyti