Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(ReNcYtEa @ 2007 11 21, 22:19)
Aš vieną puslapį(iš aštuonių) per 3sav.vos sukurpiau  doh.gif  Kžin,ar yra nors viena forumietėe,siuvinėjanti lėčiau už mane  blush2.gif

Nusiramink, aš daug lėčiau siuvinėju...
Atsakyti
vauuuuuuuu  thumbup.gif  Niu ir tempai... Aš vieną puslapį(iš aštuonių) per 3sav.vos sukurpiau  doh.gif  Kžin,ar yra nors viena forumietėe,siuvinėjanti lėčiau už mane  blush2.gif

viskas priklauso nuo laisvo laiko, kurį gali skirti siuvinėjimui. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(banni @ 2007 11 21, 19:48)
Sonkiuk, gal pas tave para turi 48val ? lotuliukas.gif 

Turint omenyje, kad pas ją dar 2 maži vaikai doh.gif . Tempai nerealūs, o darbai tai wub.gif thumbup.gif

Kžin,ar yra nors viena forumietėe,siuvinėjanti lėčiau už mane  blush2.gif

tongue.gif Dabar tai tikrai aš, ir nesiginčyk mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergaites tie arkliukai labai greitai siuvinejosi todel kad lengva buvo. Labai paprasta schemute.
Kiti darbeliai tai sunkiau einasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonkiukas @ 2007 11 22, 09:18)
Mergaites tie arkliukai labai greitai siuvinejosi todel kad lengva buvo. Labai paprasta schemute.
Kiti darbeliai tai sunkiau einasi  smile.gif

Napasakok irnesakyk.gif bebe.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2007 11 22, 10:33)
Napasakok  irnesakyk.gif  bebe.gif  lotuliukas.gif

cool.gif Dabar reikia siuvinet RR saliuky ziedeli
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonkiukas: 22 lapkričio 2007 - 09:39
Merginos gal galite patarti. Aš susiradau vervaco rankas - schemą. Ją išsisaugojau, bet kai reikia atspausdinti - kažkokią nesamonę spausdina.
Atsakyti
Merginos, gal galite padėti... ax.gif blush2.gif Mano puseserė gimdys jau už mėn. noriu išsiuvinėti jos mažylei (bus mergytė) metriką. Vakar pas kažkurią mačiau du labai gržius batukus rožiniais kaspinėliais... Gal galėtumėt pasakyt kur rasti šią schemą, arba kitą paprastą schemą, kad spėčiau pabaigti.

P. S. Žadėjau šnd parodyt savo darbelius, bet vakar grįžau labai vėlai ir nebenufotografavau.
Atsakyti
QUOTE(Graikė @ 2007 11 22, 11:14)
Merginos, gal galite padėti... ax.gif  blush2.gif Mano puseserė gimdys jau už mėn. noriu išsiuvinėti jos mažylei (bus mergytė) metriką. Vakar pas kažkurią mačiau du labai gržius batukus rožiniais kaspinėliais... Gal galėtumėt pasakyt kur rasti šią schemą, arba kitą paprastą schemą, kad spėčiau pabaigti.

P. S. Žadėjau šnd parodyt savo darbelius, bet vakar grįžau labai vėlai ir nebenufotografavau.

http://picasaweb.goo...arolinka/BotiKy

jei ne sitie, pasiziurek cia:

http://picasaweb.google.com/1karolinka

Laukiam, laukiam notraukyciu...
Atsakyti
sveikos siuvejeles, patarkit kur susikurti albuma internete...su fotki susipykau galutinai, su picasa irgi nesusikalbu...kur lengvai ir greitai susikurti albuma? 4u.gif aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Cenzura, labai labai tau ačiū, būtent šitų batukų aš ieškojau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnytea @ 2007 11 22, 12:55)
sveikos siuvejeles, patarkit kur susikurti albuma internete...su fotki susipykau galutinai, su picasa irgi nesusikalbu...kur lengvai ir greitai susikurti albuma?  4u.gif  aciu  mirksiukas.gif

hmm, dar gali bandyti photobucket, ten man atrodo viskas lengva ir paprasta. Nors ir picassa man atrodo paprasta, bet nebandžiau, tai negaliu garantuoti:)
Atsakyti