QUOTE(mažiausia @ 2007 11 21, 11:17)
labarytis
reikia patarimo
mielosios, kurios turi Q-snap'us, kokie pas jus jų išmatavimai, nes aš nenusprendžiu, kokį dydį užsisakyti
AČIŪ
Būna nurodyti tų rėmų dydžiai coliais, išsiversk juos į cm ir žinosi, koks jų dydis
Antras reikalas - reikia žinoti, kokius darbelius tu dažniau siuvinėji: didelius ar mažesnius. Aš pvz. dažniau renkuosi mažesnius darbelius, todėl rinkausi 8 colių rėmą ir nusipirkau 3 colių padidinimą, jei darbelis bus truputį didesnis. Jei mėgsti didelius darbus, galbūt tau reikėtų 11 colių rėmo ir, jei nori, gali nusipirkti padidinimą, taip turėsi 14 colių rėmą
QUOTE(Graikė @ 2007 11 21, 12:32)
Pažiūrinėjau čia jūsų darbelius, nerealiai gražu, ypač winia arklys, ir kitos (nebepamenu kurios
) mergina, atsukusi nuogą nugarą...
labai gražu. O jūs visos siuvinėjate tik taiss specialiais siūlais? Nes aš tai irisiniais... nes mano suvinėjimo medžiaga pakankamai didelėm skylutėm. Na rytoj įkelsiu, parodysiu.
Sveika prisijungusi
Pasiskaityk atidžiau šią ir ankstesnes temas, tai sužinosi tiek info, kad paskui negalėsi nesiuvinėti
o, be to, sužinosi, kad ne tik siūlai, bet ir adatos, žirklės, dėžutės siūlams, medžiagos, rėmai ir pan. yra labai specialūs ir nepakeičiami
Tuo požiūriu čia tam tikra sekta