Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

As taio ligi siol visus savo darbus tik pati reminau, nor visai knieti ir i dirbtuves nunesti kada nors ax.gif
Atsakyti
niekas neberašo, visos tupi nuorodose lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mažiausia @ 2007 11 20, 21:59)
niekas neberašo, visos tupi nuorodose  lotuliukas.gif

kad tema ne plepėjimui skirta, o naudingai informacijai.
Atsakyti
Sveikos,
Nors tema ir ne plepėjimui skirta, o bet tačiau giege pristabdyk arlius su nuorodom lotuliukas.gif aš dar tų nespėjau peržiūrėt doh.gif

Labanaktis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wioletukas: 20 lapkričio 2007 - 22:28
QUOTE(Loretoidas @ 2007 11 20, 21:18)
Rėmai arkliui parinkti tikrai gražūs, bet tas baltas kartonas, tai  doh.gif (o lipnus tik toks ir yra). O nuo jo nuplėšti visiškai įmanoma (ką aš ir padaryčiau) ir perrėmint į tuos pačius rėmus  biggrin.gif
Aš, kadangi dabar esu išsitraukusi iš visų savo skrynių senus paveikslus ir bent jau trečdalį išardžiusi, galiu paskyti, kad laiko išbandymą geriausiai atlaikė "Livetos" rėminti darbai (Savanorių pr.). Kiek suprantu, jie turi dirbtuves ir kituose miestuose. Neklijuoti, o gerai ištempti ir po dešimt metų atrodo puikiai  biggrin.gif
Idun, aišku reikia žiūrėti atsiimant, bet ne visad tai realu - ypač jei pasiimi ne pati. Paskutinį kartą iš "Sesučių" aš atsiiėmiau 13 paveikslų, jei dar kiekvieną būčiau lupusi iš plėvelės  doh.gif

Aj, aš jau neturiu kantrybės su juo, kadangi čia tėvams, tai gal mama perrėmins, ji pas mus visų galų meistrė ir kruopštuolėsmile.gif

Apie tą Livetą aš vakar gerų žodžių girdėjau iš bendradarbės, tik ji rėmino reprodukcijas, tai jas daugmaž visur manau gerai įrėmina. Na gal reikės ten pabandyti, turiu dar darbų neįrėmintųsmile.gif

QUOTE(giege @ 2007 11 20, 22:13)
Visokie raštai rašteliai:
[

Ačiū!! 4u.gif
Atsakyti
winia arklys išties fantastiškai atrodo blink.gif
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Papildyta:
Oi atsiprašau blush2.gif
Visų jūsų, loretoidai, ruci, paukščiuk, kristida, darbeliai gražūs wub.gif
Tiesiog primiausiai pagyriau winia nes jos arklys įpūdingas clap_1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bugytė: 21 lapkričio 2007 - 09:34
Sveikos, priimkit ir mane į savo tarpą. Aš taip pat mėgstu siuvinėti, tik kad laiko mažai tam teturiu. Dabar kaip tik siuvinėju vieną darbelį, noriu iki kalėdų užbaigt, tėvams padovanot.
Atsakyti
QUOTE(Graikė @ 2007 11 21, 09:57)
Sveikos, priimkit ir mane į savo tarpą. Aš taip pat mėgstu siuvinėti, tik kad laiko mažai tam teturiu. Dabar kaip tik siuvinėju vieną darbelį, noriu iki kalėdų užbaigt, tėvams padovanot.

Prisijunk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Graikė @ 2007 11 21, 09:57)

Parodyk, ką siuvinėji. O laiko mes visos permažai turim, norėtumėm, kad para būtų 48 val.(bet vistiek laiko neužtektų) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2007 11 21, 11:03)
Parodyk, ką siuvinėji. O laiko mes visos permažai turim, norėtumėm, kad para būtų 48 val.(bet vistiek laiko neužtektų)  lotuliukas.gif

Neuztektu nei tiek biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Graikė @ 2007 11 21, 10:57)

Sveika prisijungus. 4u.gif
Pasirodyk darbelius bigsmile.gif
Atsakyti
labarytis 4u.gif
reikia patarimo unsure.gif mielosios, kurios turi Q-snap'us, kokie pas jus jų išmatavimai, nes aš nenusprendžiu, kokį dydį užsisakyti blush2.gif
AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, kad priimat mane ax.gif galėsiu rytoj įdėt nuotraukėlę, nufotkinsiu po darbo. Nedaug aš teturiu, vieną jau užbaigtą drugelį ir kitą (dabar kur siuvinėju) paveikslą - kibirėlis pilnas lauko gėlių, bet dar nebaigtas, nors jau treti metai vis knibinėju blush2.gif , tik kad kokiems metams buvau numetus į šoną, nes mokslus baiginėjau, dar vestuvės buvo... tai ne iki siuvinėjimo man tada buvo. O dabar esu nusiteikus jį užbaigt, noriu tėvams įrėminus per Kalėdas padovanot.
Atsakyti