Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 11 20, 20:03)
na, bet kaip ir jų darbas apie tokius dalykus pagalvoti. doh.gif

Tai jie kaip kokią fotkę, patepė, priklijavo, papresavo ir gerai:))
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 11 20, 19:04)
Tai jie kaip kokią fotkę, patepė, priklijavo, papresavo ir gerai:))

na, bet ir dirba žmonės bile kokie, savo darbo visai neišmano. Atrodo, kad kaip padarys, taip bus gerai. Jiems tai kas. O tau - tai jau nuostolis ir sugadinta nuotaika. doh.gif
Atsakyti
Pumpureli tikrai nebrangiai kainavo reminimas.
Winia nekantriai laukiam arklio vel pasirodant

o jus reminat su stiklu ar be? Loretoidas rase, kad be...
Atsakyti
QUOTE(cenzura @ 2007 11 20, 19:08)
o jus reminat su stiklu ar be? Loretoidas rase, kad be...

aš rėminu su stiklu. Čia jau kaip kam patinka. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 11 20, 14:33)
Nu ką, pasiėmiau įrėmintą arklį iš rėminimo dirbtuvių prieš Holliday Inn. Tai jie tą juodą retą 14 kanvą priklijavo prie kažkokio balto kartono, atrodo negražiai, skylės iš tolo šviečia. Dar nenuėmiau tos įpakavimo plėvelės, nes nenoriu dar labiau nervintis, bo man atrodo, kad ir nelygiai priklijuota. Sumokėjau 97 litus už rėmą be pasporto.

Man tai toks kvailas klausimas kilo (ir ne pirmą kartą): tai jūs darbų atsiimdamos neišvyniojat, neapžiūrit? Kitaip sakant, parsinešat namo ir paskui graužiatės, kad nelygiai, kad ne taip, kad šviečia, kad sutepta... Ir nešat kažkur kitur perrėmint ar pačios bandot? Kitaip sakant, sumokat ir pasiimat rezultatą, kuriuo nepatenkintos rolleyes.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Idun @ 2007 11 20, 20:09)
Man tai toks kvailas klausimas kilo (ir ne pirmą kartą): tai jūs darbų atsiimdamos neišvyniojat, neapžiūrit? Kitaip sakant, parsinešat namo ir paskui graužiatės, kad nelygiai, kad ne taip, kad šviečia, kad sutepta... Ir nešat kažkur kitur perrėmint ar pačios bandot? Kitaip sakant, sumokat ir pasiimat rezultatą, kuriuo nepatenkintos  rolleyes.gif ?

Na ne, aš vietoj iškart pasakiau, kad negerai, bet ta moteriška ėmė mykti, kad nieko nebepadarysi, su presu priklijuota, nepagalvojo ir t.t. ir išvis, sako, gal mes net neturėtume tamsaus kartono.
Aš siaubingai nekenčiu konfliktų ir man dažną kartą geriau išeiti ir kitur nunešti, nei konfliktuoti. Paskui graužiu save, kad bijau konfliktųsmile.gif

ir šį kartą, pasikišau tą arklį po ranka ir išėjau susierzinus.

Aj, dėl plėvelės kilo klausimas. Paprastai aš niekad neišvyniodavau, bet kol kas ir nebuvo kažkas labai jau blogai:) ir dabar neišvyniojau, bet dabar tai ne dėl to, kad būčiau pasitikėjus, bet dėlto, kad jau buvau susierzinus ir nebenorėjau su ta moteriške ten aiškintis.

Idun, žinau, sama dura:))

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 20 lapkričio 2007 - 19:16
Winia,arklys ir remas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,bet tai as tikrai taip buciau ramiai visko nepalikus,nu blin nesikeikus juk jie uz tai pinigus ima tai ir turi atlikti savo darba kaip pridera gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif oi negaliu nervas kad suime
Atsakyti
Mano filosofija yra tokia, kad jei kažkur nepatiko, tiesiog ten nebegrįžti. Ir jei matau, kad žmonės nenusiteikę geranoriškai savo broko taisyti, aš nesidrąskau, tiesiog ten niekada daugiau nebegrįžtu:)

O viską ir visur tikritni man irgi nepatinka, aš nesideru dėl kainos, moku, kiek paprašo ir visad tikiu, kad gausiu gerą paslaugą, dažniausiai taip ir būna.

Tiesiog gyvenime norisi lengvumo, prastumo:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 20 lapkričio 2007 - 19:33
Ufff, fantastiskas arklys blink.gif
kaip nupiestas....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cenzura: 20 lapkričio 2007 - 19:33
QUOTE(winia @ 2007 11 20, 19:32)
Tiesiog gyvenime norisi lengvumo, prastumo:)

+ komfortiškumo. Tik Lietuvoj retai tai rasi. unsure.gif
Atsakyti
egle.k kaip tavo pelytė? Gal jau pradėjai naują darbelį?
Atsakyti
QUOTE(KRISTIDA @ 2007 11 20, 12:39)
Ko gero, hindevad, kalbi apie "Siuvinėjimo stebuklus" 2005 Nr.37 rankdarbių albumą  ax.gif Ten yra toks tik dviejų aukštų medelis

tikrai taip mirksiukas.gif
Papildyta:
winia labai grazus arklys ir remas thumbup.gif thumbup.gif ,o del prasto ireminimo tai liudna verysad.gif
Atsakyti