Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(Reska @ 2007 11 20, 16:08)
Ačiū visoms už medelio paieškas. Jau gavau  thumbup.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

Matai, kiek nedaug tereikėjo, tik garsiai paprašyt hihihi.gif
o man į nauda tavo medelio paieška praėjo, buvo proga senuosius žurnalus peržvelgt, kiek ten visokio grožio radau

ruci linksmi tavo besmegiukai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 20 lapkričio 2007 - 15:13
QUOTE(winia @ 2007 11 20, 16:33)
O dar pabandžiau paklausinėti apie vien rėmo užsisakymą, tai kažką ėmė mykti, kad jie čia taip nelabai nori, kad aš pati nesugebėsiu, kad jie viską klijuoja po presu ir t.t. tai ir eina jie tegul po velnių, pasiieškosiu kitur:)

Ir man lygiai taip pat sake, kai norejau tik rema uzsisakyti (cia kitose dirbtuvese) - kad as nesugebesiu ysireminti, cia atseit meistrai tikri dirba, po presu kisa... Tai as tai pardavejai sakau, kad turbut todel taip kreivai ir yremina kad po presu kisa... blink.gif
Beja, reikia atkreipti demesi, kad kai kuriuose reminimo salonuose reminimas is karto y remelio kaina yra ytrauktas, o kitur atskirai priskaiciuoja. Tai jeigu norite tik remeli gamintis - kaina gerokai skiriasi
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2007 11 20, 16:11)
ruci linksmi tavo besmegiukai wub.gif
aciuks.gif Štai dar vienas:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2007 11 20, 16:41)
aciuks.gif Štai dar vienas:

user posted image

Ale, kaip tu juos greit kepi thumbup.gif , o šitam gal po kojom kokių pusinių kryžiukų pasiuvinėk, ale lenas atrodytų, nes truputi pakibo. Nors man taip atrodo blush2.gif O kur juos dėsi?

O aš tinginiauju blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 20 lapkričio 2007 - 15:55
Ruci, gal reikėtų po kanva dar kažką padėti? Retoka kanva ir matosi net ta rėmelio atramėlė. Gal kokio balto popieriaus lapą pakišk? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 11 20, 16:19)
Ruci, gal reikėtų po kanva dar kažką padėti? Retoka kanva ir matosi net ta rėmelio atramėlė. Gal kokio balto popieriaus lapą pakišk?  4u.gif

besmegeniai labai linksmi... wub.gif wub.gif wub.gif
ir as pastebejau atramele. gal geriau kartona balta... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Pumpurėli, besmegenis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Paukščiuk,gražus paveiksliukas thumbup.gif
Ruci mieli besmegeniai 4u.gif
ačiū Winia, paukščiuk - gavau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo banni: 20 lapkričio 2007 - 16:43
QUOTE(winia @ 2007 11 20, 17:19)
Ruci, gal reikėtų po kanva dar kažką padėti? Retoka kanva ir matosi net ta rėmelio atramėlė. Gal kokio balto popieriaus lapą pakišk?  4u.gif

Aš dedu kitą pusę lapo kur būna rėmelyje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 20 lapkričio 2007 - 16:46
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 11 19, 20:23)
O aš šiandien pirmą dieną buvau darbe po 10 mėn. pertraukos... Panašu, kad mano siuvinėjimo tempai po truputį stos... Na bet bent jau parsinešiau įrėmintą savo senį besmegenį:

Pumpurėlis, labai gražus senis besmegenis wub.gif thumbup.gif

QUOTE(winia @ 2007 11 20, 14:33)
Nu ką, pasiėmiau įrėmintą arklį iš rėminimo dirbtuvių prieš Holliday Inn. Tai jie tą juodą retą 14 kanvą priklijavo prie kažkokio balto kartono, atrodo negražiai, skylės iš tolo šviečia. Dar nenuėmiau tos įpakavimo plėvelės, nes nenoriu dar labiau nervintis, bo man atrodo, kad ir nelygiai priklijuota. Sumokėjau 97 litus už rėmą be pasporto.

blink.gif blink.gif blink.gif žiauru ir dar tokia kaina. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(m a m a @ 2007 11 19, 23:05)
Labai graziai ireminta  thumbup.gif  O kiek pvz. kainuoja toks reminimas? Kurioje cia tiksliau vietoje reminta?  smile.gif

Ačiū dar kartelį visoms už mano besmegenio įvertinimą 4u.gif Rėminau, kaip ir rašiau anksčiau, Kalvarijų g. 77 or smth, žodžiu prie pat sankryžos su Žalgirio g. Irgi "Rėmai ir rėmeliai" - kažkuri klausė apie šitą vietą, tai aš savo nuomonę jau parašiau... Sumokėjau arti 30 Lt, paspartas dvigubas.
Per dieną čia pažėrėte labai gražių darbelių ax.gif Nevardinsiu, bet visi tikrai thumbup.gif 4u.gif
Winia - užuojauta dėl arklio doh.gif Ką žadi daryt šiuo klausimu toliau? Man irgi nelabai patiko tų rėmintojų rėminimo būdas su tais presais visais...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 20 lapkričio 2007 - 19:05
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 11 20, 19:44)
Pumpurėlis, labai gražus senis besmegenis wub.gif  thumbup.gif
blink.gif  blink.gif  blink.gif žiauru ir dar tokia kaina. doh.gif

na kaina tai kaip ir normali būtų, tikėjausi, kad dvigubai daugiau kainuos. Bet sunervina, kad jie tokie tepliai. Ta bobelė sako, nu taip, negerai ant balto, nu bet nepagalvojom:)

aš visad galvoju, kad kiekvienas turi dirbti darbą, kurį išmano, ir už tai gauti deramą atlygį, ir man negaila mokėti, kai kažkas kažką man daro ir taupumo sumetimais niekad nesistengiu kažką daryti pati. bet tos skylės mane tikrai suerzino triniti.gif svarbiausia, kad dar ketinau paskayti, kad tik ant balto nepriklijuotų, bet pamiršau dirol.gif

nu bet ką darysi, bendras vaizdas iš tolo vis tiek geras irnesakyk.gif
gal vėliau nufotkinsiu:)

Pumpurėli, jau nieko nedarysiu, nebeatlupsi nuo to kartono, o ir gaila,m dar suplyš ar ką, pusantrų metų siuvinėjau gi:) bet daugiau gal ir nepaliksiu rėminti, rėminsiu pati:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 20 lapkričio 2007 - 19:02
QUOTE(winia @ 2007 11 20, 19:01)
na kaina tai kaip ir normali būtų, tikėjausi, kad dvigubai daugiau kainuos. Bet sunervina, kad jie tokie tepliai. Ta bobelė sako, nu taip, negerai ant balto, nu bet nepagalvojom:)

na, bet kaip ir jų darbas apie tokius dalykus pagalvoti. doh.gif
Atsakyti