Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

Cenzūra, parodyk tą medį?smile.gif
Gal tikrai kas turi, nes kas būna žurnaluose, paprastai plaukioja ir internete.
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 11 20, 11:22)
Cenzūra, parodyk tą medį?smile.gif
Gal tikrai kas turi, nes kas būna žurnaluose, paprastai plaukioja ir internete.

Ačiū, winia 4u.gif
Jau paprašiau cenzūros per a.ž., o čia nespėjau parašyti, tu mane aplenkei mirksiukas.gif .Kaip ilgai šnd interas krauna doh.gif doh.gif
Atsakyti
mano medis

user posted image

Reska, gal kas kitur mate ta medi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
turiu toki medeli zurnale tik dvieju aukstu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hindevad: 20 lapkričio 2007 - 11:42
QUOTE(kristi3d @ 2007 11 20, 10:39)
Aš siuvinėjau su kitokiais numeriukais (čia kalba apie DMC) tai ne tas variantas gaunas  schmoll.gif doh.gif tai vakar jau kai sužinojau viską pradėjau naujai langelius dygsniuotis ir bandysiu iš naujo siuvinėt

O tu nenori daugiau giju siuvinejant naudoti? Man kazkaip labai "skysti" kryziukai atrodo - labai medziaga sveicias per juos.
Atsakyti
QUOTE(cenzura @ 2007 11 20, 12:29)
mano medis

QUOTE(hindevad @ 2007 11 20, 12:41)
turiu  toki medeli zurnale tik dvieju aukstu  g.gif

Ko gero, hindevad, kalbi apie "Siuvinėjimo stebuklus" 2005 Nr.37 rankdarbių albumą ax.gif Ten yra toks tik dviejų aukštų medelis
Atsakyti
Mano seniai besmegeniai pagal Loretoido schemas (spausti ant paveiksliuko):
user posted image
Atsakyti
QUOTE(KRISTIDA @ 2007 11 20, 11:50)
Nuorodos neišsisaugojau,tik šitas  unsure.gif Praėjusioj ar dar kitoj temoj kažkas buvo įdėjęs,kai kalba sukosi apie kojines (Bucillos dizainas) Tik man nesisekė kokybiškai atsispausdint schemų,vienžo, atšoko fantazija jas siuvinėt  doh.gif  Galiu į el.paštą atsiųst,gal tau labiau su jomis pasiseks  mirksiukas.gif

Būčiau labai dėkinga jei atsiųstum į linute7777@yahoo.com 4u.gif
Atsakyti
Nu ką, pasiėmiau įrėmintą arklį iš rėminimo dirbtuvių prieš Holliday Inn. Tai jie tą juodą retą 14 kanvą priklijavo prie kažkokio balto kartono, atrodo negražiai, skylės iš tolo šviečia. Dar nenuėmiau tos įpakavimo plėvelės, nes nenoriu dar labiau nervintis, bo man atrodo, kad ir nelygiai priklijuota. Sumokėjau 97 litus už rėmą be pasporto.

O dar pabandžiau paklausinėti apie vien rėmo užsisakymą, tai kažką ėmė mykti, kad jie čia taip nelabai nori, kad aš pati nesugebėsiu, kad jie viską klijuoja po presu ir t.t. tai ir eina jie tegul po velnių, pasiieškosiu kitur:)
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 11 20, 15:33)
Nu ką, pasiėmiau įrėmintą arklį iš rėminimo dirbtuvių prieš Holliday Inn. Tai jie tą juodą retą 14 kanvą priklijavo prie kažkokio balto kartono, atrodo negražiai, skylės iš tolo šviečia. Dar nenuėmiau tos įpakavimo plėvelės, nes nenoriu dar labiau nervintis, bo man atrodo, kad ir nelygiai priklijuota. Sumokėjau 97 litus už rėmą be pasporto.

O dar pabandžiau paklausinėti apie vien rėmo užsisakymą, tai kažką ėmė mykti, kad jie čia taip nelabai nori, kad aš pati nesugebėsiu, kad jie viską klijuoja po presu ir t.t. tai ir eina jie tegul po velnių, pasiieškosiu kitur:)

Juodą kanvą ant balto kartono????? blink.gif yep... bash.gif
O aš kaip tik galvojau jei nešiu tai tiktais ten rėminti unsure.gif
Hmmm g.gif dabar arčiausiai namų yra "rėmai rėmeliai" ozo gatvėj priešais akropolį, gal reiks ten drožti mastau.gif Ar kuri nors ten rėminote savo paveiksliuką, kokie atsiliepimai apie jų darbą?
Atsakyti
QUOTE(cenzura @ 2007 11 20, 12:29)
mano medis
Reska, gal kas kitur mate ta medi  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Nu ką, gėda ir sakyt, aš senai jį buvau atsikopinusi iš draugės schemą, nežinau kodėl išmečiau blush2.gif . O internete tikrai kažkur mačiau, gal kuri ir rasim mirksiukas.gif

Ačiū už pagyrimus mano darbeliui, kraštelius aš apsisiuvu su baltu siūlu ir viskas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 20 lapkričio 2007 - 15:06
Ačiū visoms už medelio paieškas. Jau gavau thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti