Įkraunama...
Įkraunama...

VW Golf IV (ir kt)

Palaikau tema, nes tuoj nusiridens i paskutini psl biggrin.gif

Kuria cia dienele nuo mano masiniuko kalpokus pavoge, bet jie tokie apskilineje, apluzineje buvo, idomu ka vagisiai darys su jais- gi neprastums unsure.gif

Ko neapsireiskiat biggrin.gif
Atsakyti
Kažkaip tylu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintareja @ 2008 01 23, 19:32)
Kažkaip tylu  unsure.gif

Nei viena jau nebeuzsuka, tik mes cia su tavim tema palaikom biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ugi: 24 sausio 2008 - 20:36
Aš va turėjau klausimėlį, bet pasikartosiu ax.gif Gal kas gali palyginti III ir IV golfus, ar labai jie skiriasi (ne išvaizda aišku), ar labai didelis skirtumas vairuojant?
Atsakyti
QUOTE(ingulia @ 2008 01 25, 08:45)
Aš va turėjau klausimėlį, bet pasikartosiu ax.gif Gal kas gali palyginti III ir IV golfus, ar labai jie skiriasi (ne išvaizda aišku), ar labai didelis skirtumas vairuojant?

Jau , kad IV naujesnis vien tai pliusas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ugi: 25 sausio 2008 - 13:14
QUOTE(ugi @ 2008 01 25, 14:12)

Betgi perkunas kiek tas "pliusas" kastuoja - vieneri metai, o kaina kone dvigubai sokteli (lyginant 97 su 98m.) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ugi @ 2008 01 25, 15:12)

drinks_cheers.gif bet kaina graži ax.gif Ugi kodėl į žmoneles neužsuki? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintareja @ 2008 01 26, 11:49)
drinks_cheers.gif  bet kaina graži ax.gif  Ugi kodėl į žmoneles neužsuki? blush2.gif

As jau pradedu galvoti apie 5 golfuka wub.gif ju kainu skirtumas ne toks jau ir didelis unsure.gif
Ai nezianu net, ten kazkaip kada lankiausi taip tylu ramu budavo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2008 01 25, 21:33)
Betgi perkunas kiek tas "pliusas" kastuoja - vieneri metai, o kaina kone dvigubai sokteli (lyginant 97 su 98m.)  doh.gif

Va va, kad kainų skirtumas toks didelis, o mano senukas '95 m. dar visai gerai važiuoja smile.gif
Tik paskutiniu metu ko tai varikliukas kai įkaista pradeda netolygiai dirbt, bet tik ant laisvų apsukų g.gif O kai čia šeštadienį lietus pylė, tai iki pardės normaliai atvažiavo, o kai vėl reikėjo važiuoti, užsivedė, bet tuoj pat užgeso wub.gif wub.gif Tai pagazavus prasišiko ir vėl normaliai, tai net nežinau, ką daryt, nes daugiau neužeina jam tokie pokštai...
Atsakyti
Labadiena,

Vairuoju III Golfa. Vasara rengiuosi kelionei i Kryma. Kaip manote, penkiolikos metu masinyte patrauks? Ar teko girdeti, kad su Golfais i tolimas keliones leistusi? ..Nors.. Beveik neturiu vilties isgirsti teigiamo atsakymo smile.gif, jau sese nusodino, esa rizika, negali zinoti, gal db tvarkoje, o jei kelioneje variklis smigs. Vasara, bus karsciau, kazi kokios problemos gali tykoti...
Atsakyti
Sveika, manau, kad be reikalo bijai, jei viskas tvarkoj, tai turėtų atlaikyti, pažįstu vieną žmogų, kuris nuo Vilniaus iki Maskvos su Žiguliuku varinėdavo, ir tas atlaikydavo biggrin.gif
Atsakyti
As tai su savuoju nedrisciau vaziuot g.gif unsure.gif
Atsakyti