Įkraunama...
Įkraunama...

VW Golf IV (ir kt)

QUOTE(ugi @ 2007 11 30, 21:58)
As isivaizduoju jau tavo drauges reakcija, kai pamate tokia dovanele thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Aga,reakcija buvo gera,nes nesitikejo to,apie tai net nesneketa buvo.As atsimenu ,kai man brolis padovanojo Audi TT,isvis pries tai vazinejau senuku bmw,ot tada spiegiau is laimes lotuliukas.gif Kaimynai galvojo man kazkas nutiko,visi per langus islindo(zinot,nuosavi namai,visi viska mato ir girdi biggrin.gif ).
Atsakyti
QUOTE(ŠOKOLADĖ9 @ 2007 12 01, 14:13)
Aga,reakcija buvo gera,nes nesitikejo to,apie tai net nesneketa buvo.As atsimenu ,kai man brolis padovanojo Audi TT,isvis pries tai vazinejau senuku bmw,ot tada spiegiau is laimes lotuliukas.gif Kaimynai galvojo man kazkas nutiko,visi per langus islindo(zinot,nuosavi namai,visi viska mato ir girdi biggrin.gif ).

Gerą brolį turi biggrin.gif
Atsakyti
sveiki smile.gif žiūriu nuomonėm apie golfukus dalinatės smile.gif aš va praeitą savaitę merginą į darželį vežiau, ir radau mūsų mašiną išdraskytom durelėm, vairu išplėšytu sad.gif dabar servise stovi, kol visas originalias dalis atsiųs unsure.gif gamyklinės signalizacijos niekaip nenulaužė, neužvedė, bet šiaip mašinytė liuks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(atsringa @ 2007 12 03, 09:31)
Gerą brolį turi  biggrin.gif

aga drinks_cheers.gif sutavim, man ir toks ne pro sali butu mirksiukas.gif

QUOTE(žemuogienė @ 2007 12 03, 10:29)
sveiki smile.gif žiūriu nuomonėm apie golfukus dalinatės smile.gif aš va praeitą savaitę merginą į darželį vežiau, ir radau mūsų mašiną išdraskytom durelėm, vairu išplėšytu sad.gif dabar servise stovi, kol visas originalias dalis atsiųs unsure.gif gamyklinės signalizacijos niekaip nenulaužė, neužvedė, bet šiaip mašinytė liuks smile.gif

blink.gif blink.gif blink.gif idiotai blink.gif blink.gif blink.gif tai vat ir sako ,kad juos labai vagia doh.gif
Tai kaip supratau tavo neisejo pavogt g.gif

Kam jiems to vairo prireike blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ugi @ 2007 12 03, 10:48)
blink.gif  blink.gif  blink.gif idiotai blink.gif  blink.gif  blink.gif  tai vat ir sako ,kad juos labai vagia doh.gif
Tai kaip supratau tavo neisejo pavogt g.gif

Kam jiems to vairo prireike blink.gif

ne vairo reikejo, o aplink viska isdraske kiek galejo spynele lupdami doh.gif bent musu mieste neteko girdet kad butu pavoge penkta golfuka schmoll.gif bet ir toliau kieme laikysim, tik kazkokia papildoma apsauga aisku reiks det smile.gif pries tai vazinejom su penktu du metus, su situo vazinejam tik nuo balandzio, ale kazkokia uzkereta ta masina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2007 12 03, 12:03)
ne vairo reikejo, o aplink viska isdraske kiek galejo spynele lupdami  doh.gif  bent musu mieste neteko girdet kad butu pavoge penkta golfuka  schmoll.gif  bet ir toliau kieme laikysim, tik kazkokia papildoma apsauga aisku reiks det smile.gif pries tai vazinejom su penktu du metus, su situo vazinejam tik nuo balandzio, ale kazkokia uzkereta ta masina doh.gif

As galvoaju pas jus 4 golfukas, as apie ju vagystes kalbejau, siaip del penktuku tai negirdejau nieko. Cia jau laimes reikalas su masinos pirkimais mirksiukas.gif
Bet siaip smagi masinyte ane g.gif , man ji labai grazi wub.gif as ir tokios jau noriu wub.gif

Atsakyti
QUOTE(ugi @ 2007 12 03, 13:25)
As galvoaju pas jus 4 golfukas, as apie ju vagystes kalbejau, siaip del penktuku tai negirdejau nieko. Cia jau laimes reikalas su masinos pirkimais mirksiukas.gif
Bet siaip smagi masinyte ane  g.gif , man ji labai grazi wub.gif  as ir tokios jau noriu wub.gif

smagi blush2.gif vyras siaip pagrinde su ja vazineja, as tik laisvu laiku kai pagaunu. bet maloni blush2.gif
Atsakyti
As turiu VW GOLF II ir man labai jinai patinka. slalomuose su ja vazineju.
ir siaip viskam uztenka. o mieste tai mazute, nedaug ryja, pigios detales. super!
sekancia rinkciausi irgi maza ir jei turetau pakankamai pinigeliu turbut velei imciau naujesni golfa thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingulia @ 2007 11 29, 10:01)
O va antrą Golfą turėjom pusantrų metų, tai nė karto nebuvo senukas sugedęs, tik akumą naują pirkom, su nostalgija jį prisimenu, koks pigus buvo lotuliukas.gif na, bet konforto man trūko, net vairo stiprintuvo nebuvo...

Šio dalyko aš irgi labai pasigendu g.gif

QUOTE(ugi @ 2007 11 30, 19:26)
Kai MB man automobilio ieskojo tai sakau, tik neeeeeeee automaaaatas bo neatsisesiu , galesi pats vairuot, o as su tavo vazinesiu

Na ir tada pradeda visi mane ikalbineti, kad dabar  automatas ale tipo prestizas
Bet man tai jokio cia prestizo :mmmas kaip tik nemoku su automatu vairuot, geda kam ir pasakyt butu, reiktu turbut viena koja prisirist

Aš tai irgi nemokėčiau vairuot,davė kartą pabandyt,bet neišėjo ir net nepatogu schmoll.gif schmoll.gif Bet ir pigesni auto su automatu ax.gif Bet man tai jokia ten prabanga rolleyes.gif

QUOTE(žemuogienė @ 2007 12 03, 11:29)
sveiki  žiūriu nuomonėm apie golfukus dalinatės  aš va praeitą savaitę merginą į darželį vežiau, ir radau mūsų mašiną išdraskytom durelėm, vairu išplėšytu dabar servise stovi, kol visas originalias dalis atsiųs unsure.gif gamyklinės signalizacijos niekaip nenulaužė, neužvedė, bet šiaip mašinytė liuks

blink.gif blink.gif siaubas. Gerai,kad nuosavam kieme,dar kol kas nieko nebuvo,bet kaip nori,tai nei šunys nasulaiko ir taip niekas negirdi,kai profai darbuojasi doh.gif doh.gif

O mano senukas sugedo,variau ketvirtad vaiko iš darželio pasiimt,tai gazo trosas nutrūko doh.gif Tai kol įdėjo sušalau. Galvojom dėt akumuliatorių dyzelinį,bet paskaičiavom,kad neapsimoka,jau tada auksinė pasidarytų,arba eitų antrą golfuką nupirkt biggrin.gif Tai nupirko šiandien naują akumą ir jau mb keičia,tikiuosi sutvarkys. Pirksim naują dyzeliuką,bet ir senuko savo nenurašysiu wub.gif
Atsakyti
Nelabai į temą, bet gal kas nors parduodate 4 Golfą? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristuk @ 2007 12 11, 23:24)
Nelabai į temą, bet gal kas nors parduodate 4 Golfą? 4u.gif

Nemanau,kad čia rasi mirksiukas.gif Mes ieškom jau pusė metų,bet tinkamo nerandam verysad.gif
Atsakyti
Mes turime 3 - ia golfa, taciau zadam keisti i 5 - a golfa ... Nezinau paprastesnes masinos ... Nebrangus ir paprastas remontas, reti gedimai ... Niu man tai ziauriai patinka thumbup.gif
Atsakyti