QUOTE(ingulia @ 2007 11 29, 10:01)
O va antrą Golfą turėjom pusantrų metų, tai nė karto nebuvo senukas sugedęs, tik akumą naują pirkom, su nostalgija jį prisimenu, koks pigus buvo

na, bet konforto man trūko,
net vairo stiprintuvo nebuvo...
Šio dalyko aš irgi labai pasigendu
QUOTE(ugi @ 2007 11 30, 19:26)
Kai MB man automobilio ieskojo tai sakau, tik neeeeeeee automaaaatas bo neatsisesiu , galesi pats vairuot, o as su tavo vazinesiu
Na ir tada pradeda visi mane ikalbineti, kad dabar automatas ale tipo prestizas
Bet man tai jokio cia prestizo :mmmas kaip tik nemoku su automatu vairuot, geda kam ir pasakyt butu, reiktu turbut viena koja prisirist
Aš tai irgi nemokėčiau vairuot,davė kartą pabandyt,bet neišėjo ir net nepatogu

Bet ir pigesni auto su automatu

Bet man tai jokia ten prabanga
QUOTE(žemuogienė @ 2007 12 03, 11:29)
sveiki žiūriu nuomonėm apie golfukus dalinatės aš va praeitą savaitę merginą į darželį vežiau, ir radau mūsų mašiną išdraskytom durelėm, vairu išplėšytu dabar servise stovi, kol visas originalias dalis atsiųs

gamyklinės signalizacijos niekaip nenulaužė, neužvedė, bet šiaip mašinytė liuks

siaubas. Gerai,kad nuosavam kieme,dar kol kas nieko nebuvo,bet kaip nori,tai nei šunys nasulaiko ir taip niekas negirdi,kai profai darbuojasi
O mano senukas sugedo,variau ketvirtad vaiko iš darželio pasiimt,tai gazo trosas nutrūko

Tai kol įdėjo sušalau. Galvojom dėt akumuliatorių dyzelinį,bet paskaičiavom,kad neapsimoka,jau tada auksinė pasidarytų,arba eitų antrą golfuką nupirkt

Tai nupirko šiandien naują akumą ir jau mb keičia,tikiuosi sutvarkys. Pirksim naują dyzeliuką,bet ir senuko savo nenurašysiu