Įkraunama...
Įkraunama...

VW Golf IV (ir kt)

Man tai patinka golf, bet kartais vairuoju ford focus, tai dydzio tokio pat, tik man jis siek tiek grazesnis ax.gif o siaip dabar labai pradejau noreti naujojo vabaliuko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(yellowlady @ 2012 07 04, 12:45)
Man tai patinka golf, bet kartais vairuoju ford focus, tai dydzio tokio pat, tik man jis siek tiek grazesnis  ax.gif  o siaip dabar labai pradejau noreti naujojo vabaliuko  blush2.gif

vabaliukas tai taikrai grazuolis wub.gif
siandien vairavau tecio peugeot 307 tai labai patiko, jei keisciau savo golfyti tai sitas peziukas tiktu thumbup.gif
Nors golfuku skustis negaliu, su pilnu baku nuvaziavom 1150 km, manau visai gerai, buvo kelioniu autostrada, bet didzioji dalis tai mieste
pas mane dyzeliukas rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos mergaites ziuriu temele jau visai aprimo o as prisijungti sugalvojau, turiu visai neseniai golfuka 5, bet pliusa nu ji biski didesne us paprasta, galkam teko vazinetis, gal zino koie pliusai ir minusai , mat galvoju pasikti ar ne.
Atsakyti
Sveikos, nors tema apmirusi, bet gal atsiras pasisakanciu, ar daznai Jusu golfukai nukencia nuo ilgapirsciu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sipsenele @ 2012 11 30, 19:25)
Sveikos, nors tema apmirusi, bet gal atsiras pasisakanciu, ar daznai Jusu golfukai nukencia nuo ilgapirsciu?  g.gif

kol turejau IV golfuka (trumpai apie 7-8 men) tai nusuko radijo antena lotuliukas.gif neisivaizduoju, kam tokio "laimikio" reikejo rolleyes.gif doh.gif
Atsakyti