Įkraunama...
Įkraunama...

VW Golf IV (ir kt)

Idomu kodel pardavet? as neseniai isigijau ir esu kol kas labai patenkinta biggrin.gif turiu simta klausimu ax.gif ar laiket prie namu? nes visi gasdina, kad ziauriai vagia, geriau i aikstele ar kasko drausti.. net nzn kaip cia daryti dabar.
[/quote]

PARDAVIAU,NES ATSIRADO GALIMYBE ISIGYTI SAVO SVAJONIU MASINIUKA.TIKRAI NE DEL TO,KAD MAN GOLFAS NEPATIKO.LABAI JI MYLEJAU smile.gif KADANGI GYVENU NUOSAVAM NAME,TAI JIS PAS MANE STOVEJO SAUGIAI GARAZE,O IR MAN TEKO GIRDETI,KAD JUOS VAGIA.BET APDRAUSTAS BUVO KASKO.

Papildyta:
QUOTE(ugi @ 2007 11 19, 11:27)
as vazineju su VW GOLF ir neskauda man tos nugaros, ne viena pazistu kurie vairuoja sia auto, bet  blink.gif  blink.gif  blink.gif kad nuo jos skaudetu nugara tai pardon, bet negirdejau dar blink.gif  blink.gif  blink.gif
gal ne nuo masinos tas skausmas hihihi.gif
man si masinyte patinka, o ypac tuo , kad ji ekonomiska thumbup.gif

drinks_cheers.gif PILNAI SUTINKU,SU GOLFU IV VAZINEJAU,DABAR SU X5,BET LYGIAI TAIP PAT MAN TA NUGARA SKAUDA,NES PRIEZASTIS NE MASINOJE biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abc: 19 lapkričio 2007 - 12:13
QUOTE(ugi @ 2007 11 19, 12:27)
as vazineju su VW GOLF ir neskauda man tos nugaros, ne viena pazistu kurie vairuoja sia auto, bet  blink.gif  blink.gif  blink.gif kad nuo jos skaudetu nugara tai pardon, bet negirdejau dar blink.gif  blink.gif  blink.gif

Kai turėsi(nelinkiu) problemų su nugara, taip nebekalbėsi.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 11 19, 13:13)
Kai turėsi(nelinkiu) problemų su nugara, taip nebekalbėsi.

kaip pirstu i aki, labai gaila taciau sia problema turiu jau seniai ,bet kai tai prasidejo Golfas mano tik mintyse buvo, o kai isigijau ji tai man nugaros skausmo nepaastrino schmoll.gif kaip tik atvirksciai vairavimas teikia malonuma ir jokiu zmogisku skausmu nesukelia( ). Kiek pamenu savo mama - ji visa laika skusdavosi nugaros skausmais, budavo, kad taip susukdavo, kad net nepaeidavo verysad.gif bet va jau metai vairuoja si automobiliuka ir nieko blogo is jos neesu girdejusi mirksiukas.gif

nei as nei mano pazistami nera susidure su sia broblema(tfu tfu tfu ), tai ir per daug komentuot negaliu, o kitam gali ir nuo naujausio C klases merso nugara skaudet, ai nu nezianu , mano nuomone tai kad cia ne su masina susije, cia reik problemu kitur ieskot rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ugi: 20 lapkričio 2007 - 10:34
Oi kaip aš myliu golfukus wub.gif wub.gif wub.gif Nėra man geresnės mašinos, na dar passatai visai nieko. Aš pradėjau mokintis su golfuku ir bvažinėju jau 5metus ax.gif Na dabar tai senukas antras blush2.gif bet ieškom 4 wub.gif tik labai sunku gerą rasti doh.gif O vagia tai ir juos labai ir passatus g.gif Bet tai mūsų neatgrasina jų nepirkti ax.gif
Atsakyti
Gintareja, kaip tau su nagara ar neskauda g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(ugi @ 2007 11 20, 17:41)
Gintareja, kaip tau su nagara ar neskauda g.gif  g.gif  g.gif

Nu ne ax.gif Važinėju kaip jau minėjau 5 metai, bet kad nugarą skaudėtų nuo mašinos tai nesutinku schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintareja @ 2007 11 20, 19:15)
Nu ne ax.gif  Važinėju kaip jau minėjau 5 metai, bet kad nugarą skaudėtų nuo mašinos tai nesutinku schmoll.gif  schmoll.gif

tai vat as ir nustebau kai perskaiciau , kad nuo sios auto gali nugara skaudeti, bet ka gali zinoti....
o kokio jus varianto ieskote blush2.gif
as turiu dyzeliuka ir esu labai patenkinta thumbup.gif nors pries pora metu buvau kategoriskai - pries juos, bet kaip yra sakoma niekada nesakyk niekada...
Atsakyti
QUOTE(ugi @ 2007 11 20, 22:14)
tai vat as ir nustebau kai perskaiciau , kad nuo sios auto gali nugara skaudeti, bet ka gali zinoti....
o kokio jus varianto ieskote blush2.gif
as turiu dyzeliuka ir esu labai patenkinta thumbup.gif nors pries pora metu buvau kategoriskai -  pries juos, bet kaip yra sakoma niekada nesakyk niekada...

drinks_cheers.gif aš irgi pirmą kartą išgirdau apie tai,bet tikrai užjaučiu dėl tokių skausmų kam skauda 4u.gif 4u.gif
O mes ieškom tdi i-raudona,na ir visi kiti privalumai turėtų būti joje,ir salonas įtakos turi ax.gif ir klima,nedaug bėgus ir t.t Man labai gražiai atrodo tamsinti juodi langai ir lietiniai wub.gif wub.gif Svaikstu pamačius blush2.gif
Dabar važinėjam dujos irgi neblogai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintareja @ 2007 11 21, 23:47)
drinks_cheers.gif aš irgi pirmą kartą išgirdau apie tai,bet tikrai užjaučiu dėl tokių skausmų kam skauda 4u.gif  4u.gif
O mes ieškom tdi i-raudona,na ir visi kiti privalumai turėtų būti joje,ir salonas įtakos turi ax.gif ir klima,nedaug bėgus ir t.t Man labai gražiai atrodo tamsinti juodi langai ir lietiniai wub.gif  wub.gif Svaikstu pamačius blush2.gif
Dabar važinėjam dujos irgi neblogai ax.gif

pas mane dyzeliukas, ir greiciausiu metu nesiruosiu jo keisti i kita masinyte, beje kazkada su MB pasvarstydavom ji parduoti ir isigyti i Peza 307, bet.....tai dar palikom ateiciai.
golfukui uzpilam pilna baka dyzeliuko ir pamirstam ilgam degaline thumbup.gif na pravaziuojam ~ 1000km thumbup.gif
o mano mama vairuoja golfa tik pas ja benzas ir automatas, tai sako, kad nespeja pilt kuro blink.gif
Atsakyti
negi taip mazai user posted image GOLF myletoju g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
o tai kas geriau dyzelis ar benzas? nes apie masinas nenusimanau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ugi @ 2007 11 23, 14:45)
negi taip mazai user posted image  GOLF  myletoju  g.gif  g.gif  g.gif

aš aš aš biggrin.gif
praeitą sav. patapau III golfuko savininke, šiandien tikiuos vyras technikinę pravarys ir galėsiu šokt į trasą smile.gif
Ketvirtadienį padangas nusipirkau, pagal masinos aprasyma eina R13, o tevas ir servise sake kad reiktu det R14 doh.gif nu bet nieko pavazinesiu ir su 13kinem ("varyt nores kaip jautis, o kojytes bus kaip anciuko lotuliukas.gif ").. ir dar negano to ratlankius blogus pardave, pirkom turguj - uzgarantavo kad 2priekiniai ir 2 uzpakaliniai, ant priekio netiko gun_bandana.gif jei ne tie ratlankiai jau penktadieni technikinė butu sutvarkyta ir siandien buciau idarba galejus jau lekt su masiniuku..
Atsakyti