Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

QUOTE(Pause @ 2007 11 25, 00:37)
Pasižvalgyk:

Verslo dovanose
Antikvariate
E-bay'uje

Kokioj nors mažojoj indijoj ar kinijoj ar pan.

mirksiukas.gif

4u.gif aciukas bandysiu ieskot
Atsakyti
Apie dovanas aš manau, kad grynai praktiškus dalykus arba ko reikia (a la kojinės ar skutimosi priemonės) nusiperkam ir taip, jokia čia dovana, todėl reikia pirkti tai, ko pats šiaip sau nepirktum.
Dovanas savo vyrukui, o kai reikia pvz. gimtadieniui ir kitiems renku pagal pomėgius - na juk kiekvienas vyras turi kokių nors laisvalaikio interesų - maniškis žaidžia krepšį ir važiuoja motociklu. Tai kažką iš tos serijos ir renku. Turiu šiam naujakui keletą idėjų, jei dar yra ir ne kosmosas, gal nupirksiu abonementą į Eurolygą, arba gero motožurnalo prenumeratą ar kokį "navarotą" prie motociklo. Laiko aišku nestebuklai, reikia jau suktis smile.gif
Atsakyti
Patarkit man blush2.gif
MB paskutinis pomėgis - architektūra doh.gif Jis ne architektas, tiesiog atsisėdo vieną dieną ir ėmė paišyt kažką, paskui pradėjo man rodyti, kad suprojektavo krematoriumą lotuliukas.gif Nu gražiai ir idomiai jis ten pripaišė. Kitą dieną ėmė projektuoti mūsų būsimą namą bigsmile.gif Tai galvoju gal jam kažką su architektūra susijusio padovanot g.gif Tik vat nežinau kas tai galėtų būti, nes į architektūrą jis tikrai nestos ir braižybos nesimokys 4u.gif
Atsakyti
na,gal ir nestos tavasis i aukstaja,bet gali padovanoti kokia gera knyga apie architektura,apie pasaulio pastaus kokius nors pacius paciausius blush2.gif labai daug knygu galima rasti,tereikia pabimbineti po knygynus mirksiukas.gif
Atsakyti
o kur ieskoti gaubliu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamsius @ 2007 11 25, 22:24)
o kur ieskoti gaubliu? g.gif

Knygynuose,Maximose yra,tik pirkit brangesni,nes tie pigus greitia suluztantys mirksiukas.gif
As sunui pirkau toki sviecianti,dideli... wub.gif
Atsakyti
as pernai MB dovanojau puzle su savo foto, su drauge pasidarem fotosesija, paveikslavom viena kita siek tiek apsinuoginusios, prisidengusios su skarelem ir pan. Po to isrinkau labiausiai man patikusia foto, ir is jos uzsakiau didele puzle, paskui kartu su MB deliojom. Maniskiui labai patiko ta dovana thumbup.gif . Siemet galvoju gal kalendoriu su nuotraukom, kazkas jau cia minejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(dija777 @ 2007 11 26, 10:39)
as pernai MB dovanojau puzle su savo foto, su drauge pasidarem fotosesija, paveikslavom viena kita siek tiek apsinuoginusios, prisidengusios su skarelem ir pan. Po to isrinkau labiausiai man patikusia foto, ir is jos uzsakiau didele puzle, paskui kartu su MB deliojom. Maniskiui labai patiko ta dovana  thumbup.gif . Siemet galvoju gal kalendoriu su nuotraukom, kazkas jau cia minejo  g.gif

Ir taip "pered glazami melkaju tuda siuda", jei dar puzle padovanociau su savo atvaizdu... doh.gif biggrin.gif Manau si dovana tinka nesenai susituokusioms arba labai romantiskoms poroms.
As dar galvoju gal bilietus i kashi ... g.gif
Atsakyti
QUOTE(azen @ 2007 11 22, 15:05)

bet ne tas mane nervina o tai kad neimanoma is jo isgauti info ko jis nori, jei paklausi tiesiai sviesiai tai pasako, kad nieko jam nereikia....  unsure.gif  susikuklina taip sakant.... nes kad nieko zmogui nereiketu taip nebuna!!!

o tu jam kokią gražią pagalvėlę padaryk, juk mokėti beveik nereik. Na, manau, kad turėtų patikti kokios šiltos kad ir odinės pirštinės g.gif
Atsakyti
Sudetinga g.gif ir aš nežinau ką čia tokio sugalvuoti,pirštines ,šalikus ,kvepalus ir taip galim nusipirkti,o noresi kažko įpatingo ,kad nustebtu,o ką nesugalvuoju schmoll.gif rolleyes.gif
\
o gal padaryti g.gif mačiau tokia piramide ar iš stiklo ar iš kristolo,o vuduje nuotrauka,gali buti mano su suneliu rolleyes.gif tik įdomu kiek kainuoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dija777 @ 2007 11 26, 10:39)
as pernai MB dovanojau puzle su savo foto, su drauge pasidarem fotosesija, paveikslavom viena kita siek tiek apsinuoginusios, prisidengusios su skarelem ir pan. Po to isrinkau labiausiai man patikusia foto, ir is jos uzsakiau didele puzle, paskui kartu su MB deliojom. Maniskiui labai patiko ta dovana  thumbup.gif . Siemet galvoju gal kalendoriu su nuotraukom, kazkas jau cia minejo  g.gif

O kur tuos puzlius daro blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(drieziuke @ 2007 11 26, 11:55)
o tu jam kokią gražią pagalvėlę padaryk, juk mokėti beveik nereik. Na, manau, kad turėtų patikti kokios šiltos kad ir odinės pirštinės  g.gif

pirstines dovanojau pernai, ne odines, bet tokias siltas minkstas auto vairuoti patogias,
del pagalveles tai manau dadesiu kaip prieda prie pagrindines dovanos (jei tokia rasiu, kokia isivaizduoju), jau ankstesniame poste paminejau kad is MB lupu isskrido sakinys apie smelio laikrodi bigsmile.gif g.gif
Atsakyti