Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

QUOTE(Karolilna @ 2007 11 23, 20:48)
galima siu imoniu: http://www.baltic.om...et/?pg=mainlist nzn kur Tavo brangiausias dirba tad..  blush2.gif o siaip kreipies i kokia FMI ir priperki ko nori  ax.gif

Nesigaus nieko, prisiminiau kad draudimo įmonių akcijos (o ten ir dirba) viešai nepardavinėjamos, tai galvoju gal kokio Utenos-Švyturio alaus akcijų ar Vilniaus degtinės nupirkt alc.gif
Atsakyti
QUOTE(labukas @ 2007 11 23, 16:25)
Gal galit patart. Mano vyras eina iš proto dėl futbolo. Ką galima būtų padovanot? Lietuvoje nacionalinis sportas yra krepšinis, todėl visko pilna, o apie futbolą nieko daug nėra.... unsure.gif

Kompiuerini (arba playstation) futbolo zaidima - tada ir namie ramu; tiesa pries tai reiks atsisveikint su demesiu, gaunamu is tavo MB blush2.gif
Atsakyti
Gal kam pravers tokios dovanos 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(labukas @ 2007 11 23, 15:25)
Gal galit patart. Mano vyras eina iš proto dėl futbolo. Ką galima būtų padovanot? Lietuvoje nacionalinis sportas yra krepšinis, todėl visko pilna, o apie futbolą nieko daug nėra.... unsure.gif

Verslo dovanose (Kauno Akropoly) mačiau nemažai suvenyrų su futbolo atributika.
Atsakyti
kažkaip pastebiu, jog mb kalėdinės dovanos būna teminės biggrin.gif
pvz., pernai buvo rūbai, šiemet - kelionės rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leita: 24 lapkričio 2007 - 12:04
Man labai patiko ideja su gaubliu, tik as nupirkciau smeigtuku, kad suzymetu kuriose salyse kartu buvom, nes labai megstam keliauti ax.gif

Dar va galvoju maniskiui tasiuke per peti permetama patiktu. Dabar turi tokia medziagine, neperslampama, bet jam nupirkciau gera odine, tokia tik dokumentams piniginei, raktams rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gintaved @ 2007 11 23, 20:13)
Nesigaus nieko, prisiminiau kad draudimo įmonių akcijos (o ten ir dirba) viešai nepardavinėjamos, tai galvoju gal kokio Utenos-Švyturio alaus akcijų ar Vilniaus degtinės nupirkt alc.gif

Tik jei niekada nepirkot akcijų tai nepamirškit, kad jei norit sutuoktiniui akcijų nupirkt, tai man atrodo reikia jo sutikimo, nes vienos nesudarysit sutarties su jokia fmi g.gif
Atsakyti
QUOTE(giedruute @ 2007 11 19, 09:33)
As siais metais manau dovanosiu kaljana, jei pavyks rasti iki 200Lt. nebloga, bus abiems naudinga dovana  thumbup.gif

yra parduotuvėj trakų gatvėj (Vilniuj), ten kur tabako gaminiai skonio ir kvapo mirksiukas.gif nuo 99 lt, tokie brangesni,su dviem tais kandikliais rodos 170 kainuoja
Atsakyti
O gal žinot kur nupirkti gražų kompasą Marijampolėje?
Atsakyti
siandien per telika MB pamate smelio laikrodi grazu toki ale senovini, sako koks fainas noreciau tokio bigsmile.gif man iskart mintis - dovana, tik kazi kur toki rast gal uzmatet kur nors tokiu pirkt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(azen @ 2007 11 25, 01:19)
siandien per telika MB pamate smelio laikrodi grazu toki ale senovini, sako koks fainas noreciau tokio  bigsmile.gif man iskart mintis - dovana, tik kazi kur toki rast gal uzmatet kur nors tokiu pirkt  bigsmile.gif

Pasižvalgyk:

Verslo dovanose
Antikvariate
E-bay'uje

Kokioj nors mažojoj indijoj ar kinijoj ar pan.

mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kimono @ 2007 11 25, 00:40)
O gal žinot kur nupirkti gražų kompasą Marijampolėje?

Pabandyk ieškoti,,Žiedūnėje" Gedimino gatvėje- ten panašių dalykėlių buvo cool.gif
Atsakyti
man irgi labai patiko ideja su gaubliu, kuriame sužymėtos tos šalys, kuriose jau buvome, o jei dar ir šviečiantis is vidaus ... fantastika. Galima nupirkti ir politinį žemelapį, jį įrėminti ir taip pat sužymėti. Arba reikės pasidairyti enciklopedijos tipo knygų pvz apie įvairias šalis arba mokslo pasiekimus
Atsakyti