Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

QUOTE(Silvute @ 2007 11 23, 13:27)
o kur galima placiau pasiskaityti apie tas 3d nuotraukas.
Ir kainos idomios.
visai nieko dovanos seneliams butu

cia o kainamos tai pakankamai dideles doh.gif
Atsakyti
siemet ir mano galvele sukasi ka padovanoti vyrui.praktiskas dovanas man nepatinka dovanoti.jei svente,tai ir norisi kazka sventisko,idomaus ir netiketo padovanoti... newyear.gif
teks dar galvele pasukti smile.gif
Atsakyti
mes tai su vyru paklausiam kas ko nori,tik buna tada problema kai znz ko nori nu tada didelis klausimas buna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(**violeta** @ 2007 11 22, 21:28)
o tai mano taip pat,  doh.gif  doh.gif
va gimtadiui tai sakiau žvejibos parduotuvėje čeki nupirksiu, jas vis visko truksta, o kalėdom tai to paties nesinori, tai gal chalata, nes kaip ir neturi dabar g.gif

Praejusioms Kaledoms savajam dovanojau stora frotini gera chalata - po siai dienai su juom namie vaiksto kaip karalius - labai patenkintas ir vis primena, koks laimingas (o jau metai beveik praeje... mirksiukas.gif ). Na, cia kaip kuriam vyrui - ne visiems sis apdaras patinka... Nors pries pirkdama as irgi nezinojau MB reakcijos - niekada anksciau chalatu nenesiodavo, na, bet patiko blush2.gif
Atsakyti
beje kažkada dovanojau sieninį kalendorių, kur ant kiekvieno mėnesio vis skirtinga mūsų fotografuota nuotrauka (sausis - mes sniege, gegužė-pieva, gruodis - mūsų kalėdinis stalas) 4u.gif tai buvo labai patenkintas, kad original ir miela dovanėlė.
Kaune daro spaustuvė Smaltija smile.gif gal ir kitur daro
Atsakyti
Gal galit patart. Mano vyras eina iš proto dėl futbolo. Ką galima būtų padovanot? Lietuvoje nacionalinis sportas yra krepšinis, todėl visko pilna, o apie futbolą nieko daug nėra.... unsure.gif
Atsakyti
[quote=labukas,2007 11 23, 15:25]
Gal galit patart. Mano vyras eina iš proto dėl futbolo. Ką galima būtų padovanot? Lietuvoje nacionalinis sportas yra krepšinis, todėl visko pilna, o apie futbolą nieko daug nėra.... unsure.gif
[/quotjeigu ne tik žiūri bet ir žaidžia, geras futbolo kamuolys nepamaišys, futbolo apranga (kažkada pati esu dovanojus krepšinio aprangą) drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(gintaved @ 2007 11 23, 12:54)
Paaiškinkit prašau blondinei apie kokias akcijas kalbat, gal ir man tokių reikia g.gif

apie akcijas - vertybinius popierius drinks_cheers.gif o pateikt tai radau tokiu senovisku akciju, padirbsiu photosopu ir suklijuosiu i albuma - tai bus ir reali dovana nes siaip nebutu kaip ju iteikt blush2.gif

tik dabar galvoju gal kokiu 10 uztekt nes kai kurios (pvz VST) apie 800 ltl viena unsure.gif o butu gerai iki kokiu 200 ltl susisukt.. dabar kaip tik rinkos krenta - bus pigiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(labukas @ 2007 11 23, 17:25)

As siulyciau: bilietus i rungtynes smile.gif O jei pigiau - tai nerta kepurele, su trispalve arba tokio rasto, kaip futbolo kamuolys smile.gif
Berods maciau forume, jog kazkas tokias neria, kaina 15 litu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolilna @ 2007 11 23, 17:55)
apie akcijas - vertybinius popierius  drinks_cheers.gif  o pateikt tai radau tokiu senovisku akciju, padirbsiu photosopu ir suklijuosiu i albuma - tai bus ir reali dovana nes siaip nebutu kaip ju iteikt  blush2.gif

tik dabar galvoju gal kokiu 10 uztekt nes kai kurios (pvz VST) apie 800 ltl viena  unsure.gif o butu gerai iki kokiu 200 ltl susisukt.. dabar kaip tik rinkos krenta - bus pigiau  lotuliukas.gif

Mat kaip čia paprasta, o aš galvojau kad čia apie kažkokias stebuklingas akcijas kalbat, o čia tik apie vertybinius popierius lotuliukas.gif
Kadangi esu blondinė tai man per sudėtinga būtų, reik ką nors papraščiau irnesakyk.gif
Šiaip įdomu o kokių įmonių akcijas ruošiatės pirkti ir kaip tai daroma, gal visai įdomu būt nupirkt vyrui įmonės kurioj dirbą kokią vieną akciją kad jaustųsi bendrasavininkas hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Grazhke @ 2007 11 23, 16:14)
beje kažkada dovanojau sieninį kalendorių, kur ant kiekvieno mėnesio vis skirtinga mūsų fotografuota nuotrauka (sausis - mes sniege, gegužė-pieva, gruodis - mūsų kalėdinis stalas)  4u.gif  tai buvo labai patenkintas, kad original ir miela dovanėlė.
Kaune daro spaustuvė Smaltija smile.gif gal ir kitur daro

toki ir pats gali pasidaryti ir atsispausdinti ant graziu lapu ir susirist tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(gintaved @ 2007 11 23, 20:27)
Mat kaip čia paprasta, o aš galvojau kad čia apie kažkokias stebuklingas akcijas kalbat, o čia tik apie vertybinius popierius lotuliukas.gif
Kadangi esu blondinė tai man per sudėtinga būtų, reik ką nors papraščiau irnesakyk.gif
Šiaip įdomu o kokių įmonių akcijas ruošiatės pirkti ir kaip tai daroma, gal visai įdomu būt nupirkt vyrui įmonės kurioj dirbą kokią vieną akciją kad jaustųsi bendrasavininkas  hihihi.gif

galima siu imoniu: http://www.baltic.om...et/?pg=mainlist nzn kur Tavo brangiausias dirba tad.. blush2.gif o siaip kreipies i kokia FMI ir priperki ko nori ax.gif
Atsakyti