Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

QUOTE(gintaved @ 2007 11 22, 19:16)
Mano irgi visai ne fyfa, jokių kosmetikų, papuošalų,rūbų nepripažįsta kaip dovana.
Rūbai, skutimosi reikmenys, kvepalai kasdienybėir tik tiek kiek reikia nė vienu buteliuku daugiau, į papuošalų šiukštu jokių nenešioja schmoll.gif  Tai labai sunku reik pastoviai sukt galvą dėl dovanos

Mano likimas toks pats verysad.gif O gruodį ne tik kalėdos, bet ir jo gimtadienis doh.gif Taigi dvigubas galvos skausmas, visas temas apie vyrų dovanas peržiūrėjau ir niekas niekas netiko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2007 11 22, 19:40)
Mano likimas toks pats verysad.gif O gruodį ne tik kalėdos, bet ir jo gimtadienis doh.gif  Taigi dvigubas galvos skausmas, visas temas apie vyrų dovanas peržiūrėjau ir niekas niekas netiko doh.gif

o tai mano taip pat, doh.gif doh.gif
va gimtadiui tai sakiau žvejibos parduotuvėje čeki nupirksiu, jas vis visko truksta, o kalėdom tai to paties nesinori, tai gal chalata, nes kaip ir neturi dabar g.gif
Atsakyti
O MB nežvejys ir mašinos nemyli, o kai paklausiau tai nei chalato užsidėtų, nei masažai jam nepatiktų, o visokie kvepalai, skutimosi reikmenys ir triusikai bei kiti rūbai ir t.t. irgi atkrenta doh.gif
Atsakyti
sveikutes, isradingosios thumbup.gif

ta ideja su kelnem - thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif pasiseke tavo brangiausiam drinks_cheers.gif

o maniskis kadangi truputi akcijom pradejo dometis galvoju nupirkt ale akciju "popuri" visu po viena g.gif nzn gal tiks.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolilna @ 2007 11 22, 22:05)
sveikutes, isradingosios  thumbup.gif

ta ideja su kelnem -  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  pasiseke tavo brangiausiam  drinks_cheers.gif

o maniskis kadangi truputi akcijom pradejo dometis galvoju nupirkt ale akciju "popuri" visu po viena  g.gif  nzn gal tiks..  blush2.gif

Kokia idomi mintis thumbup.gif
MB irgi akcijom domisi, bet nesusižavėtų tokia dovanėle blush2.gif O kaip pateikt žadi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(puzzle @ 2007 11 22, 17:56)
staline lempa
user posted image

o kur tokiu lempu yra pirkt? g.gif
Atsakyti
jei jau nieko jam nereikia, nupirkit kojinių metams į priekį, sunešios ax.gif
Atsakyti
Sveikutes, as jau vakar nupirkau vyrui gimimo dienos (30m.)proga praktiska dovana ir tikiuosi nenusivils, nes jo brolis deveta is Rietavo turgaus nusipirko, tik manau ne toki istobulinta, tai is saviskio susizavejimo matesi, kad kadanors ir jis noretu tokio daikciuko.
Tai ka sudomino, kas tai? bigsmile.gif
Netycia aptikau supermamu parduotuviu rubrikelyje HOBBY HALL ir ten radau

http://www.hobbyhall...0/420_3536.html

Ka jus manot?

O kaledoms reiks pasinaudoti jusu patarimais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2007 11 22, 15:50)
O mano vyras tai nesupranta kam reikia 2-o kvepalu buteliuko kai jau turi 1  smile.gif Nu ne fyfa jis pas mane visai  biggrin.gif Del ziedo irgi, labiau apsidziaugtu koki plaktuka gaves  smile.gif va todel ir mastau apie siurbli masinini, jei kas suzinosit kur ju buna parasykit  4u.gif

Senukuose paziurek tikrai turetu but, arba visuose topo centruose. Tik buk atidi ir issiklausinek apie galinguma, imk galingesni, nes kad ir kaip atrodytu, masinoje reikia beveik galingesnio nei namie, nes is mazu kampeliu siuksles lengviau issiurbti:)smile.gifsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2007 11 22, 23:09)
Kokia idomi mintis thumbup.gif
MB irgi akcijom domisi, bet nesusižavėtų tokia dovanėle blush2.gif  O kaip pateikt žadi? bigsmile.gif

Paaiškinkit prašau blondinei apie kokias akcijas kalbat, gal ir man tokių reikia g.gif
Atsakyti
o kur galima placiau pasiskaityti apie tas 3d nuotraukas.
Ir kainos idomios.
visai nieko dovanos seneliams butu
Atsakyti
Kas liečia dovaną vyrui šiemet mano galva tuščia kaip puodynė doh.gif Žinau, kad jam visada patinka, kai dovanų gauna kvepalų. Bet nenoriu dovanoti jų, ypač kai nesenai keletą pirkom. Norėčiau padovanoti chalatą, - bet sakė nenešiotų. Tai kaip ir vėl nėra tikslo pirkti. O ką dar galėčiau padovanoti - galva neišneša?? Gal reiks kokio tauraus gėrimo nupirkti g.gif
Atsakyti