Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

QUOTE(Reko @ 2007 11 21, 23:46)
Jei neturite naminio gyvuno - siulyciau pasiskolinti "trumpam" pas kokia drauge koki triusi ar suni  - ir suvaidinti, kad tai ir yra dovana - o kai pasakysi, kad tai nera dovana - bus "palengvejimas" - tai ir bus dovana  biggrin.gif  Net nezinau, ar aiskiai parasiau smile.gif Koki nors "soka" ivaryti! smile.gif

soko nebutu nes gyvunus myli, o be to mes galvojam apie tokia dovana musu vyresnelei mirksiukas.gif
QUOTE(Alexia @ 2007 11 22, 08:37)
O jeigu issimoketinai ?

vistiek per brangu, nes ir taip jau skola mokam nemaza kas menesi doh.gif o biudzetas pas mus bendras
+ siuo metu nedirbu - motinystes atostogose esu tai ta dovana kaip ir is jo algos gautusi, nei sis nei tas...

bet ne tas mane nervina o tai kad neimanoma is jo isgauti info ko jis nori, jei paklausi tiesiai sviesiai tai pasako, kad nieko jam nereikia.... unsure.gif susikuklina taip sakant.... nes kad nieko zmogui nereiketu taip nebuna!!!
Atsakyti
O visai gera mintis gal reikia lagamina padovanoti smile.gif
Atsakyti
Skaiciau skaiciau visus skyrelius apie dovanas ir pagaminau pati ax.gif
Is senu velvetiniu savo kelniu...
Mano vyras viska turi, plius pilnai mane islaiko, ka bepirkciau, vistiek butu kaip ir jo pacio nusipirkta (cia mano nuomone) mirksiukas.gif
Tai sugalvojau: paemiau senas savo kelnes, nukirpau klesnes, jas uzsiuvau dekoratyvina siule, ant uzpakalio (kelniu tongue.gif ) prisiuvau du delnus (is medziagos storesnes iskirpau) o priekyje uzrasas - VYRO! ten kur juosmuo, itaisiau uztrauktu, visa ta sedevra prikimsau porolonu(gavosi superine uzpakalio formos pagalvele) dar liko vietos viduje buteliui, saldainiams ir intymiai smulkmenelei blush2.gif gavosi puiki nebrangi ir originali dovana, vyras buvo labai patenkintas thumbup.gif
Papildyta:
Cia as pernai tokia dovana sualvojau, va siemte dar nzn ka dovanosiu...
Atsakyti
QUOTE(einareja @ 2007 11 21, 10:00)
Prieš metus MEGOJE kepuraite su  padarytu kokiu nori užrašu kainavo apie  40 litukų  4u.gif

AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
kuprine biggrin.gif
tapkes biggrin.gif
chalata biggrin.gif
batus biggrin.gif
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Grazhke @ 2007 11 21, 10:19)
kiek žinau buriuotojai specialius batus avi, kad neslidynėtų. Arba ką nors į jachtą, juk jachta tampa antrais namais  mirksiukas.gif

ačiū bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
koki nors idomu ranksluosti
user posted image
Papildyta:
akropoly maciau pirkt toki salma

user posted image
Papildyta:
koki nors idomu laikrodi, yra CUP'e pirkt visokiausiu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(persy @ 2007 11 21, 17:16)
hyper maximoj  mirksiukas.gif ar jau nebera  g.gif  doh.gif

man tai sunkiausia is visu visu tai dovana vyrui  doh.gif  doh.gif  doh.gif

nu nepažinau tavęs iš avataro blush2.gif . Ne, jau nėra, tik ant maikių ir puodelių rašo. Pati dar vakar klausiau ax.gif
Atsakyti
staline lempa
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2007 11 20, 18:16)
as padovanociau pagalve-avynuka su vardu BURE BEE biggrin.gif  biggrin.gif  cia rimtai nesisaipant 4u.gif

kaip fainiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2007 11 22, 16:50)
O mano vyras tai nesupranta kam reikia 2-o kvepalu buteliuko kai jau turi 1  smile.gif Nu ne fyfa jis pas mane visai  biggrin.gif Del ziedo irgi, labiau apsidziaugtu koki plaktuka gaves  smile.gif va todel ir mastau apie siurbli masinini, jei kas suzinosit kur ju buna parasykit  4u.gif

Mano irgi visai ne fyfa, jokių kosmetikų, papuošalų,rūbų nepripažįsta kaip dovana.
Rūbai, skutimosi reikmenys, kvepalai kasdienybėir tik tiek kiek reikia nė vienu buteliuku daugiau, į papuošalų šiukštu jokių nenešioja schmoll.gif Tai labai sunku reik pastoviai sukt galvą dėl dovanos
Atsakyti
QUOTE(Lavazza @ 2007 11 22, 17:22)
Skaiciau skaiciau visus skyrelius apie dovanas ir pagaminau pati  ax.gif
Is senu velvetiniu savo kelniu...
Mano vyras viska turi, plius pilnai mane islaiko, ka bepirkciau, vistiek butu kaip ir jo pacio nusipirkta (cia mano nuomone)  mirksiukas.gif 
Tai sugalvojau: paemiau senas savo kelnes, nukirpau klesnes, jas uzsiuvau dekoratyvina siule, ant uzpakalio (kelniu  tongue.gif ) prisiuvau du delnus (is medziagos storesnes iskirpau) o priekyje uzrasas - VYRO!  ten kur juosmuo, itaisiau uztrauktu, visa ta sedevra prikimsau porolonu(gavosi superine uzpakalio formos pagalvele) dar liko vietos viduje buteliui, saldainiams ir intymiai smulkmenelei blush2.gif  gavosi puiki nebrangi ir originali dovana, vyras buvo labai patenkintas  thumbup.gif
Papildyta:
Cia as pernai tokia dovana sualvojau, va siemte dar nzn ka dovanosiu...

Lavazza, super dovana ir mintis labai originali thumbup.gif
Atsakyti