QUOTE(Arven @ 2008 11 20, 17:28)
Ech priskaiciau, kaip visos savo brangiesiems laikrodzius ir panasiai dovanoja ir susiliudninau. Taip noreciau padovanot kazka ypatingo, bet pinigu neturiu...
O jis man toks geras ir taip noreciau kuo nors nudziuginti. Nes man toks jausmas, kad amziais nepataikau dovanu...
Nesiliudink, tikrai neverta
. Svarbu sugalvoti kas gali vyrui patikti ir nemanau, kad tai butinai turi buti labai brangu
. Man panasiai kaip paciai, visada atrode, kad mano dovanos jokio ispudzio nepadaro, kitaip tariant, nepataikau su jomis i sirdi nors tu ka
. Kazkada kazkur skaiciau, kad vyrams patinka brangus zaisliukai - tai pasitaupiau ir nupirkau gera delninuka ir ka - kazi kaip ir nesuregavo, kitaip tariant - kaip visada
. O neperseniausiai jo gimimo dienos proga padariau jam torta (tai buvo pirmasis mano gyvenime gamintas tortas) ir labi nustebau jo reakcija -kalbejo ne per daugiausiai ir neaikciojo, bet susilaukiau tiek buckiu, jog supratau - galu gale, aleliuja...
QUOTE(raiboji peleda @ 2008 11 23, 18:13)
as galvoju apie masaza... dabar renku, kur geriau, renkosi tarp ajurvednio (tik kad toks nepigus) ir karstais akmenimis. gal kas dovanojot ir galit pasidalinti patirtimi?
Bandziau ir tai - padovanojau masaza kosmetikos salone su lavos akmenimis - tas pats kas kvepalai
.
Mano nuomone, beda tame, kad dovanojame tai, ko pacios noretume, o cia vyru ir moteru nuomones visai nesutampa
.