Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

QUOTE(raccoon @ 2008 11 18, 17:57)
Va nuoroda, kur randasi visos šios parduotuvėse LT
http://www.savex.lt/...ybos_vietos/727

o geras...as cia juk savo siuvinejimus visada reminu doh.gif ir nuolaidu kortele turiu lotuliukas.gif blush2.gif

o is tikruju kuo arciau kaledos, tuo labiau priimu sprendima, vyrui siemet nedovanot nieko schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delfija: 18 lapkričio 2008 - 18:05
QUOTE(Delfija @ 2008 11 18, 20:03)
o geras...as cia juk savo siuvinejimus visada reminu  doh.gif ir nuolaidu kortele turiu  lotuliukas.gif  blush2.gif

o is tikruju kuo arciau kaledos, tuo labiau priimu sprendima, vyrui siemet nedovanot nieko  schmoll.gif

O ko taip? schmoll.gif
Atsakyti
Maniškis išsitarė, kad suplyšo jo piniginė. Tai kaip ir aišku ką dovanoti biggrin.gif Nes šiaip jam labai sunku įtikti, jam amžinai nieko nereikia doh.gif
Atsakyti
Siemet planuoju taip - MB gaus 2 gerus megztinius (kadangi neseniai buvo gimtadienis, per kuri dovanojau odini portfeli, nieko idomaus nesugalvoju). Teciui (ir mamai)- spa proceduras Druskininkuose (bus atgaiva po svenciu). Savo busimam uosviui dovanosiu "Meskeriotojo" prenumerata metams (uzkietejes zvejys). O broliui dar nzn - bet ka nors is kompiuterio priedu gal g.gif

Pabusiu siemet praktiska savo seimos vyrams biggrin.gif

Is savo patirties galiu parasyti nepraktiska dovana vyrui - tai dovanu cekiai lotuliukas.gif Manasis jau visa menesi burba, kaip blogai, kad ju gavo, nes jam kankyne vaikscioti po ta "akropoli" ir ieskotis kazko sau - duotu man, isleisciau per 15 min biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hottea: 19 lapkričio 2008 - 14:15
QUOTE(Hottea @ 2008 11 19, 15:08)
Siemet planuoju taip - MB gaus 2 gerus megztinius (kadangi neseniai buvo gimtadienis, per kuri dovanojau odini portfeli, nieko idomaus nesugalvoju). Teciui (ir mamai)- spa proceduras Druskininkuose (bus atgaiva po svenciu). Savo busimam uosviui dovanosiu "Meskeriotojo" prenumerata metams (uzkietejes zvejys). O broliui dar nzn - bet ka nors is kompiuterio priedu gal g.gif

Pabusiu siemet praktiska savo seimos vyrams biggrin.gif

Is savo patirties galiu parasyti nepraktiska dovana vyrui - tai dovanu cekiai lotuliukas.gif  Manasis jau visa menesi burba, kaip blogai, kad ju gavo, nes jam kankyne vaikscioti po ta "akropoli" ir ieskotis kazko sau - duotu man, isleisciau per 15 min biggrin.gif

Ups, ciut nepadovanojau doh.gif Tixliai gi, prakeiks mane.
Atsakyti
Cekiai gera dalykas moterims - tiesiog padovanoji malonuma issirinkti dovana sau biggrin.gif
Niu bet retas vyras dziaugiasi nespecializuotos parduotuves cekiu - dbr dejuoja, kad "akropolyje" yra tik sporto ir zvejybos prekes, kuriu jau turi smile.gif

Atsakyti
Aš galvoju, gal tokią dovanėlę šiemet pirkti
galvosūkis
arba turiu kitą variantą - albumą Neregėta Lietuva
Atsakyti
"Neregėta Lietuva" gera dovana bet kam ax.gif Mes kai važiuojam į keliones visada jį vežam dovanų. Žmonės labai džiaugiasi
Atsakyti
QUOTE(Ciklomena @ 2008 11 20, 14:05)
"Neregėta Lietuva" gera dovana bet kam  ax.gif  Mes kai važiuojam į keliones visada jį vežam dovanų. Žmonės labai džiaugiasi

Tik ne man schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2008 11 20, 15:51)
Tik ne man schmoll.gif

Tai ko gero dar per jauna esi.... Ateis laikas - pradėsi tai vertinti.....
arba ne.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MagnolijaB: 20 lapkričio 2008 - 13:56
Is savo patirties galiu parasyti nepraktiska dovana vyrui - tai dovanu cekiai lotuliukas.gif Manasis jau visa menesi burba, kaip blogai, kad ju gavo, nes jam kankyne vaikscioti po ta "akropoli" ir ieskotis kazko sau - duotu man, isleisciau per 15 min biggrin.gif
[/quote]

O pas mus atv. del cekiu: maniskis lb megsta skaityt, tai pirksiu siemet jam knygyno ceki ir gal koki zurnala uzprenumeruosiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 11 19, 13:08)

Is savo patirties galiu parasyti nepraktiska dovana vyrui - tai dovanu cekiai lotuliukas.gif  Manasis jau visa menesi burba, kaip blogai, kad ju gavo, nes jam kankyne vaikscioti po ta "akropoli" ir ieskotis kazko sau - duotu man, isleisciau per 15 min biggrin.gif

as vyrui prie dovanos,daznai pridedu jo megstamo knygyno ceki......tikrai laaabai patenkintas buna 4u.gif
Atsakyti