Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

QUOTE(MAXIMALISTE @ 2008 11 16, 01:57)
As del kolekcionavima irgi pagalvojau thumbup.gif

O kokie šedevrai labiausiai jums įstrigo? tongue.gif
Atsakyti
Šiandien su MB nukeliavom į Akropolį ir aš laabai ištempus ausis vaikščiojau iš paskos, tikėdamasi nugirsti ką jam po eglute padėti lotuliukas.gif

Į sąrašą keliauja dar 2 dovanos:

Knyga apie animaciją ir milžiniškas CD dėklas (jis kolekcionuoja DVD filmus, o jo dėkle liko 2 laisvos vietos) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MAXIMALISTE @ 2008 11 16, 17:14)
Na del banalumo galima pasigincyti. ne visi nori gauti dovanu masazus spa centruose ar bilietus i spektaklius.

masazus, spa, vichy, poilsis viesbutyje irgi galima pavadinti, kad banalu biggrin.gif

QUOTE(MAXIMALISTE @ 2008 11 16, 17:14)
Jei puikiai zinai brangiojo ismiera ir jis pasikliauja tavo skoniu-jokia cia rizika megztinio pirkimas lotuliukas.gif

Mano skoniu jis nepasikliauja biggrin.gif Man asmeniskai per daug skaudu butu jei ta mano dovanota megztini jis nutrenktu kur nors giliai spintoje ir nenešiotu, o jei ir užsidetu tai vien iš "pareigos" verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emerencija: 16 lapkričio 2008 - 17:56
QUOTE(raccoon @ 2008 11 16, 18:31)
O kokie šedevrai labiausiai jums įstrigo? tongue.gif

Man labiausiai patinka profesijos, manau nuostabi dovana! thumbup.gif o dar tie sexy su humoru tokie lotuliukas.gif ir vyno laikikliai visai originalus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MAXIMALISTE @ 2008 11 15, 14:01)
va ko as tiek ilgai ieskojau!!! thumbup.gif  Zinojau, kad tokie daikciukai egzistuoja, tik nezinojau kur ju isigyti doh.gif O kokioje butent parduotuveje Klaipedos Akropolyje ju yra??? Kazin gal pas juos galima uzsisakyti patinkancius pagal koki kataloga g.gif

O tai arčiau tavęs,Kaune,nėra?aš kažkaip įsivaizduoju,kad Megoj mačiau.Maniškis gitaristas,tai kažką panašaus gavo per gimšę - tokį butelio laikiklį su crazy gitaristu.Nemoku kol kas nuotraukos įdėt,bet labai ta dovana džiaugiasi ir visiems rodo.
Atsakyti
QUOTE(MAXIMALISTE @ 2008 11 16, 18:14)
Na del banalumo galima pasigincyti. ne visi nori gauti dovanu masazus spa centruose ar bilietus i spektaklius. Dovana priklauso nuo zmogaus, jo poreikiu, pomegiu. Jei zmogus pats papraso dovanu, kad jam isrinktu megztini, ar zinai, kad brangusis domisi technologijos naujovemis ir uzprenumeruoji jam metams TM zurnala, dar nereiskia kad tai banalu!!! Geriau jau dovana, kuria bus naudojamasi, nei tai kas bus neivertinta ir nenaudojama.

Be abejo, kiekvienas turi savo pomėgius, poreikius ir požiurį. Kas vienam - niekalas, kitam gali pasirodyt svajonių viršūne biggrin.gif Tiesiog žinutėje, į kurią atsakinėjau, buvo prašoma pareikšti SAVO nuomonę. Tą aš ir padariau. Tai tik MANO nuomonė, kurios niekam neperšu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MAXIMALISTE @ 2008 11 16, 21:52)
Man labiausiai patinka profesijos, manau nuostabi dovana! thumbup.gif o dar tie sexy su humoru tokie lotuliukas.gif ir vyno laikikliai visai originalus smile.gif

Aha tikrai originali dovana profesija.. Arba maciau yra toks absolventas, tai labai tiktu mokslu baigimo proga padovanot, vyno laikikliai tai tokie faini tongue.gif įvairiausi, dar įdėt kokio geresnio vyno butelį smile.gif
Papildyta:
QUOTE(gaika78 @ 2008 11 16, 22:56)
O tai  arčiau tavęs,Kaune,nėra?aš kažkaip įsivaizduoju,kad Megoj mačiau.Maniškis gitaristas,tai kažką panašaus gavo per gimšę - tokį butelio laikiklį su crazy gitaristu.Nemoku kol kas nuotraukos įdėt,bet labai ta dovana džiaugiasi ir visiems rodo.

Gal vienas iš šitų?
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(raccoon @ 2008 11 17, 01:31)
Aha tikrai originali dovana profesija.. Arba maciau yra toks absolventas, tai labai tiktu mokslu baigimo proga padovanot, vyno laikikliai tai tokie faini tongue.gif įvairiausi, dar įdėt kokio geresnio vyno butelį smile.gif
Papildyta:

Gal vienas iš šitų?
user posted image

labai liuks mintis...padovanociau uosviam ir tevam...kiek kainuoja tokie dalykai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Delfija @ 2008 11 17, 10:10)
labai liuks mintis...padovanociau uosviam ir tevam...kiek kainuoja tokie dalykai?  g.gif

Tai yra dar žymiai daugiau. Kainuoja apie 100lt, na įvairiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2008 11 16, 16:05)
O ka jus galvojate apie laikraščio, žurnalo prenumerata, kaip dovana?  g.gif
Man atrodo, kad tikrai gera dovana - MB savo sesei dovanojo Istorijų žurnalo prenumeratą... Tokia dovana gera senesnio amžiaus žmonėms, kurie mėgsta skaityti laikraščius...
QUOTE(Emerencija @ 2008 11 16, 15:44)
As kazkaip nerizikuočiau pirkti megztinio  unsure.gif
Aš pirkau, tokį minkštą, geros sudėties - MB labai patiko, tik aišku, žinojau, kad jis tokio nori...
Atsakyti
QUOTE(Delfija @ 2008 11 17, 09:10)
labai liuks mintis...padovanociau uosviam ir tevam...kiek kainuoja tokie dalykai?  g.gif

kur kaune tokiu dalyku gauti??
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2008 11 18, 16:34)
kur kaune tokiu dalyku gauti??

Va nuoroda, kur randasi visos šios parduotuvėse LT
http://www.savex.lt/...ybos_vietos/727
Atsakyti