QUOTE(Grazhke @ 2007 11 19, 14:42)
Aš tai ne kartą įsitikinau, kad labai patenkintas būna kai dovana susijusi su hobiu.
o jei neturi hobio?
+2007 11 20, 15:55-->
QUOTE(atigruj @ 2007 11 20, 15:55)
Kažkaip niekad neturėjau galvos skausmo, ką dovanot mylimam žmogui, juk jį labiausiai pažįstu ir žinau kas tiktų, ko reikėtų ir pan.
Anais metais dovanojau chalatą, labai gerą, tokį vyrišką, bet žaismingą, kaip jis pats. Kadangi pasitiki mano skoniu, tai drįsau nupirkt ir tašę nešiojamam kompiuteriui. Reikia tik pasukti galvą, ko čia reikėtų jam ir mintys liesis kaip iš kibiro Gal pavyzdžiui pagalvės naujos, geros? Nes dažnai juk mes nekeičiam tokių dalykų ir dedam galvas ant senų "poduškų"
Anais metais dovanojau chalatą, labai gerą, tokį vyrišką, bet žaismingą, kaip jis pats. Kadangi pasitiki mano skoniu, tai drįsau nupirkt ir tašę nešiojamam kompiuteriui. Reikia tik pasukti galvą, ko čia reikėtų jam ir mintys liesis kaip iš kibiro Gal pavyzdžiui pagalvės naujos, geros? Nes dažnai juk mes nekeičiam tokių dalykų ir dedam galvas ant senų "poduškų"
tau gerai, o as nors saviski pazystu jau 10m. bet kiekvienais metais dovana jam virsta didziausiu galvos skausmu nes suvenyru jis nemegsta, is serijos rubai - taip pat nemegsta, papuosalu nemegsta, keliones - ne musu kisenei, laikrodi gavo gimtadienio proga ( bet tokius ir panasius daiktus megsta issirinkti pats, savo nuoziura geriau nepirkti) knygu , zurnalu, laikrasciu neskaito... padangos siurbliai, plovyklos labai buitiska anot jo....
vienu zodziu pravalas . neturiu ne menkiausio supratimo kas galetu ji pradziuginti. nes niekad nebuna taip, kad bevaikstant parduotuvej jis pamatytu daikta ir sakytu noriu, arba man patinka.... neissiduoda kitaip tarian