Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

QUOTE(Vilioja @ 2007 12 18, 17:35)
Galim derėtis mirksiukas.gif  Jei imsi abu - urmu pigiau lotuliukas.gif
Nepykit, jei apie tai buvo kalbėta, "užšokau" tik į paskutines žinutes  blush2.gif  O visiškai sunaikinamos dovanos (vynas, sūris) - kaip jums? g.gif  Ar turėtų būti  išliekamoji vertė lotuliukas.gif

MB sakė geriau skanūs saldainiai ir 3 kilogramai mandarinų nei kojinės ir triusikai lotuliukas.gif
Atsakyti
As tai vyrui tokius labai naudojamus (ta prasme kasdieninius) dalykus dovanosiu - kaklaraisti ir krema po skutimosi is bodyshopo, ir dar saldainiu daug daug smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2007 12 18, 17:35)
Galim derėtis mirksiukas.gif  Jei imsi abu - urmu pigiau lotuliukas.gif
Nepykit, jei apie tai buvo kalbėta, "užšokau" tik į paskutines žinutes   blush2.gif  O visiškai sunaikinamos dovanos (vynas, sūris) - kaip jums? g.gif  Ar turėtų būti  išliekamoji vertė lotuliukas.gif

kažkur girdėjau,kad šiemet labai gerai dovanoti "suvartojamas" dovanas,tai ir vynas ir arbata,geras šokoladas,pačios keptas pyragas.
taip pat ir kūno priežiūros priemonės,kosmetika smile.gif čia šiaip su astrologija buvo surišta,bet ir taip manau,kad gan gera dovana smile.gif man ypač patinka tie gražūs šokoladiniai saldainiai iš specializuotų parduotuvių wub.gif pati retai tokius perku sau,bet va gauti būtų labai smagu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rose Prick: 18 gruodžio 2007 - 16:55
QUOTE(Pause @ 2007 12 18, 15:24)
- o tu norėtum po eglute rasti kojinių, dezodorantą, triusikus ir rankšluostį? blink.gif  Ar čia tie vyrai taip smirdi ir persirengt nesugeba, kad tokias dovanas po eglute nuo savo žmonų randa? doh.gif

labai teisingai pasakė drinks_cheers.gif
nors... aš ir pati mb pirkau trauzus su kojinėm blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Savam nupirkau treninga Nike wub.gif Grazus,ir dar nuolaida nemenka clap_1.gif
Jis visuomet sako man nieko nereikia, bet jeigu nieko negautu arba kokia smulkmena tik nupirkciau, tai grauztu mane metus laiko doh.gif Tiesiog per daug sureiksmina ax.gif , bet tokiu atveju ir as susireiksminu irnesakyk.gif Ir man tada beleko nereikia nail.gif
Atsakyti
QUOTE(kristipol @ 2007 12 17, 19:12)
as sugalvojau ir tikiuosi spesiu nupirkt biletus i spektakli Urvinis zmogus, nes dar nesam mate. Ziurejau internete kad vel bilietu atsirado, tai va po darbo skubesiu ju isigyt  smile.gif  mano mylimasis pats ten nori nueit ir pati sau padarysiu malonuma  smile.gif  biggrin.gif

super mintis drinks_cheers.gif buvau tam spektaklyje su drauge ir tiek prisijuokiau lotuliukas.gif bet idealiausia ten su vyru eit, gailejausi, kad ne su juo ejau, nes tip top viskas thumbup.gif jiems tikrai patiktu, nors mano ne teatrinis zmogus, bet cia toks ir spektaklis - ne koks nekrosius biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(sinta @ 2007 12 16, 20:35)
na reikes zvilktelt nes maxima man ir neatrodo labai jau patikima tokiem dalykam pirkt  ax.gif
Dar noriu vieno dalyko mamytes ir ne tik  smile.gif  paklausti ka padovanoti savo broliui na jis toks pedantas ir siaip megejas neapsikraut daiktais patinka turet kelis smile.gif ir taip sunku ka jam nupirk  g.gif pernai dovanojom saldainiu arbatos rinkinuka toki siemet nesinori kartotis.Nebegaliu minciu pritrukau  verysad.gif  verysad.gif

va va. mano brolis toks - nupirkau knygu geru wink.gif tegu lavinasi tongue.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif VALIO 4u.gif 4u.gif 4u.gif
sian galu gale suradau ir pacia silciausia ir turbut pacia reikalingiausia dovanike savo MB. Nupirkau naturalia avikailio antklode. Mat miegam kiekvienas po atskirom: manoji naturali, o jo sintetine, tai taip ir pesdavomes del manosios. tereikedavo vos is lovos islipt is karto pasisavindavo, o dabar jau tures savo. gerai pagalvojus, gal ir as savo i ja mainyciau. blush2.gif
Ir dar norejau visoms labai padekoti uz mintis ir idejas dovaneliu klausimais. tikiuosi, kad visos susigalvosit ir savo mintis igyvendinsit iki svenciu. o daugiau, tai LINKSMU SVENCIU IR DAR NUOSTABESNIU NAUJUJU METU wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Leita @ 2007 12 18, 22:58)
labai teisingai pasakė drinks_cheers.gif
nors... aš ir pati mb pirkau trauzus su kojinėm blush2.gif  lotuliukas.gif

as tik grasinu jau kelias keledas, kad po eglute padesiu stringus, taciau tos minties nedristu igyvendint, nes visu pirma neisivaizduoju, kaip toks rubuiliukas kaip mano MB su jais atrodys. g.gif
Atsakyti
Tada aš nuo MB turėčiau po eglute rasti pagalvę, kad prie jo gerosios ir patogiosios nagų nekiščiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš tai vyrui dovanosiu šiemet dvi dovanas. Vieną nuo savęs, kitą nuo dukrytės. Nuo savęs -gražų megztinį(nes pastoviai jam trūksta) lotuliukas.gif , o nuo dukrytės pasakų knygą "Tik tėčiai taip myli", galės skaityt prieš miegą pasakėles abu wub.gif
Atsakyti
oho, kiek cia daug SM dovanos biletus i Urvini zmogu.. smile.gif as tai nupirkau jau biletus irgi. Kas kelinta diena eis?? Mes tai sausio 9 diena, nes anksciau vietos buvo tik sedet po viena, t.y. atskirai.
Biletus idesiu i sokolada, kad nesimatytu ir ipakosiu i dovanu popieriu, nustebs kai ras tik sokolada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2007 12 19, 13:02)
Tada aš nuo MB turėčiau po eglute rasti pagalvę, kad prie jo gerosios ir patogiosios nagų nekiščiau lotuliukas.gif

As tai pati prasiau, kad padovanotu tikros vilnos pagalve, labai norejau.
Atsakyti
Aš šiandien dar nupirkau gerą futbolo kamuolį, tik dabar galvoju kaip čia jį įdomiau supakuot g.gif
Atsakyti