Gal ne visai i tema, bet papsakosiu anekdota:
Padavanoja zmona vyrui kaledu proga zaislini meskuti . Vyras ir sako:
-o, kam jis man reikalingas?...
-taigi, miegot su juo galesi... - pakuzda zmona
Kita diena vyras iteikia zmonai BMW zibintus, kaip kaledine dovana. Zmona sutrikusi:
-kam man jie reikalingi?
-Taigi, galesi pasisviesti, kai tamsu bus...- pakomentuoja vyras.
Taigi, vyrui nuperku tik praktiskas dovanas. jau taip iseina, kad antri metai dzinsus po eglute desiu. Bet ju niekada nebuna per daug. Ir, svarbiausia, neklausia, o kam man jie reikalingi
QUOTE(ull @ 2007 12 18, 14:40)
Kita diena vyras iteikia zmonai BMW zibintus, kaip kaledine dovana. Zmona sutrikusi:
-kam man jie reikalingi?
-Taigi, galesi pasisviesti, kai tamsu bus...- pakomentuoja vyras.
Taigi, vyrui nuperku tik praktiskas dovanas. jau taip iseina, kad antri metai dzinsus po eglute desiu. Bet ju niekada nebuna per daug. Ir, svarbiausia, neklausia, o kam man jie reikalingi
As irgi jauciu dzinsus desiu Tikiuosi nesios
QUOTE(ull @ 2007 12 18, 14:40)
-kam man jie reikalingi?
-Taigi, galesi pasisviesti, kai tamsu bus...- pakomentuoja vyras
"man nieko nereikia.... as viska turiu... man reikia tik taves!" Sitas atsakymas labiausiai ir nervino Rodos ir taip manes neturetu
mano vyras toks pat Lygiai taip pat sako
QUOTE(gintute3 @ 2007 12 18, 15:06)
"man nieko nereikia.... as viska turiu... man reikia tik taves!" Sitas atsakymas labiausiai ir nervino Rodos ir taip manes neturetu
Turbut nesuklysiu sakydama, kad visi vyrai VIENODI!!!
QUOTE(Darlinyte @ 2007 12 18, 15:12)
Turbut nesuklysiu sakydama, kad visi vyrai VIENODI!!!
Tai jau tikrai nesuklysi
Labutis, galima padovanoti vyro zenkla pagal horoskopa. Ir paveikslas ir dovana -ranku darbo siuvinetas krizeliu + issiuvineti ant jo vyro VARDA ir gymimo DATA Pvz. zr. http://show.7ya.ru/p...x?RubrID=191412
(Kreiptis i AZ)
(Kreiptis i AZ)
Vakar su MB kalbėjom apie dovanas, pasakojau ką kitos moterys SM dovanoja savo vyrams Tai jis tada manęs paklausė:
- o tu norėtum po eglute rasti kojinių, dezodorantą, triusikus ir rankšluostį? Ar čia tie vyrai taip smirdi ir persirengt nesugeba, kad tokias dovanas po eglute nuo savo žmonų randa?
O kai paklausiau ko jis norėtų, tai atsakė tą patį: man nieko nereikia, turiu tave, turiu viską, na tik trūksta berniuko Iš kur aš dabar jam tą berniuką iki kalėdų ištrauksiu? Gal paskolinsit kuri?
- o tu norėtum po eglute rasti kojinių, dezodorantą, triusikus ir rankšluostį? Ar čia tie vyrai taip smirdi ir persirengt nesugeba, kad tokias dovanas po eglute nuo savo žmonų randa?
O kai paklausiau ko jis norėtų, tai atsakė tą patį: man nieko nereikia, turiu tave, turiu viską, na tik trūksta berniuko Iš kur aš dabar jam tą berniuką iki kalėdų ištrauksiu? Gal paskolinsit kuri?
Aš dovanosiu šlepetes iš veltinio. Mačiau baltų lankų knygyne laaabai mielų paprastų atvirukų su avytėm, tai užrašysiu ant atviruko: meilė panašiai kaip ir vilna - apgaubia ir sušildo. šiltų šv. kalėdų Na ir įpakuosiu žinoma
Kaip manot?
Kaip manot?
QUOTE(shapokliak @ 2007 12 18, 16:49)
Aš dovanosiu šlepetes iš veltinio. Mačiau baltų lankų knygyne laaabai mielų paprastų atvirukų su avytėm, tai užrašysiu ant atviruko: meilė panašiai kaip ir vilna - apgaubia ir sušildo. šiltų šv. kalėdų Na ir įpakuosiu žinoma
Kaip manot?
Kaip manot?
Puiku
QUOTE(Pause @ 2007 12 18, 16:24)
Vakar su MB kalbėjom apie dovanas, pasakojau ką kitos moterys SM dovanoja savo vyrams Tai jis tada manęs paklausė:
Deja, padeti nelabai galiu... Dar ir patys tokios dovanos niekad negavom
QUOTE(Pause @ 2007 12 18, 16:24)
Iš kur aš dabar jam tą berniuką iki kalėdų ištrauksiu? Gal paskolinsit kuri?
Galim derėtis Jei imsi abu - urmu pigiau
Nepykit, jei apie tai buvo kalbėta, "užšokau" tik į paskutines žinutes O visiškai sunaikinamos dovanos (vynas, sūris) - kaip jums? Ar turėtų būti išliekamoji vertė