Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

smile.gif 4u.gif smile.gif 4u.gif

Gal ne visai i tema, bet papsakosiu anekdota:

Padavanoja zmona vyrui kaledu proga zaislini meskuti smile.gif . Vyras ir sako:
-o, kam jis man reikalingas?... blink.gif blink.gif
-taigi, miegot su juo galesi... - pakuzda zmona smile.gif
Kita diena vyras iteikia zmonai BMW zibintus, kaip kaledine dovana. Zmona sutrikusi:
-kam man jie reikalingi? schmoll.gif g.gif blink.gif
-Taigi, galesi pasisviesti, kai tamsu bus...- pakomentuoja vyras.

Taigi, vyrui nuperku tik praktiskas dovanas. jau taip iseina, kad antri metai dzinsus po eglute desiu. Bet ju niekada nebuna per daug. Ir, svarbiausia, neklausia, o kam man jie reikalingi smile.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(ull @ 2007 12 18, 14:40)
smile.gif  4u.gif  smile.gif  4u.gif

Padavanoja zmona vyrui kaledu proga zaislini meskuti  smile.gif . Vyras ir sako:
-o, kam jis man reikalingas?... blink.gif  blink.gif
Kita diena vyras iteikia zmonai BMW zibintus, kaip kaledine dovana. Zmona sutrikusi:
-kam man jie reikalingi? schmoll.gif  g.gif  blink.gif
-Taigi, galesi pasisviesti, kai tamsu bus...- pakomentuoja vyras.

Taigi, vyrui nuperku tik praktiskas dovanas. jau taip iseina, kad antri metai dzinsus po eglute desiu. Bet ju niekada nebuna per daug. Ir, svarbiausia, neklausia, o kam man jie reikalingi  smile.gif  biggrin.gif

As irgi jauciu dzinsus desiu drinks_cheers.gif Tikiuosi nesios ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fashion: 18 gruodžio 2007 - 13:46
QUOTE(ull @ 2007 12 18, 14:40)
smile.gif  4u.gif  smile.gif  4u.gif

Padavanoja zmona vyrui kaledu proga zaislini meskuti  smile.gif . Vyras ir sako:
-o, kam jis man reikalingas?... blink.gif  blink.gif
-kam man jie reikalingi? schmoll.gif  g.gif  blink.gif
-Taigi, galesi pasisviesti, kai tamsu bus...- pakomentuoja vyras

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
"man nieko nereikia.... as viska turiu... man reikia tik taves!" blush2.gif Sitas atsakymas labiausiai ir nervino verysad.gif Rodos ir taip manes neturetu blush2.gif

mano vyras toks pat biggrin.gif Lygiai taip pat sako lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gintute3 @ 2007 12 18, 15:06)
"man nieko nereikia.... as viska turiu... man reikia tik taves!"  blush2.gif  Sitas atsakymas labiausiai ir nervino  verysad.gif  Rodos ir taip manes neturetu  blush2.gif

mano vyras toks pat  biggrin.gif  Lygiai taip pat sako  lotuliukas.gif

biggrin.gif Turbut nesuklysiu sakydama, kad visi vyrai VIENODI!!! cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Darlinyte @ 2007 12 18, 15:12)
biggrin.gif  Turbut nesuklysiu sakydama, kad visi vyrai VIENODI!!!  cool.gif

Tai jau tikrai nesuklysi drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labutis, galima padovanoti vyro zenkla pagal horoskopa. Ir paveikslas ir dovana -ranku darbo siuvinetas krizeliu + issiuvineti ant jo vyro VARDA ir gymimo DATA Pvz. zr. http://show.7ya.ru/p...x?RubrID=191412
(Kreiptis i AZ)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tamara Baran: 18 gruodžio 2007 - 14:24
Vakar su MB kalbėjom apie dovanas, pasakojau ką kitos moterys SM dovanoja savo vyrams ax.gif Tai jis tada manęs paklausė:
- o tu norėtum po eglute rasti kojinių, dezodorantą, triusikus ir rankšluostį? blink.gif Ar čia tie vyrai taip smirdi ir persirengt nesugeba, kad tokias dovanas po eglute nuo savo žmonų randa? doh.gif

O kai paklausiau ko jis norėtų, tai atsakė tą patį: man nieko nereikia, turiu tave, turiu viską, na tik trūksta berniuko bigsmile.gif Iš kur aš dabar jam tą berniuką iki kalėdų ištrauksiu? Gal paskolinsit kuri? lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš dovanosiu šlepetes iš veltinio. Mačiau baltų lankų knygyne laaabai mielų paprastų atvirukų su avytėm, tai užrašysiu ant atviruko: meilė panašiai kaip ir vilna - apgaubia ir sušildo. šiltų šv. kalėdų smile.gif Na ir įpakuosiu žinoma hihihi.gif
Kaip manot? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(shapokliak @ 2007 12 18, 16:49)
Aš dovanosiu šlepetes iš veltinio. Mačiau baltų lankų knygyne laaabai mielų paprastų atvirukų su avytėm, tai užrašysiu ant atviruko: meilė panašiai kaip ir vilna - apgaubia ir sušildo. šiltų šv. kalėdų smile.gif Na ir įpakuosiu žinoma  hihihi.gif
Kaip manot?  blush2.gif

Puiku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2007 12 18, 16:24)
Vakar su MB kalbėjom apie dovanas, pasakojau ką kitos moterys SM dovanoja savo vyrams ax.gif Tai jis tada manęs paklausė:
- o tu norėtum po eglute rasti kojinių, dezodorantą, triusikus ir rankšluostį? blink.gif  Ar čia tie vyrai taip smirdi ir persirengt nesugeba, kad tokias dovanas po eglute nuo savo žmonų randa? doh.gif

O kai paklausiau ko jis norėtų, tai atsakė tą patį: man nieko nereikia, turiu tave, turiu viską, na tik trūksta berniuko bigsmile.gif Iš kur aš dabar jam tą berniuką iki kalėdų ištrauksiu? Gal paskolinsit kuri? lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Deja, padeti nelabai galiu... blush2.gif Dar ir patys tokios dovanos niekad negavom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2007 12 18, 16:24)
Iš kur aš dabar jam tą berniuką iki kalėdų ištrauksiu? Gal paskolinsit kuri? lotuliukas.gif

Galim derėtis mirksiukas.gif Jei imsi abu - urmu pigiau lotuliukas.gif
Nepykit, jei apie tai buvo kalbėta, "užšokau" tik į paskutines žinutes blush2.gif O visiškai sunaikinamos dovanos (vynas, sūris) - kaip jums? g.gif Ar turėtų būti išliekamoji vertė lotuliukas.gif
Atsakyti