Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

QUOTE(Rose Prick @ 2007 12 17, 13:35)
sveikos  4u.gif  iškilo ir man problema su dovana brangiausiajam  g.gif  jam nieko nereikia viskas jau išdovanota,o vienintelis hobis-automobiliai.dovanosiu keletą mielų ir intymių smulkmenų,bet norisi ir rimtesnės dovanos.galvojau gal kokią knygą apie atutomobilius,bet niekur neradau  schmoll.gif

stai tokia yra:

[url]
http://www.patogupir...N=9955-529-77-6
[/url]

ir dar kazkokia maza, bet storoka knyga apie masinytes maciau "Musu knygoj" ir "Baltose lankose" .
Atsakyti
QUOTE(SUPERvaidule @ 2007 12 16, 12:32)
As galvoju pirkti chalata savo brangiajam, nes visus metus zirzia , kad reikia, ir mano daznai devi.. blush2.gif  Nors reikia ir pinigines jam..g.gif Bet manau, bus dar progu, kada ja nupirkti
Dar knygyne maciau tokia knyga apie automobilius, pavarciau, tai tikrai idomi dovana vyrui, besidominciam automobiliais (o ju, manau, yra didzioji dauguma, maniskis irgi ne isimtis),arba kalendorius su masinom..
Tai va, kazkaip ankscia sukdavau galva, ka nupirkti jam g.gif , o dabar tai tik progos kokios laukiu 4u.gif
Ai, dar galvojau nupirkti tokius triusikelius-sortukus su uzrasu, pvz:"tu geriausia dovana","esu uzimtas "ir t.t. Bet nupirkau juos siaip, draugystes proga 4u.gif , su uzrasu "esu mylimas". Tai buvo patenkintas rolleyes.gif  blush2.gif

Na na, kur cia tokiais prekiauja g.gif
Atsakyti
as sugalvojau ir tikiuosi spesiu nupirkt biletus i spektakli Urvinis zmogus, nes dar nesam mate. Ziurejau internete kad vel bilietu atsirado, tai va po darbo skubesiu ju isigyt smile.gif mano mylimasis pats ten nori nueit ir pati sau padarysiu malonuma smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristipol @ 2007 12 17, 16:12)
as sugalvojau ir tikiuosi spesiu nupirkt biletus i spektakli Urvinis zmogus, nes dar nesam mate. Ziurejau internete kad vel bilietu atsirado, tai va po darbo skubesiu ju isigyt  smile.gif  mano mylimasis pats ten nori nueit ir pati sau padarysiu malonuma  smile.gif  biggrin.gif

Mano vyrui labiau patiko "Urvine zmona" lotuliukas.gif nezinau kodel....
Atsakyti
QUOTE(SUPERvaidule @ 2007 12 17, 16:51)
stai tokia yra:

[url]
http://www.patogupir...N=9955-529-77-6
[/url]

ir dar kazkokia maza, bet storoka knyga apie masinytes maciau "Musu knygoj" ir "Baltose lankose" .

ačiū,čia ir yra mano vienintelis varijantas,bet aš norėčiau,kad būnų ne kaip parodinė knyga,o kas nors naudingo,apie mechanizmus ir panašiai smile.gif nemažai jis krapštosi prie mašinų tai amnau praverstų koks žinynas ar pan.jeigu kas nors ką nors žinot apie tai-praneškit 4u.gif kaina nesvarbi.
Papildyta:
QUOTE(kukuruze7 @ 2007 12 17, 15:44)
baltu lanku knygyne yra faina tokia idomi knyga"geriausi(ar garsiausi...)pasaulio automobiliai"na,kanyte apie 80lt rolleyes.gif tai jau nzn ar jums tinka,bet siaip labai grazi knyga,manau,kad ne tik vyrams pasinagrinet noretusi rolleyes.gif

o tu gal vartei ar skaitei? man labai ydomu sužinoti apie ką maždaug ten rašoma? g.gif nes nežinau ar turėsiu galimybę apžiūrėti prieš pirkdama.ir maždau kokio dydžio pati knyga? ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asio @ 2007 12 17, 16:04)
Na na, kur cia tokiais prekiauja  g.gif

As tai mugese radau,, bet manau, turetu buti gal kokiam turguj,, g.gif
Papildyta:
Rose Prick, tai tu tiesiog paklausk knygyne ir tau tikrai parodys, ka turi, o gal dar ka pasiulys idomaus mirksiukas.gif
Atsakyti
Man rodos maniškis nuo bendradarbių praeitais metais gavo tuos"pasaulio automobiliu" ar kažką panašaus, tai porą mėnesių nelabai laimingas vaikščiojo dėl knygos kokybės... Tai aš pasimokiau, kad jei pirkt iš tokios serijos, tai reik pasitart su kokiu draugu ar kuom kitu iš vyriškos padermės, kad neapsigaut... Na nebent pačios l.viska suprantat, tuome sveikinu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ruda lape @ 2007 12 17, 23:18)
Man rodos maniškis nuo bendradarbių praeitais metais gavo tuos"pasaulio automobiliu" ar kažką panašaus, tai porą mėnesių nelabai laimingas vaikščiojo dėl knygos kokybės... Tai aš pasimokiau, kad jei pirkt iš tokios serijos, tai reik pasitart su kokiu draugu ar kuom kitu iš vyriškos padermės, kad neapsigaut... Na nebent pačios l.viska suprantat, tuome sveikinu  thumbup.gif

na va privertei suabejoti g.gif o kas būtent neatitiko kokybės???
Atsakyti
as jau nupirkau du bilietus i urvini zmogu ax.gif nu ziuresim kaip ten.dar ir draugei pasiuliau tai keturiese jau eisim.manau liudna nebus bigsmile.gif ir dar [adarysiu kokia apyranke.nes laabi norejo jis kad kazka asmenishko tokio... blush2.gif wub.gif ir dar galvoju koki krema gera veidukui, nes problemu turi biskutuka... unsure.gif
Atsakyti
Ir as jau uzsakiau pora bilietu i "Urvini zmogu" thumbup.gif . Jau seniai norejau, bet vis bilietu neidavo gauti... Cia bus mums abiems bendra dovana Kaledoms, nes savojo niekaip neisreikalavau, kad pasakytu, kokios dovaneles kaledoms nori ax.gif Tai pasakiau, kad man nieko atskirai nepirktu, o as nupirksiu mums abiems bendra dovana. Kadangi kol kas jokiu daiktu abiems nereikia, o ir taip jau begale visko pridovanota doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Darlinyte @ 2007 12 18, 13:31)
Ir as jau uzsakiau pora bilietu i "Urvini zmogu"  thumbup.gif .  Jau seniai norejau, bet vis bilietu neidavo gauti... Cia bus mums abiems bendra dovana Kaledoms, nes savojo niekaip neisreikalavau, kad pasakytu, kokios dovaneles kaledoms nori  ax.gif Tai pasakiau, kad man nieko atskirai nepirktu, o as nupirksiu mums abiems bendra dovana. Kadangi kol kas jokiu daiktu abiems nereikia, o ir taip jau begale visko pridovanota  doh.gif

Ziuriu siais metais populairi dovana bilietai i Urvini zmogu thumbup.gif As savo vyrui padovanosiu investavimo ceklius banke.
Atsakyti
QUOTE(Lavazza @ 2007 12 17, 21:34)
Mano vyrui labiau patiko "Urvine zmona"  lotuliukas.gif  nezinau kodel....

o kas vaidino urvini g.gif nes ten jie trise; Dainius Kazlauskas, Darius Meškauskas ir Vaidotas Martinaitis - pakaitomis vaidina Lietuvos miestuose.
ar jokio skirtumo?
Atsakyti