NU va nervai nelaiko dvi valandas vaikščiojau po akropolį radau padorų diržą ž sakyčiau padorią kainą, bet jis per trumpas bus maniškiui nervai nelaiko negaliu
QUOTE(Wild Flower @ 2007 12 16, 13:27)
Tai, ką, supermamytės ir ne tik mamytės, jau Kalėdų nuotaikom gyvenam visos?
Man šiemet kaip niekad skauda galvą nuo dovanėlių Mėgstus jas pirkti, pakuoti, dovanoti.. Bet kai reikia sugalvoti Jam.. Jaučiu, kad dovanosiu šuolį parašiutu, vistiek nieko geriau jau neprigalvosiu Beliks tik įpakavimą sugalvot
Man šiemet kaip niekad skauda galvą nuo dovanėlių Mėgstus jas pirkti, pakuoti, dovanoti.. Bet kai reikia sugalvoti Jam.. Jaučiu, kad dovanosiu šuolį parašiutu, vistiek nieko geriau jau neprigalvosiu Beliks tik įpakavimą sugalvot
As irgi galvojau apie tokia dovana, nes jis jau seniai galvoja. Ekstryma labai megsta, skraido su parasparniais tai dar tik nori pameginti issokti.. sulyginti kaip sakant
norejau pasiteirauti, o kur tu radai kad galima butu is anksto nupirkti?
ir kiek kainuoja
Papildyta:
radau jau visa info http://www.dropzone.lt/
o as va sumasciau nupirk savo MB baltinius na kaip cia pavadinus marskinius tiksliau pastebejau kad pats kazkaip zvalgesi i baltinius ir ziuri kad nieko padoraus jau neturi. Tik va kur galetu buti normaliu baltiniu aisku ne uz milijona lt? kazkaip nera laiko per visas pardas slankiot, gal kuri ieskojot ar matet kur ?
QUOTE(krisste.by @ 2007 12 17, 11:37)
o as va sumasciau nupirk savo MB baltinius na kaip cia pavadinus marskinius tiksliau pastebejau kad pats kazkaip zvalgesi i baltinius ir ziuri kad nieko padoraus jau neturi. Tik va kur galetu buti normaliu baltiniu aisku ne uz milijona lt? kazkaip nera laiko per visas pardas slankiot, gal kuri ieskojot ar matet kur ?
o tu kuriam mieste gyveni?
QUOTE(SUPERvaidule @ 2007 12 17, 13:40)
o tu kuriam mieste gyveni?
As kaune, zinau kad yra Akropolis Mega bet kol apeisi visas pardas tai ir kaledos gali ateiti gerai butu zinot kur tiksliai yra.
sveikos iškilo ir man problema su dovana brangiausiajam jam nieko nereikia viskas jau išdovanota,o vienintelis hobis-automobiliai.dovanosiu keletą mielų ir intymių smulkmenų,bet norisi ir rimtesnės dovanos.galvojau gal kokią knygą apie atutomobilius,bet niekur neradau
QUOTE(_Magnolija_ @ 2007 12 15, 23:44)
sveikos.patarkit i kuri urvini zmogu geriau bilietus imti kur vaidina Dainius Kazlauskas
ar Darius Meškauskas? kuris labiau patiko? noriu draugui kaledine dovana padaryt ax.gif
ar Darius Meškauskas? kuris labiau patiko? noriu draugui kaledine dovana padaryt ax.gif
Kazlauskas sako geriausiai vaidina
QUOTE(aggne @ 2007 12 17, 15:09)
ech beda su tais vyrais...svarsciau pirkti stalo zaidima (uzsivede musu draugai ir mes kartu), bet kad vel bus dovana visai seimai (nors tas ir neblogai:))) dovana vyrui, uzsiemimas visiems;))
gal kartais esate kokiu geru zaide? man siuo metu Katano salos naujakuriai geriausias:)
gal kartais esate kokiu geru zaide? man siuo metu Katano salos naujakuriai geriausias:)
Ma tai Monopolis arba dabar populiarus Alias zaidimas
QUOTE(Rose Prick @ 2007 12 17, 14:35)
sveikos iškilo ir man problema su dovana brangiausiajam jam nieko nereikia viskas jau išdovanota,o vienintelis hobis-automobiliai.dovanosiu keletą mielų ir intymių smulkmenų,bet norisi ir rimtesnės dovanos.galvojau gal kokią knygą apie atutomobilius,bet niekur neradau
baltu lanku knygyne yra faina tokia idomi knyga"geriausi(ar garsiausi...)pasaulio automobiliai"na,kanyte apie 80lt tai jau nzn ar jums tinka,bet siaip labai grazi knyga,manau,kad ne tik vyrams pasinagrinet noretusi
QUOTE(krisste.by @ 2007 12 17, 13:03)
As kaune, zinau kad yra Akropolis Mega bet kol apeisi visas pardas tai ir kaledos gali ateiti gerai butu zinot kur tiksliai yra.
Nežinau kaip Kaune, bet Vilniaus Akropolyje tai tikrai nesunkiai rastum tas specializuotas marškinių parduotuves (bent kelias) ir tikrai nereikia užeiti į kiekvieną, kur tik prekiauja rūbais - juk skiriasi jos iš tolo.
oiiiiiiiii kaukti norisi, smagu dovanas dovanoti, bet kol nuperki.....as siap netaip isklausiau, kad maniskis betn jau sriti pasakytu kokios dovanos noretu, tai jis - "ka nors ukisko--tipo grazta ar ka" na man kitos iseities ir neliko kaip padovanoti ceki is senuku bet sugalvojau ideti i kokia visai be rysio dezute pvz nuo lygintuvo... na ir tegu galvoja nieko sau ukine dovana...kaip galvojat?
O maniškis vakar pareiškė nusipirkau dovaną kalėdoms (automobilinį grotuvą). Sako, duosiu dėžutę, galėsi po eglute padėti... jau tie vyrai