Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

Tai, ką, supermamytės ir ne tik mamytės, jau Kalėdų nuotaikom gyvenam visos? bigsmile.gif
Man šiemet kaip niekad skauda galvą nuo dovanėlių doh.gif Mėgstus jas pirkti, pakuoti, dovanoti.. thumbup.gif Bet kai reikia sugalvoti Jam.. unsure.gif doh.gif Jaučiu, kad dovanosiu šuolį parašiutu, vistiek nieko geriau jau neprigalvosiu blush2.gif Beliks tik įpakavimą sugalvot rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wild Flower: 16 gruodžio 2007 - 12:27
QUOTE(Wild Flower @ 2007 12 16, 12:27)
Bet kai reikia sugalvoti Jam..  unsure.gif doh.gif Jaučiu, kad dovanosiu šuolį parašiutu, vistiek nieko geriau jau neprigalvosiu blush2.gif

tai kad labai net nepraktiška, sakyčiau mastau.gif
Atsakyti
kaip jum tokie trauzai smile.gif ju kainyte 29zlot nu man tai prikolna dovanele smile.gif
user posted image]My Webpage[/URL]user posted image]My Webpage[/URL]
ziurstas smile.gif
http://www.super-koszulki.abc.pl/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tutifruti: 16 gruodžio 2007 - 13:35
QUOTE(tutifruti @ 2007 12 16, 14:14)
kaip jum tokie trauzai smile.gif ju kainyte 29zlot nu man tai prikolna dovanele smile.gif

Faini lb thumbup.gif kazi ar Lietuvoj tokiu yra kur smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Varliuke @ 2007 12 16, 15:28)
Faini lb  thumbup.gif  kazi ar Lietuvoj tokiu yra kur  smile.gif

galima uzsakyti per tarpininke jai prisirinks daugiau norinciu tai iki nauju dar spietumet gauti mirksiukas.gif
http://www.supermama...howtopic=260678
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tutifruti: 16 gruodžio 2007 - 14:46
QUOTE(Varliuke @ 2007 12 16, 14:28)
Faini lb  thumbup.gif  kazi ar Lietuvoj tokiu yra kur  smile.gif

Tokių ar panašių prijuosčių buvo draugas.lt dovanų parduotuvėje, bet dabar nerandu jos nuorodos unsure.gif doh.gif
Atsakyti
o kur šiaip linksmų vyriškų apatinių yra pirkt? Reik Vilniuj bigsmile.gif Seppaloj jau buvau, ten yra, bet netinka, gal dar kur vietelių žinot?
Atsakyti
QUOTE(tutifruti @ 2007 12 16, 15:44)
galima uzsakyti per tarpininke jai prisirinks daugiau norinciu tai iki nauju dar spietumet gauti mirksiukas.gif
http://www.supermama...howtopic=260678

man taip nepatinka visos tos internetines parduotuveles geriausiai kai nueini ir nusiperki pats smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2007 12 16, 15:47)
Tokių ar panašių prijuosčių buvo draugas.lt dovanų parduotuvėje, bet dabar nerandu jos nuorodos  unsure.gif  doh.gif

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tutifruti @ 2007 12 16, 14:14)
ziurstas smile.gif
http://www.super-koszulki.abc.pl/

Cia tai geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(3vil @ 2007 12 15, 20:21)
As tai normalioj parduotuvej pirkciau (ne maximoj)- ten patikimiau del odos tikrumo. zinau dar kad cup'e yra na ne parduotuve, o toks skyrelis rankinuku, pristiniu ir kt.

pokalbiai rodo, kad populiariausia dovana vyrui yra laikrodis- tik niekaip nesuprantu kodel?  g.gif  as pati net negalvojau apie tokia dovana, o be to maniskis, kai prakalbom apie dovanas, pasake- tik nepirk laikrodzio, nes as savo senaji labai megstu lotuliukas.gif

na reikes zvilktelt nes maxima man ir neatrodo labai jau patikima tokiem dalykam pirkt ax.gif

Dar noriu vieno dalyko mamytes ir ne tik smile.gif paklausti ka padovanoti savo broliui na jis toks pedantas ir siaip megejas neapsikraut daiktais patinka turet kelis smile.gif ir taip sunku ka jam nupirk g.gif pernai dovanojom saldainiu arbatos rinkinuka toki siemet nesinori kartotis.Nebegaliu minciu pritrukau verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sinta @ 2007 12 16, 20:35)
na reikes zvilktelt nes maxima man ir neatrodo labai jau patikima tokiem dalykam pirkt  ax.gif
Dar noriu vieno dalyko mamytes ir ne tik  smile.gif  paklausti ka padovanoti savo broliui na jis toks pedantas ir siaip megejas neapsikraut daiktais patinka turet kelis smile.gif ir taip sunku ka jam nupirk  g.gif pernai dovanojom saldainiu arbatos rinkinuka toki siemet nesinori kartotis.Nebegaliu minciu pritrukau  verysad.gif  verysad.gif

Jei nemėgsta daiktais apsikrauti tai ir nedovanok daiktų mirksiukas.gif Dovanok pramogą ar paslaugą kokią g.gif Gal bilietus į renginį, gal masažą ar pirtelę, blogiausiu atveju kokį čekį ax.gif
Atsakyti