Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

gera mintis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anistėja @ 2007 12 14, 00:22)
o pati esi Lavazzza lotuliukas.gif  mirksiukas.gif
Šmaikštuolė... hihihi.gif

aga lotuliukas.gif bet Lavazza ne del kavos ax.gif
Atsakyti
N a va mergaites,mano dovanu problemele lyg ir pasistumejo.Kelios dienos pries Kaledas,yra mano vyro gimtadienis,o po to dar tas jau mums zinomas dovanu metas doh.gif .Gimtadieniui vyrui zadejau pirkti gera pinigine,nes tai kuria dabar naudojasi,jau yra 5m.Ja padovanojau,kai draugavome.Aisku,tos pinigines stovis dar geras,bet galvojau gal jau ir neprosal butu pakeisti.Dar galvojau,gal jam koki gera laikrodi nupirkti,nes ta,kuri nesioja,taip pat mano dovanotas pries 5m. lotuliukas.gif .Taciau siandiena vyras paskambino ir pasake,kad zino ko nori gimtadieniui dovanu-GEROS DRELES g.gif .Bet geriausia yra tai,kad jis pats jau ja nusipirko doh.gif ....su nuolaida...ir tos,kurios nori....na tos GEROSIOS biggrin.gif .Sako as nusipirkau(nes juk pinigeliai bendri),o jus man padovanosite blink.gif (mes-tai cia,as ir musu dukryte).Na ka gi,sakau gal ir gerai,nereiks galvos sukti thumbup.gif .
Del Kaledu dovanos darysiu taip:parasysiu ilga laiska apie musu santykius,MEILE,skausmingas minuteles,planus ir isgyvenimus,kurie nutiko per visus musu bendo buvimo metus(5m.)(prisiminsiu net intymias musu akimirkas del kuriu noredavosi skraidyti wub.gif blush2.gif ).P o to ta laiska susuksiu,kaip pergamenta ir uzanspauduosiu.Tada i ta pacia dezute idesiu musu seimos nuotrauka-delione.Tai bus viso straipsnio rezultatas.Na,o prie to pacio,nupirksiu ta toki aparateli,kuriuo vyrai skuta nosies plaukelius ax.gif .Manasis jo norejo jau senai,bet tik as vis nenupirkdavau.Tai dabar bus proga.Ji graziai supakuosiu ir pridesiu prie dovaneles.Visa ta dezute perrisiu graziu raudonu,plonu kaspinu su seniukais besmegeniukais tongue.gif .Manau turetu jam patikti bigsmile.gif .
Atsakyti
As šiandien žiūrėjau TV laidą ir kalbėjo apie dovanas. Pasigavau tą jų idėją ir nusprendžiau vyrui padovanoti, žinau- jis bus patenkintas. Žodžiu, yra banke tokie dovanu čekiai (investavimo), nuperki, padovanoji, paskui jis pats pasirenka kur juos investuoti ir pan. Gal jau kiti ir šiaip tai daro, bet manau, kad dabar bus gera proga pradėt investuot. Nes šiaip jam labai sunku dovana nupirkt, tai ši labai jam tiks biggrin.gif
Atsakyti
Aš saviškiui nupirkau Zippo žiebtuvėlį ir piniginę bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2007 12 15, 18:38)
Aš saviškiui nupirkau Zippo žiebtuvėlį ir piniginę  bigsmile.gif

labai faina dovana tikrai wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
as noriu ir pagalbos niekas nepadeda blush2.gif noriu nupirkti vyrui kaledom pirstines odines tik nzn kur geriau pirkti nes labai nenumanau oda ar ne blush2.gif

arba dar laikrodi norejau nupirkti bet kad suunto 9xi lietuvoi negausi verysad.gif

o taip noriu vyrui kuo geriau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sinta @ 2007 12 15, 19:04)
Sveikos smile.gif
as noriu ir pagalbos niekas nepadeda  blush2.gif  noriu nupirkti vyrui kaledom pirstines odines tik nzn kur geriau pirkti nes labai nenumanau oda ar ne  blush2.gif

arba dar laikrodi norejau nupirkti bet kad suunto 9xi lietuvoi negausi  verysad.gif

o taip noriu vyrui kuo geriau  wub.gif

As tai normalioj parduotuvej pirkciau (ne maximoj)- ten patikimiau del odos tikrumo. zinau dar kad cup'e yra na ne parduotuve, o toks skyrelis rankinuku, pristiniu ir kt.

pokalbiai rodo, kad populiariausia dovana vyrui yra laikrodis- tik niekaip nesuprantu kodel? g.gif as pati net negalvojau apie tokia dovana, o be to maniskis, kai prakalbom apie dovanas, pasake- tik nepirk laikrodzio, nes as savo senaji labai megstu lotuliukas.gif
Atsakyti
as tai saviskiui nupirkau pinigine, nes jis norejo naujos smile.gif
Atsakyti
sveikos.patarkit i kuri urvini zmogu geriau bilietus imti kur vaidina Dainius Kazlauskas
ar Darius Meškauskas? kuris labiau patiko? noriu draugui kaledine dovana padaryt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaizute @ 2007 12 14, 17:09)
Gal knygą apie Mažylį ir jo priežiūrą?  mirksiukas.gif  Matau, kad esi  nestuke.gif  mirksiukas.gif  Mąstau, gal būna tokių informatyvių knygų, skirtų specialiai tėčiams  g.gif  Na, bet kokiu atveju jau galima pirkti pasakų knygas - tegul tėtis treniruojasi  thumbup.gif

Aš irgi ieškojau saviškiui tokią knygą, būtent tėčiams ax.gif , žinokit, nėra, Kaune tai tikrai schmoll.gif
Atsakyti
As galvoju pirkti chalata savo brangiajam, nes visus metus zirzia , kad reikia, ir mano daznai devi.. blush2.gif Nors reikia ir pinigines jam..g.gif Bet manau, bus dar progu, kada ja nupirkti
Dar knygyne maciau tokia knyga apie automobilius, pavarciau, tai tikrai idomi dovana vyrui, besidominciam automobiliais (o ju, manau, yra didzioji dauguma, maniskis irgi ne isimtis),arba kalendorius su masinom..
Tai va, kazkaip ankscia sukdavau galva, ka nupirkti jam g.gif , o dabar tai tik progos kokios laukiu 4u.gif
Ai, dar galvojau nupirkti tokius triusikelius-sortukus su uzrasu, pvz:"tu geriausia dovana","esu uzimtas "ir t.t. Bet nupirkau juos siaip, draugystes proga 4u.gif , su uzrasu "esu mylimas". Tai buvo patenkintas rolleyes.gif blush2.gif
Atsakyti