Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

As dovana savo MB esu seniai sugalvojusi smile.gif Pirksiu rankine, nes visa vasara skundesi, kad neturi kur deti raktu, telefono ir panas.
Atsakyti
o as taip pat sukau sukau smegeneles ir vis tik nusprendziau savo meilei padovanoti gera krepsi nesiojamam kompui. kainuos nemazai, bet uztai labai jaunatviskas ir stiliovas, su daug kisenyciu, patogus. plius jis ne horizontalus, kaip kad standartiniai buna, o vertikalus. rudos spalvytes, o vidus oranzinis dryzuotas. ax.gif neseniai nusipirko nauja kompa, o nesioja ji senoj apdriskusioj baisioj tasej, tai manau, kad dovanyte liuks bus. bigsmile.gif o beje, pernai padovanojau sushi skirta indu rinkinuka dviems. liko labai patenkintas. ji naudoja, kai juru gerybes valgo, nes del ju is proto eina. smile.gif jei vyrai smaliziai, tai dar labai fainiai atrodo grazus stiklinis didziulis indas, stiklainio formos pripildytas ivairiausiu skaniu ir graziu saldainiu, uzdengtas su medziagyte ir uzristas kaspinu. prie jo galima prikabinti dar ir kokia grazia savo daryta kortele su graziais kalediniais zodeliais. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ishiri @ 2007 12 12, 02:29)
pamaniau kazka konkretaus paskaitysiu, o cia kaip kokiame turguje..

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaciuke @ 2007 11 27, 20:59)
na nieks man nepatars kur galeciau rasti pirkti vyrisku chalatu klaipedoje? schmoll.gif

Chalatukus, bet jau tokius rimtus,mielus ir brangesnius, tiksliau vertus kainos - bambukinius (tikrai nenusivilsit) galima nusipirkti Alandeko salonuose (Klaipedos Akropoly, Kaune pr.c. savas ir Vilniuj Europoj). Pati pirkau dovanu ir zinau, kad dabar is jo neislipama. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(net_nzn @ 2007 12 13, 10:39)
Chalatukus, bet jau tokius rimtus,mielus ir brangesnius, tiksliau vertus kainos - bambukinius (tikrai nenusivilsit) galima nusipirkti Alandeko salonuose (Klaipedos Akropoly, Kaune pr.c. savas ir Vilniuj Europoj). Pati pirkau dovanu ir zinau, kad dabar is jo neislipama. 4u.gif

Vakar ieskojau teciui kaip tik dovanu chalato, tai pirkau labai faina Isku parduotuvej uz 130lt vokiska. Beje apejau dar ir visas apatinio trikotazo parduotuves, trumph irgi buvo apie 200lt daug kur yra ir galima nupirkt.
Pereiti per rubu parduotuves tikrai rasi.
Atsakyti
MB tai zvejys, tai dovanosiu zieminius zvejybos specialius batus, kad ant ledo bezvejojant nesusaltu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gintreja @ 2007 12 13, 14:28)
MB tai zvejys, tai dovanosiu zieminius zvejybos specialius batus, kad ant ledo bezvejojant nesusaltu  smile.gif

O maniskis irgi zvejys, ten dovanu jiem rasti galima:)
Atsakyti
mano vyras dirba su popieriais, jo senasis dokumentų portfeliukas( net nežinau kaip pavadint)jau nekaip atrodo blush2.gif tai nutariau naują padovanot, tik dar iškilo klausimas, kur pirkt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aisten @ 2007 12 13, 02:57)
As dovana savo MB esu seniai sugalvojusi smile.gif  Pirksiu rankine, nes visa vasara skundesi, kad neturi kur deti raktu, telefono ir panas.

Maniskis tai turi net 3 rankines...
Bet siaip dovana gera, praktiska o jei jis nori tai tada labai gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*lile* @ 2007 12 12, 08:17)
blink.gif nu ir klausimas blink.gif

Paprastas klausimas - įdomu, koks jis turėtų būti, kad pasididžiuoti nebūtų gėda ir kad ilgą laiką tarnautų. Esu pirkusi laikrodį, kuris atsiėjo mano piniginei apie 800 eurų. Man atrodė, kad ir gražus, ir geras, bet dabar susimąsčiau, ar bus išnešiotas 20 metų.
Atsakyti
As vyrui siandien irgi dovana nupirkau thumbup.gif ilgai sukau galva ir prisiminiau, ad jis senai "svaigsta" kaip nori kavos virimo aparato ax.gif tai uzmaciau siandien parduotuvej ispardavima ir nupirkau thumbup.gif ir negales sakyti, kad abiem skirta, nes as kavos negeriu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lavazza @ 2007 12 13, 22:12)
thumbup.gif  ir negales sakyti, kad abiem skirta, nes as kavos negeriu  tongue.gif

o pati esi Lavazzza lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Šmaikštuolė... hihihi.gif
Atsakyti