Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

QUOTE(dendule @ 2007 12 12, 17:01)
As irgi galvoju neverta tiketi prietarais. Laikrodis gera dovana tik reik zinot ko nori brangusis. O svarbiausiai dydis kad tiktu.

Cia dydis ne problema lotuliukas.gif

Dabar ir metalines, ir odines rankeneles reguliuojamos thumbup.gif

Kai padovanojau, MB irgi buvo per plati, tai nuvezem i ta salona, kur pirkau, ir nemokamai patrumpino - 2 min. reikalas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama_Tania @ 2007 12 09, 00:09)
as saviskiui jau irgi nupirkau (norejo) MP4 thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

gal galima placiau apie vieta ir kaina? 4u.gif
Atsakyti
As tai galvojau kepure nupirkt kuria jis pats nuziurejo, bet kadangi nepigi buvo, tai pagailejo pinigu, o lab nori, bet man neiseina nuvaziuot... tai pradejau mastyt ka kitka galeciau nupirkt.
Todel sove i galva gal padovanoti ceki - nusipirkt kokiems dzinsams ar megztini, o gal ir ta pacia kepure, kurios nori. Mintis buvo pati pagaminsiu ceki ir tures vaziuoti su manim issirinkt ka nori, o as sumokesiu, nes tuomet gales pats nuspresti.
O kad taip "bliednai" neatrodytu dovana, nupirksiu knyga, nes jam patinka skaityt ir idesiu i ja ceki rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaida1229 @ 2007 12 12, 01:14)
O AS GIRDEJAU KAD SAVO ANTRAI PUSEI LAIKRODZIO RANKINIO NEGALIMA DOVANOT NEVA ISISKIRYMA REISKIA MAN TAIP BUVO
Papildyta:

VAUUUU KAIP EROTISTA blush2.gif
Papildyta:

O AS GARIUNUOSE MACIAU LABAI FAINU RANKSLUOSCIU SU PLEIBOJAUS KISKUCIO GALVA ISPAUSTA IS TO PACIO RANKSLOSCIO AUDEKLO IR SU DOLERIO ZENKLU

Labai erotiskaaaa! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaizute @ 2007 12 12, 16:17)
As, pvz., SB pries pora menesiu gimtadienio proga laikrodi dovanojau - TISSOT, pakankamai klasikinio dizaino, atitinka visus protokolo reikalavimus  lotuliukas.gif  Pries tai daug domejausi laikrodziu kokybe, dizainu, patikimumu, garantija ir pan., tad sis man tikrai tiko kokybes ir kainos atzvilgiu.

Tiesa, kainavo tikrai ne mazai, na, bet taupiau siam reikalui  ax.gif

MB ir dabar tebesidziaugia, ypac, kai kokie verslo partneriai pastebi ir pakomentuoja.  doh.gif

Zinoma, priklauso nuo zmogaus, kam dovanoji, bet tokia dovanele turetu pradziuginti jusu brangiausius  thumbup.gif  O i ivairius prietarus nekreipiu demesio - kam lemta, tam lemta, su laikrodziu ar be jo....  mirksiukas.gif

4u.gif . manau tuom ir pasakyta kas yra geras laikrodis. o cia dar klausia kas yra geras laikrodis? doh.gif
o as dovanojau ceki laikrodziui... nusipirko koki norejo.. na tikejau tuo prietaru, bandziau visaip.. bet nesiryžau pati pirkt rolleyes.gif nusipirko gera laikrodi, nesioja 4u.gif
Atsakyti
Tas prietaras apie laikrodį-vėjai.MB padovanojo man rankinį laikrodį 3 savaitę nuo draugystės pradžios. O aš po pusmečio parvežiau jam sieninį Šumacherio kolekcijos laikrodį iš Vokietijos dovanų. Jau keli metai kartu ir skyrybomis net nekvepia 4u.gif .
Laikrodis vyrui-puiki dovana thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kisiukas @ 2007 12 12, 20:12)
Tas prietaras apie laikrodį-vėjai.MB padovanojo man rankinį laikrodį 3 savaitę nuo draugystės pradžios. O aš po pusmečio parvežiau jam sieninį Šumacherio kolekcijos laikrodį iš Vokietijos dovanų. Jau keli metai kartu ir skyrybomis net nekvepia 4u.gif .
Laikrodis vyrui-puiki dovana thumbup.gif

Pritariu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Jei naiviai tiket prietarais, tai ir kojines padovanojus kazkas galetu nutikti lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Cha, numanau, ka pati is SB Kaledoms gausiu ax.gif Turbut kazka panasaus, ka jam gimtadieniui dovanojau doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Zaizute @ 2007 12 12, 20:46)
Pritariu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Jei naiviai tiket prietarais, tai ir kojines  padovanojus kazkas galetu nutikti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Cha, numanau, ka pati is SB Kaledoms gausiu  ax.gif  Turbut kazka panasaus, ka jam gimtadieniui dovanojau  doh.gif

O ka jam dovanojai? smile.gif
As tai pati pasakiau ko noriu, tad jau savo dovana zinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arfeja @ 2007 12 12, 21:02)
O ka jam dovanojai?  smile.gif
As tai pati pasakiau ko noriu, tad jau savo dovana zinau  smile.gif

Pries tai buvusiam puslapyje visa info; nebesikartosiu ax.gif

Beje, niekad nesakau jam, ko noreciau, nes siurprizas dingtu ax.gif
Atsakyti
Aš saviškio iš vis nepažįstu, nor 13 metų gyvenam. Kažkoks siaubas
Atsakyti
Panos prasau padekit help.gif help.gif
Gal kuri nors kur nors matet y automobily toky zaisliuka - suniuka su ant spyruokles linksincia galva?? blush2.gif
Labai labai labai reikia ir niekur nerandu. Ta, kuri ras ir pasakys man tikslia vieta, kur ju yra pirkti, gaus dovanele is manes!
Labai prasau, padekit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2007 12 12, 23:46)
Panos prasau padekit help.gif  help.gif
Gal kuri nors kur nors matet y automobily toky zaisliuka - suniuka su ant spyruokles linksincia galva?? blush2.gif
Labai labai labai reikia ir niekur nerandu. Ta, kuri ras ir pasakys man tikslia vieta, kur ju yra pirkti, gaus dovanele is manes!
Labai prasau, padekit 4u.gif

Egliukasz tikrai yra ju gariunuose, na nebent tu ne is vilniaus
as tai jau wiskas, nupirkau siandien laikrodi(bet ir brangoka) bet nupirkau ir pagaliau ramu lotuliukas.gif
Atsakyti