Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

QUOTE(cristallic @ 2007 12 11, 22:15)
O ash va galvoju padovanot dideli gera rankshluosti - blashkausi: ar pirkt minskhtuti ar atvirkshciai grubesni, maciau tokiu rankshluoshciu pirciai 'skonio ir kvapo' muilo parduotuvese... Ka siulot?  smile.gif

O jei koki saunai rinkinuka jei uzsiminei apie pirti? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(xmiaux @ 2007 12 11, 21:52)
gal kas zinot kur galima isigyti dovanu ceki automobilio salono valymui? niekur nerandu, o labai noriu tai padovanot

Siulau paieskoti per interneta, tikrai turetum surasti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2007 12 10, 14:25)
Jau atsisakiau minties apie laikrodį  unsure.gif Liko didelis galvos skausmas, ką dovanoti?  doh.gif  Laikas bėga, idėjų 0  unsure.gif

O AS GIRDEJAU KAD SAVO ANTRAI PUSEI LAIKRODZIO RANKINIO NEGALIMA DOVANOT NEVA ISISKIRYMA REISKIA MAN TAIP BUVO
Papildyta:
QUOTE(Arfeja @ 2007 12 11, 18:37)
Na merginos nezvenkit, bet as tai nupirkau linksma dovanele, aisku dar ka nors nupirksiu, bet db tai nupirkau antrankius us raudonu pukeliu  lotuliukas.gif   lotuliukas.gif

VAUUUU KAIP EROTISTA blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(cristallic @ 2007 12 11, 21:15)
O ash va galvoju padovanot dideli gera rankshluosti - blashkausi: ar pirkt minskhtuti ar atvirkshciai grubesni, maciau tokiu rankshluoshciu pirciai 'skonio ir kvapo' muilo parduotuvese... Ka siulot?  smile.gif

O AS GARIUNUOSE MACIAU LABAI FAINU RANKSLUOSCIU SU PLEIBOJAUS KISKUCIO GALVA ISPAUSTA IS TO PACIO RANKSLOSCIO AUDEKLO IR SU DOLERIO ZENKLU
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaida1229: 12 gruodžio 2007 - 00:15
QUOTE(Arfeja @ 2007 12 11, 20:28)
O jei koki saunai rinkinuka jei uzsiminei apie pirti?  smile.gif

O, visai shauni ideja! Aciu;) reikes pasizhvalgyt

QUOTE(Vaida1229 @ 2007 12 11, 23:14)
O AS GARIUNUOSE MACIAU LABAI FAINU RANKSLUOSCIU SU PLEIBOJAUS KISKUCIO GALVA ISPAUSTA IS TO PACIO RANKSLOSCIO AUDEKLO IR SU DOLERIO ZENKLU

Dekuj, bet tokia atributika ne jo skonio-)

p.s. del laikrodziu - viskas priklauso nuo isitikinimo-)
Atsakyti
pamaniau kazka konkretaus paskaitysiu, o cia kaip kokiame turguje..
Atsakyti
QUOTE(agneklimjan @ 2007 12 09, 00:08)
Koks yra tas geras laikrodis? Na, toks, kurį 20 metų galėtų nešioti?

blink.gif nu ir klausimas blink.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *lile*: 12 gruodžio 2007 - 08:21
QUOTE(Vaida1229 @ 2007 12 12, 00:14)
O AS GIRDEJAU KAD SAVO ANTRAI PUSEI LAIKRODZIO RANKINIO NEGALIMA DOVANOT NEVA ISISKIRYMA REISKIA MAN TAIP BUVO

Čia tik prietarai mirksiukas.gif O jei jais tiki, tad padovanojusi laikrodį papršayk nors keletą centų iš jo, kaip išpirką.
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2007 12 02, 18:53)
kadangi MB pastoviai skundzias kaklo skausmu, tai pirksiu jam ergonomine pagalve, nes tos, ant kuriu dabar miega, tai kosmaras kazkoks, kaip jam neskaudes  doh.gif tikiuos, skausmai praeis...  ax.gif

kur būtų galima tokia įsigyti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cristallic @ 2007 12 11, 22:15)

Aš siūlyčiau pirkti šiurkštesnį. ax.gif Vyrų oda gi storesnė nei mūsų. O su šiurkštesniu ir masažas šioks toks gausis. mirksiukas.gif

Aš saviškiam jau nupirkau šiltus apatinius žieminiam sportui cool.gif ir tuo pačiu užsiprašytus kvepalus. Tai dar loterijoje laimėjau tos pačios firmos didelį kelioninį krepšį. bigsmile.gif Netikėtai dovana pasipildė dar vienu komponentu. Turės nuosavą krepšį sportinei aprangai. biggrin.gif

Beje, gimtadieniui, kuris visai prieš pat Kalėdas, užsakiau MB Trasalyje energizuojančią programą, su masažu ir kt. pribumbasais. Kaip tik bus po Kalėdinio firmos baliaus, tai, sakau, atsigaus. hihihi.gif Galvoju, gal kam pravers ir tokia idėja. Galima ir sau užsisakyti kokią programą, ir abiems kartu. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isida: 12 gruodžio 2007 - 12:18
Slibiniukas tai uzkiek pirkai ta laikrodi?
Mes buvom ant dienu topo centre, nes MB jau seniai norejo skaitmeninio fotiko su visais pribumbasais, o tokie juk ne pigus doh.gif tai kadangi emem lizingu ir tik metam tai daug isejo menesines imokos, tai as jam sumokejau pradini inasa kaip dali dovanos, nes jis sako:man gaila bus nesiot toki brangu laikrodi apie kuri jau anksciau jums mielosios rasiau tai sako nupirk man ta is maximkos, o as jam sakau kad man gaila mest 100lt vejais nes ten tikrai negrazus laikrodziai tai va jam nezinant bandysiu uz kokius 300lt paieskot kaip manot ar rasciau? verysad.gif
Antraip taupysiu toliau o per valentinke visvien nupirksiu ta kur noriu mirksiukas.gif
Galeciau ir dabar nupirkti bet labai jau nenoriu mazytes pinigelius judint ten kur priklauso mamoms iki 3metuku, nes sazine po to grauz blush2.gif
Laukiu greito patarimo, nes be jusu prapulsiu unsure.gif
bent nurodykite kokias parduotuves be prekybos centru kur galima butu ka nors gero rast, gyvenu vilniuje,
IS ANKSTO VISOMS DEKUI ATKREIPUSIOMS DEMESI I MANO PRASYMA aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(*lile* @ 2007 12 12, 09:17)
blink.gif nu ir klausimas blink.gif

As, pvz., SB pries pora menesiu gimtadienio proga laikrodi dovanojau - TISSOT, pakankamai klasikinio dizaino, atitinka visus protokolo reikalavimus lotuliukas.gif Pries tai daug domejausi laikrodziu kokybe, dizainu, patikimumu, garantija ir pan., tad sis man tikrai tiko kokybes ir kainos atzvilgiu.

Tiesa, kainavo tikrai ne mazai, na, bet taupiau siam reikalui ax.gif

MB ir dabar tebesidziaugia, ypac, kai kokie verslo partneriai pastebi ir pakomentuoja. doh.gif

Zinoma, priklauso nuo zmogaus, kam dovanoji, bet tokia dovanele turetu pradziuginti jusu brangiausius thumbup.gif O i ivairius prietarus nekreipiu demesio - kam lemta, tam lemta, su laikrodziu ar be jo.... mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(ishiri @ 2007 12 12, 01:29)
pamaniau kazka konkretaus paskaitysiu, o cia kaip kokiame turguje..

o cia tai is vis topas..o ne komentaras lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaizute @ 2007 12 12, 16:17)
As, pvz., SB pries pora menesiu gimtadienio proga laikrodi dovanojau - TISSOT, pakankamai klasikinio dizaino, atitinka visus protokolo reikalavimus  lotuliukas.gif  Pries tai daug domejausi laikrodziu kokybe, dizainu, patikimumu, garantija ir pan., tad sis man tikrai tiko kokybes ir kainos atzvilgiu.

Tiesa, kainavo tikrai ne mazai, na, bet taupiau siam reikalui  ax.gif

MB ir dabar tebesidziaugia, ypac, kai kokie verslo partneriai pastebi ir pakomentuoja.  doh.gif

Zinoma, priklauso nuo zmogaus, kam dovanoji, bet tokia dovanele turetu pradziuginti jusu brangiausius  thumbup.gif  O i ivairius prietarus nekreipiu demesio - kam lemta, tam lemta, su laikrodziu ar be jo....  mirksiukas.gif

As irgi galvoju neverta tiketi prietarais. Laikrodis gera dovana tik reik zinot ko nori brangusis. O svarbiausiai dydis kad tiktu.

Atsakyti