[quote=RDA,2007 12 07, 16:20]
[quote=*lile*,2007 12 07, 11:10]
as uzkibciau vien del to, kad jau parode kokio nori... jau geriau brangesnis negu koks uz tuos kelis litus.. padovanosi ir tikrai nesios... o geras , grazus laikrodis visad puosia, o ypatingai vyrus
Tai kiek supratau kad tu pritari man ir kaip ir patari kad vistik pirkciau brangu laikrodi, nes jis tikrai jo nori bet bijo kad darbe sudauzys, o nori tai kasdieniam naudojimui, o ir man maximoj nekyla ranka jam uz 100lt pirkti nes ten labai jau primena tuos is turgaus
Patarkit ka man daryt, pirk gera nors tikrai zinau kad i darba jo nenesios ar pirkkti is maximos ir kasdien ji nesiotu bet abejoju ar juo didziuotusi
laikas bega o as niekaip neapsisprendziu
[/quote]
Kazkaip man cia nesigauna vis papasakoti savo patirti apie laikrodi. Bandau tracia karta.
Savo vyrui gimtadienio proga padovanojau gera ir brangu laikrodi (dar sake, kad laikrodis is kazkokios lenktynininku kolekcijos) Dabar tas laikrodis guli dezuteje ir stalciuje, o nesioja savo sena laikroduka Buciau as zinojusi, kad taip nutiks tikrai nebuciau dovanojusi brangaus laikrodzio, o buciau nupirkusi tokios pat firmos laikroduka koki jis nesioja. Dovanota laikrodi kartais per kokia svente uzsideda, bet kita diena dedasi is kart savo senaji laikroduka
Savo vyrui gimtadienio proga padovanojau gera ir brangu laikrodi (dar sake, kad laikrodis is kazkokios lenktynininku kolekcijos) Dabar tas laikrodis guli dezuteje ir stalciuje, o nesioja savo sena laikroduka Buciau as zinojusi, kad taip nutiks tikrai nebuciau dovanojusi brangaus laikrodzio, o buciau nupirkusi tokios pat firmos laikroduka koki jis nesioja. Dovanota laikrodi kartais per kokia svente uzsideda, bet kita diena dedasi is kart savo senaji laikroduka
QUOTE(azen @ 2007 11 29, 23:27)
Kiekvienam savo Jei tau nepatinka nebutina kiekvieno posto cituoti tokiomis zinutemis kaip " "
Jau atsisakiau minties apie laikrodį Liko didelis galvos skausmas, ką dovanoti? Laikas bėga, idėjų 0
Na,mergaites,siandiena pasiemiau is EUROKOS fotolaboratorijos padarytus:du baltus puodelius su foto;keicianti spalva puodeli su foto ir padeli komp.pelytei su foto.Darbas atliktas .Dabar supratau,kad tenai,kur pigiau,gali buti ir GERIAU!Kuomet tokius suvenyrus dariausi T-idejos firmoje,buvau labai nuvilta,o EUROKOSE,visos nuotrauku spalvos islaikytos originalios ir siaip JEGAAAA!!!!Dar uzsisakiau puzle,tai matysiu,kaip ji bus padaryta.Na,sekmes jums kaupiant idejas .
Papildyta:
O kiek mokejai uz laikroduka?Ir kur pirkai?(jai nepaslaptis).As savajam noreciau taip pat nupirkti laikrodi.
Papildyta:
QUOTE(Slibiniukas @ 2007 12 07, 16:33)
As jau nupirkau dovana db ramu
Gaus Tissot laikrodi ir clinique kosmetikos rinkini tikiuosi patiks...
Kaip jums mano isrinkta dovana?
Gaus Tissot laikrodi ir clinique kosmetikos rinkini tikiuosi patiks...
Kaip jums mano isrinkta dovana?
O kiek mokejai uz laikroduka?Ir kur pirkai?(jai nepaslaptis).As savajam noreciau taip pat nupirkti laikrodi.
QUOTE(Rykliuke @ 2007 12 11, 16:25)
Na,mergaites,siandiena pasiemiau is EUROKOS fotolaboratorijos padarytus:du baltus puodelius su foto;keicianti spalva puodeli su foto ir padeli komp.pelytei su foto.Darbas atliktas .Dabar supratau,kad tenai,kur pigiau,gali buti ir GERIAU!Kuomet tokius suvenyrus dariausi T-idejos firmoje,buvau labai nuvilta,o EUROKOSE,visos nuotrauku spalvos islaikytos originalios ir siaip JEGAAAA!!!!Dar uzsisakiau puzle,tai matysiu,kaip ji bus padaryta.Na,sekmes jums kaupiant idejas .
Papildyta:
Papildyta:
Net geriau ant dusios paliko as savo seimai LT uzsakiau irgi viska Eurokos, tik galvojau ar nepsisiukslins jie su kokybe, bet jei tau liuks, tai tikiuosi, kad ir mno dovanos ciki bus
o tu nuotraukas sumazintas dejai ar originales (i ju serveri)?
Na merginos nezvenkit, bet as tai nupirkau linksma dovanele, aisku dar ka nors nupirksiu, bet db tai nupirkau antrankius us raudonu pukeliu
QUOTE(Lavazza @ 2007 12 11, 19:29)
Net geriau ant dusios paliko as savo seimai LT uzsakiau irgi viska Eurokos, tik galvojau ar nepsisiukslins jie su kokybe, bet jei tau liuks, tai tikiuosi, kad ir mno dovanos ciki bus
Nuotraukas siunciau originalias.Bet kokybe tikrai patenkinta.Siaip esu priekabi tokiems dalykams,tad si karta tikrai likau patenkinta.Sekmes!
Papildyta:
QUOTE(Arfeja @ 2007 12 11, 19:37)
Na merginos nezvenkit, bet as tai nupirkau linksma dovanele, aisku dar ka nors nupirksiu, bet db tai nupirkau antrankius us raudonu pukeliu
Ot saunuole!!! .Na,bet gausi ka nors idomaus vyrui parodyti .Teisingai,romantiskos dovanos ne vien per Valentino svente dovanojamos .Tikiuosi tavo vyras,ar draugas,liks priblokstas kaledines dovanos groziu ir prasme .
QUOTE(Arfeja @ 2007 12 11, 19:37)
Ir aš noriu plačiau prašom: kur už kiek, koks pasirinkimas ir t.t.
QUOTE(Rykliuke @ 2007 12 11, 19:44)
Nuotraukas siunciau originalias.Bet kokybe tikrai patenkinta.Siaip esu priekabi tokiems dalykams,tad si karta tikrai likau patenkinta.Sekmes!
Papildyta:
Ot saunuole!!! .Na,bet gausi ka nors idomaus vyrui parodyti .Teisingai,romantiskos dovanos ne vien per Valentino svente dovanojamos .Tikiuosi tavo vyras,ar draugas,liks priblokstas kaledines dovanos groziu ir prasme .
Papildyta:
Man atrodo jis net nesitiki isvysti tokia davana
Papildyta:
QUOTE(Pause @ 2007 12 11, 19:44)
Ir aš noriu plačiau prašom: kur už kiek, koks pasirinkimas ir t.t.
Jie kainuoja 20 lt, vat nzn ar kaune yra ta parduotuve.
Yra dar su roziniu pukeliu
uzeik i www.teddy.lt ten bus skyriai tai uzeik i "meiles pasimatymui"
Ten ir ju nuotraukyte bus.
O veliau ten "kontaktai" tai paziuresi kokiose miestose yra...
O ash va galvoju padovanot dideli gera rankshluosti - blashkausi: ar pirkt minskhtuti ar atvirkshciai grubesni, maciau tokiu rankshluoshciu pirciai 'skonio ir kvapo' muilo parduotuvese... Ka siulot?